- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.203
- 63
- 34
- Konu Sahibi PrensesMononoke
-
yok artık. olmaz herhalde o kadar da. Açıkçası ben başlarda o kızı bile sırf beni kıskandırmak için uydurduğunu düşünüyordum ama evlenince anladım gerçekmiş. Bence o da bu defteri kapattı ama karısı geçmişte bildikleri yüzünden şimdi loğusalığında etkisiyle filan bu tarz fikirlere kapıldı. Hatta üstte bi arkadaşın da dediği gibi benim ağzımı aramak için bile böyle bi mesaj atmıış olabilir. Çünkü gerçekten bu yazdıklarından emin olsa bi mesajla yetinecek kadar sakin olamazdı sanırım. bi mesaj attı ve iki gündür ses soluk yok başka. Ayrıca iyi dilekleriniz için de teşekkürler :)Valla benim aklima bukadar saplantili bir adam soz konusuyyken simdiki mesajinda karisi agzindan sirf sizle tekrar muhattap olma adina kendisinin yazdigi geldi .... bence bosverin umursamayin hic birseyi Allah sizi saglikli bir evlat nasip eder insallahta ismi o isim olmayi versin huzurunuzdan daha muhim degildir bence...
yok artık. olmaz herhalde o kadar da. Açıkçası ben başlarda o kızı bile sırf beni kıskandırmak için uydurduğunu düşünüyordum ama evlenince anladım gerçekmiş. Bence o da bu defteri kapattı ama karısı geçmişte bildikleri yüzünden şimdi loğusalığında etkisiyle filan bu tarz fikirlere kapıldı. Hatta üstte bi arkadaşın da dediği gibi benim ağzımı aramak için bile böyle bi mesaj atmıış olabilir. Çünkü gerçekten bu yazdıklarından emin olsa bi mesajla yetinecek kadar sakin olamazdı sanırım. bi mesaj attı ve iki gündür ses soluk yok başka. Ayrıca iyi dilekleriniz için de teşekkürler :)
ahlaki sorun derken neyi kastettiğinizi daha açık yazar mısınız?
evet ismi ben yarattım kitaptaki bir karakterden esinlenip bazı heceleri birleştirerek. sonrasında zaten böyle bir isim olduğunu öğrendim ama çok az kişide duydum internette. yani imkansız gibi bir şey direk o ismi düşünmeleri
Bencede eşiinizle paylaşın.İyi akşamlar arkadaşlar
iki üç gündür bu konu kafamı kurcalayıp duruyor. yaklaşık iki yıllık evliyim. Bundan 6-7 yıl önce ayrıldığım eski bir sevgilim var. Çok problemli bir ayrılık süreci geçirdik. Bir türlü ayrıldığımızı kabul edemedi. Ben de biraz onun ısrarlarıyla biraz da boşlukta olmam sebebiyle asla devam etmek istememe rağmen ara ara görüşüp umut verdim. Sonrasında şu anki eşimle çıkmaya başladık ve ben görüşmeyi tamamen kestim fakat başka biri ile birlikte olduğumu bilmesine rağmen eski sevgilim olayı saplantı haline getirdi ve sürekli bizi taciz etmeye, ayrılmam yönünde baskı yapmaya, kendine zarar vermekle vs tehdit etmeye devam etti.
Neyse zamanla bu durum hafifledi ve o da çevresinden bi arkadaşıyla sevgili oldu. Bu kız öncesinde de arkadaşı olduğu için benimle olan durumunu biliyor. Bu ikisi evlilik kararı aldılar ve bu süre zarfında eski erkek arkadaşım ara ara beni rahatsız etmeye, bu kızla kıskandırmaya çalışmaya devam etti. En son evlenmeden önceki gün arayıp istersem evlenmeyeceğini söyledi ben de ona o zaman evli olmadığım halde ben zaten evlendim bile sen de gönül rahatlığıyla evlenebilirsin dedim. Biz o günden beri onunla bir daha hiç görüşmedik. Bir kaç ay sonra da ben evlendim ve bir daha hiç haberini bile almadım.
Bir kaç gün önce eski sevgilimin karısından bir mesaj aldım. Hala görüştüğümüzü bildiğini, bunun hesabını bize soracağını, hakkını ikimize de helal etmeyeceğini vs yazmış. Facebooktan birbirimize imalı gönderilerde bulunduğumuzu, whatsapp de aynı anda çevrimiçi olduğumuzu filan yazmış. Ki ben facebook bile kullanmıyorum, sadece eşimin kendi hesabından ilişki durumu göstermek için açtığı hiç kullanmadığım bi hesap var. Profilinde de ikimizin fotosu var. İnanın eşimden başka bir tane bile arkadaşım yok ve hiç paylaşımda bulunmadım.
Sonuç olarak bu mesajı alınca tutup benim eskisinin profiline baktım ve sinirden çatladım. Bir çocukları olmuş ve çocuğa benim ta liseden beri olası çocuğuma koymak istediğim isimi koymuş. Çok etkilendiğim bir kitaptan esinlenmiştim ve bunu onunla birlikteyken ona da söylemiştim. Yaptığı şeyin resmen hırsızlık olduğunu düşünüyorum. Çok bilinmeyen bir isim ve resmen hayallerim yıkıldı. Şimdi bi çocuğum olursa aynı isimi koyamıcam. Koyarsam ortak tanıdıklarımız yanlış anlayacak.
Kızlar şimdi ben bu kızla konuşup hem suçlamalarına cevap vermeyi hem de bu olayı anlatıp gerekirse çocuğun ismini değiştirmesini istemeyi düşünüyorum. Sonuçta oda istemez çocuğuna kocasının eski sevgilisinin istediği ismi koymayı. Sizce ne yapmalıyım? Konuşarak hata mı yapmış olurum? Ama susarsam da içimde kalacak hep bu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?