Hmm valla sevgili olupta bişeyler yaşamamak mümkün değil sonuc olarak bence iş zaten o noktaya gelmişse evelde onla ne yaşadıgı değil şu saatten sonra bana ne yaşatacagı olmaz mı? Bu iş olmazsada sanmıyorum ama o sebepten değilde kankasına ihanet etmemek için olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum
Kankasına bu tarz muhabbetlerle de ihanet ediyor..
Bence bu konu (geçmişi sorgulama) üzerinde durmalısın..
Yanlis anlamani istemem ama evde gorusuyoduk 'sdc' diyorsun elimi tutup gezdirmedi diyorsun sanirim adam size farkli gozle bakmis. Kanka dedigi adam da bunu duymustur, hakkinizda yanlis dusunebilir...
ya tabiki illaki bir şeyler yaşandı. O kişi bana hayatındayken kullanmak amaclı bakmadı deger verıyordu hakkını yiyemem ama yeterli değiildi psikolojısı bozuk,tembel tüm pazaarını evde uyuyarak gecıren biriydi ama kankası tahmın edıyor neler yaşadıgımızı koskoca adam yani etmezmi
Peki o akrabanız ile görüşüyor musunuz? İlla ki denk geliyorsunuzdur. Yani bizim durumumuzda G tamamen kankasını silmek durumunda onuda yapmaz diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın ama evet toplumda hoş görünmesede bu bir aldatma değil ya da o insan hayatımdayken yan gözle bakılmış biri değil. Belki farklı şartlarda tanışsak hersey daha güzel olurdu hatta evlenmiştik bile çünkü insan kendı gibi ne istediğini bilen biri gördüğünde tabıkı ona yakınlık duyar bende kendımi gördüm onda işte tüm ilgim bundan. Herkeze yorumu için tesekkür ederimBenim için oluru var eşimden önce uzak da olsa akrabasıyla birliktelik yaşamış biriyimha kolay mı oldu olmadı tabi ki ama o aşk var ya aşk kimseyi gözü görmüyor insanın