Eski sevgilimin kankasıyla yakınlaşma sorunsalı

Oysa tam tersi olabiliyor zaten herşeyi bildiğinden herşeyi kabul etmiş olarak başlıyor ilişki
Yani...
Yaşları küçük olsa tamam da,koca koca insanlar...ne bileyim bana tuhaf gelmedi...kankayla ilişki kesilir mi bal gibi kesilir :)
Kız senin hayatta roman valla :)

Herkes dene şansını demiş, bir tek bana mı ters geldi bu durum yahu?

Eski sevgilimin kankası ?!

Almim canım ben çok sağol.

neden sorun olsun ki, arkadaşıyla bişeyler yaşamışsınız ve bitmiş, kardeşi değil ki bu arkadaşı, ki bu memlekette ölen kardeşinin karısıyla evlenmek gibi bir gelenek var biliyorsunuz değil mi?

Bencede sansini dene imalarda bulun bak bakalim tepkisi ne oluyor ama dikkatli davran eski sevgilinle aranda ne gecti bilmiyorum o anlatmissa kankana cocugunda niyeti farkli olabilir :)

Bunu kisa surede cozersin zaten :)
Ortada birbirini gercekten seven iki insan olduktan sonra sevgilinin kankasiymis bahane

Ya kızlar hepiniz çok hoşsunuz hwr kafadan ayrı bir ses ama hepside birer birer doğru :) kankası şimdi doğuda evet doğru ama aynı şehirde oldugumuz zamanlarıda biliyorum o zamanda haberleşirdik. Askerlerin hepsi çoğunun kafa gidik onuda biliyorum. Ama yaşını başını almış insanlar oldugumuz için maksat yatma kalkma değil yani. Niyeti o olsa burada onu yapabilecegı çok kız var anlatabildim mi? Eski sevgilim bana ayrıldıktan sonra bir ara ne iş hem sana yazıyor hem bana anlamadım demişti keşke o zaman deseydim kötü zamanımda yanımda sen olmadın o oldu malesef sen gitmeyi tercih ettin şimdi bunu sorgulama deseydım keşke.

neden sorun olsun ki, arkadaşıyla bişeyler yaşamışsınız ve bitmiş, kardeşi değil ki bu arkadaşı, ki bu memlekette ölen kardeşinin karısıyla evlenmek gibi bir gelenek var biliyorsunuz değil mi?
Ölse bizimde olurda yaşarken olmuyor işte.. mit e haber mi versem acaba yapsınlar bişeyler çekilsin aramızdan :)

eski sevgilinizden öç almak için mi yapıyorsunuz
bu durumda eski sevgiliniz duyduğunda üzüleceği için seviniyorsanız bu oyun çok kirli bir oyun

Ölse bizimde olurda yaşarken olmuyor işte.. mit e haber mi versem acaba yapsınlar bişeyler çekilsin aramızdan :)

Hahha onu da yapan var merak etme
Hani cogu arkadas demis ya kankasinin birlikte oldugu kadinla ciddi dusunmez diye, halbuki insanlar kardeslerinin/kuzenlerinin birlikte oldugu kadinlarla evleniyorlar. Bu tarz seyleri erkekler, kadinlardan daha az onemsiyor.

eski sevgilinizden öç almak için mi yapıyorsunuz
bu durumda eski sevgiliniz duyduğunda üzüleceği için seviniyorsanız bu oyun çok kirli bir oyun
Yoğğ oyun ya da intikam olsun diye olan bir durum yok. Ben öyle bir şey yazmadım nerden çıkardınız. Benim onunla işim bitti ne dostum ne düşmanımdır bu saatten sonra.

işte bu kısımdan anladım

Aklıma bir söz geldi : ''Ben seni sevmesine severim de, toplum buna hazır değil'' hahaha. Bana göre ortada yanlış bir şey yok, gayet olgun bir kadınsın, kararlarını kendin verebilirsin. Ama dediğim gibi toplum bunu hoş karşılamaz ve eski sevgilin için de potansiyel bir ihanet. Yine de sen bildiğini oku kimseyi dinleme.

Adamin duygularindan eminsen neden olmasin.Digeriyle isin bitmis zaten ..Bence olabilir.

Ne kadar itici yorumlarınız var..."yatıp kalkmak" ne demek?
Begenmiyosan blokla gec gormezsin mesajlarimi, alinti yapip tatava yapma. Yatip kalkmak eriskin insanlarin yaptigi dogal bi eylem, bunu kotu algiliyosan dert senin derdin ilgilenmiyorum seninle

"Kanka" sizinle vakit geçiriyor sadece, sizinle mesajlaşmak hoşuna gidiyor şimdilik. Sürüncemedeki hiçbir muhabbetten hayır gelmez. Birini bulunca şak diye kesecektir sizinle iletişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…