Kızlar hayat vallahi çok garip ben 30 yasında bekarım bi türlü birinin yakasından tutupta ciddi bi adım atamadım. En sonunda tam oldu bu sefer aşığım tamda aradıgım adamı buldum diyordum (2013) asker uzun boylu, renkli gözlü, şiirler okuyan hoşmu hoş bir adam ve biz başladık ilişkimiz 8 9 ay kadar sürdü psikolojisi bozuktu genelde hep hafta sonları evinde görüşürdük bir gün bile elimden tutup sinemaya götürmedi beni ama benim için sorun değildi onunla yanyana olmak yetiyordu mekanın önemi yoktu ki seviyordum..
Her gittiğimde birikmiş bulaşıklarını yıkar ona yardım ederdim, evıne giderken evden yemek yapıp götürürdüm çok emek verdim ve fazlasını yaptım şuan çok salakmışım diyorum ama neyse o ayrı konu.
Gel gelelim ben evlenme hayalleri kurarken bir yaz günü ortadan kayboldu ne telimi açıyor, ne msjlarıma geri dönüyordu zaten son 1 ay bir gariplik vardı soğuktuk, hiç böyle yapmamıştı tam anlamıyla çıldırmak üzereydim her gün ağlıyordum aramızdaki mesafe git gide soğuyordu ve sonuç ayrıldık.
boşa gitti tüm emeklerim ve hayallerim.
Gelelim kankası (G) ye :) 2007 den beri tanıdıgı yakın arkadası G ile aynı askeri okulda okumuslar neticede. Bu cocukta nasıl iyi hoş, esprili anlatamam o zamanlar o gözle bakmazdım tabi o kişiye o ayrı, ama ara sıra yazısırdık bi dostlugumuz vardı neticede hatta ilişkim bittikten sonrada kaç kez görüştük arkadas olarak Bu arkadasta aşk, ilişki konusunda benim gibi şanssız kime tutunsa bi darbe yiyen biri benim erkek versiyonum işte adam gibi birini bulsa dikişi tuttursa niyeti evlenmekti olmadı bu yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve whatspta yazısırken keske daha evel tanışsaydık nerdeydin sen kızım/oğlum tarzında şakalaşmalar yapıyoruz. O olmasaydı ben senle evleniydim kızım diyip gülüyo :) hosumada gidiyo ne bileyim esprili komik biri iyi anlasıyoruz Ama gel gelelim ikimizde birbirimize yakınlık duysakta nasıl olacak ki? arada benım eski sevgilim onun kanka dediği adam var. Benim umrumda değil o gittiği gün beni kaybetti derdine yansın. Ama ya arkadaşı? Ona ihanet etmiş olmayacak mı? Olsa ne olur? Bu hayatta kimse vazgeçilmez değil sonuç olarak ama bunu yapabilirmi bilmiyorum. Ben çok isterim olsun. Şuan doğuda belki yakında buraya gelebilir görüşürsek bu sefer arkadas degıl farklı duygularla görüşmüş olcaz sonrası malum.. Siz ne diyorsunuz bir oluru var mıdır? Ben nereye gideyim başımı nerelere vurayım bilmiyorum siz deyin