Eski sevgilimin kankasıyla yakınlaşma sorunsalı

Eski sevgilin seni bu adama paslamış, 9 ay sonra da bu adam diğer kankasına paslayacak yüksek ihtimal; ama sen bilirsin.

Eski sevgilin seni bu adama paslamış, 9 ay sonra da bu adam diğer kankasına paslayacak yüksek ihtimal; ama sen bilirsin.
Yok öyle bir durum değil biz çocuk değiliz o ona paslasın. Tabi şimdi tüm detayları bilemediğiniz için farklı yorumlanabiliyor.

Yok öyle bir durum değil biz çocuk değiliz o ona paslasın. Tabi şimdi tüm detayları bilemediğiniz için farklı yorumlanabiliyor.
Zaten bunu yetişkinler yapıyor, ergenler bu kadar insafsız olmuyor. Şuraya keşke erkek üye alsalar ya da siz bir iki erkeğe bu durum bir arkadaşınızın başına gelmiş gibi anlatın benim dediğimi diyeceklerdir; çünkü erkekler artık bunu sık yapıyor.

burdaki beğendiğim yorumların hepsine katılmakla beraber, gerçekten silkelenmelisin. büyük ihtimalle boynundaki benden tut da alakasız bir sürü saçma her şeyine kadar bu kankalar kendi aralarında konuşmuşlardır. bu tip durumları türk erkekleri o kızla çıkarken ve ciddi düşünürken değil ama ayrıldıktan bir nevi intikam sohbeti gibi düşünüp her yerde ve özellikle kankalarına anlatırlar.

bu tip vakalara o kadar çok rast geldim ki. koca koca evli barklı eğitimli adamlar, boşandıkları eşlerini bile anlatabilirken sevgililik müessesenin çok basit görürler.

sen sanırım biraz işin romantiklik paralelindesin de kadın zihni-erkek zihni çok farklı çalışıyor.

Tamam tamam zorlamıyorum çıkan sonuç olumsuz ben kendi kendime gelin güvey oldum bir an ama kankanın bunu yapmaya sanmıyorum ne yüreği ne cesareti olsun yeltense bile bir adım öteye gidemiyor engel oluyor işte eski takıntım. Yoksa yaşanmışlıkları belki sineye çekerdi o da sütten çıkma ak kaşık değil bende onun eski sevgililerini biliyorum. Ama eski sevgilim aramızdaki özeli anlatacak bi şerefsz değildi eski sevgilim bile olsa gözümde değeri büyüktür adam gibi adamdı amma velakin psikolojısı bozuktu ayrılmış olmamız özelimizi anlatması anlamına gelmiyor ki bu konuda çok hassas biriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…