Eski sevgilimin kankasıyla yakınlaşma sorunsalı

Yok görüşmüyoruz nasıl görüşelim olabileceği yerlere de ben gitmiyorum zaten hoş bir durum değil sonuçta, senin durumun bizim durumdan daha kolay bence ilk zamanlarda sülale karışmıştı hey gidi günler hey

Evet benım durumuma en yakın biri olarak sen varsın şuan. Ya benım için sorun değil zaten aradan koca 3 sene geçti ben adamı çoktan unuttum benim için problem olmazda G göze alırmı onu bilmiyorum işte. Ben ne dersem diyeyim olay onda bitiyor aslında kararını verecek olan o.

Sonradan lafını yapacaksa hiç göze almasın bence.
Ne yaptınız ne yaşadınız ne kadar sevdin vs vs soracaksa hiç anlamı yok çünkü.

Bilmiyorum daha o kadar açılmadık birbirimize uzaktan uzaktan bi sırnaşma ötesine gitmiyoz şimdilik :/ ama şanslıymışsınız göze aldıgınız şey az buz bişey değil biraz deli cesareti istiyo valla. Ben sırf merakımdan açtım bu konuyu yoksa bizim iş bi yere varır mı diye düşünürsekte pek sanmıyorum yaş kemale ermiş aşk mı ağır basar mantık mı dersek? Cevap herhalde mantık olur :)

zaten arkadasini cok taksaydi "o arada olmasaydi ,,,daha once nerelerdydn kizim" vs tarznda konusmalar yakinlasmalar yasicak duruma gelmezdi sizle.bence arkadasini hiiiiicccc takmiyo bu kanka.
ama nedense icimden bi his guvenilir olmadgni soyluyo.ve eski sevglnzle yasadiklariniz uzerinden heleki ne yasadgnizi ogrenmisse sizinle vakit gecrp gonul eglendirirmi diyede aklimdan gecmiyor degil.erkek sonucta guven olmazzzz
..

Sana kotu haberlerim var canim. Hicbir erkek kankasinin yatip kalktigi kiza evlilik gozuyle bakmaz. Erkegin dogasina aykiri. Kadin olsa yapar ama erkek asla. Acikcasi bu cocuk seninle yakinlasirsa sadece sevgililikte kalir evlilik asla olmaz. Bi sure takilir birakir. Eger diyosan uzulmem devam et. Yok bitince uzuleceksen yine kandirildim zamanim calindi diyeceksen salla gitsin

Hiç kimseyi aldatmıyorsunuz ya. Hayat sizin hayatınız. Sizi ayıplayacak olanlar kapatır kapısını kocasıyla sevgilisiyle siz üzüldüğünüzle acabalarınızla kalırsınız. Takılmayın böyle şeylere.

Hiçbir erkeğin bu konuda arkadaşını sattığına şahit olmadım. Sizle flört ediyor falan ama ciddi birşey çıkacağını sanmıyorum. Ki bunun mesajını da vermiş zaten (güya şaka) ikiniz de gönül eğlendiriyorsunuz işte, hepsi bu. Ayrıca sizin ilişkiniz pastanede limonata içmekten ibaret değil, ev girmiş işin içine. Zor görünüyor hayırlısı olsun diyelim..

Ya bırak kankasi ne derse ayağı yapmasın? Bu dunyada enisteler baldizlara nisanlilar eltilere gayet rahat yürüyor. Yani erkek ve kadın karşılıklı ise gerisi boş durdurubilene aşk olsun

Nasil olabilirliligini dusunuyorsunuz sasirdim.karsinizdaki adam yakin arkadasinin eski sevgilisine yan gozle bakabilecek kadar kendini kaybetmek uzere bence cok ayip..size bisey de demiyorum zaten.koca dunyada adam mi kalmadi..

Bence çokta güzel olur. Sevgilin haketmis ayrılığı. Ne diye beğendiğin bir adamdan o sorumsuzun arkadasiymis diye vazgecesin?? O da bitirsin onla arkadaşlığını

yazdan beri ortada yoksa malum olaylardan tutuklanmış olabilir aklıma direkt o geldi vallahi asker dedin ya bir de...
valla canım bende senn gibi hayatıma aldığım erkeklere kral muamelesi yapıyorum kendimden ödün vere vere..akıllanmıyorum da :)
kanka olayına gelirsek... kimsenin kimseye hesap verme hakkı yok. eğer siz o beyfendiyle güzel vakit geçiriyorsanız ve birşeyler hissediyorsanız ötekini boşverin. adam olsaydı da kıymet bilseydi. bakın keyfinize. mutluluklar

Bir asker eşi olarak onların ciğerini bildiğimi iddia edebilirim. Bu bahsi geçen şahıs doğuda ve orada olanların kafa normal değil, ortamlardan uzak kalmadım hep karşı cinsle iletişim haline oldum hırsı var. Şu an dişi sinek yazsa onunla yazışır , döndüğünde ise bir kaç kere one night stand takılırsınız sen ee bizim ilişkimizin durumu ne modunda girince ya canım şimdi biliyorsun ben doğudan yeni geldim çok ciddi kafada değilim e bir de şu benim kanka var ona da ayıp olur diyecek. Net.

Israrla bir şeyler yaşandı tabi diyorsun da. Tam olarak ne yaşandığını anlayamadım.

Eğer basit öpüşmeden falan bahsediyorsan. Bunun hiç önemi olmaz diye düşünüyorum.

Eğer beraber olduysanız. Bunun en yakın kankasına söylemediğini düşünmüyorum. En basiti ayrıldıktan sonra böbürlenmek için anlatmıştır. Ve hiç bir erkeğin kankasının böyle şeyler yaşadığı kadınla ciddi düşündüğünü görmedim. Yabancı olsa neyse de kankası diyosun. Ona ihanet etmeyi bile kabullense, bunu kabullenemez sanıyorum

Bu adama karşı cinsel anlamda mesafe koy şuraya yazıyorum bu iş olur

Ben dünyada başka adam kalmadı mı diyorum. Eski sevgilinizle olmadi şimdi onun kankasıyla. Biraz vizyonunuzu genişletin açılın biraz eski sevgilinizin çevresinden uzaklaşın.

benim bir tanıdığım vardı en erkek arkadaşının kankasıyla evlendi
ama sonra ne oldu kizi kapı dışına çıkartmadı ve çok uzun sürmedi evlilik ayrıldılar
çok zor bir durum ilerde yaşayacağınız zorluklarıda düşünerek başlayın bir şeylere

30 yasinda koca adamlarin kanka muhabeti yapmasi bir banami itici geldi? Daha önce yaziildigi gibi ben bu adamin sözde "kankasini" taktigni falan düsünmüyorum, taksaydi flörtlesmezdi.

Ne kadar itici yorumlarınız var..."yatıp kalkmak" ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…