Yani...Oysa tam tersi olabiliyor zaten herşeyi bildiğinden herşeyi kabul etmiş olarak başlıyor ilişki
Sorma bacım ya aşka düşünce olmayacak şeyler oluyorYani...
Yaşları küçük olsa tamam da,koca koca insanlar...ne bileyim bana tuhaf gelmedi...kankayla ilişki kesilir mi bal gibi kesilir :)
Kız senin hayatta roman valla :)
Yeter ki aşk olsun :))))Sorma bacım ya aşka düşünce olmayacak şeyler oluyor
Ölse bizimde olurda yaşarken olmuyor işte.. mit e haber mi versem acaba yapsınlar bişeyler çekilsin aramızdan :)neden sorun olsun ki, arkadaşıyla bişeyler yaşamışsınız ve bitmiş, kardeşi değil ki bu arkadaşı, ki bu memlekette ölen kardeşinin karısıyla evlenmek gibi bir gelenek var biliyorsunuz değil mi?
eski sevgilinizden öç almak için mi yapıyorsunuzYa kızlar hepiniz çok hoşsunuz hwr kafadan ayrı bir ses ama hepside birer birer doğru :) kankası şimdi doğuda evet doğru ama aynı şehirde oldugumuz zamanlarıda biliyorum o zamanda haberleşirdik. Askerlerin hepsi çoğunun kafa gidik onuda biliyorum. Ama yaşını başını almış insanlar oldugumuz için maksat yatma kalkma değil yani. Niyeti o olsa burada onu yapabilecegı çok kız var anlatabildim mi? Eski sevgilim bana ayrıldıktan sonra bir ara ne iş hem sana yazıyor hem bana anlamadım demişti keşke o zaman deseydim kötü zamanımda yanımda sen olmadın o oldu malesef sen gitmeyi tercih ettin şimdi bunu sorgulama deseydım keşke.
Ölse bizimde olurda yaşarken olmuyor işte.. mit e haber mi versem acaba yapsınlar bişeyler çekilsin aramızdan :)
Yoğğ oyun ya da intikam olsun diye olan bir durum yok. Ben öyle bir şey yazmadım nerden çıkardınız. Benim onunla işim bitti ne dostum ne düşmanımdır bu saatten sonra.eski sevgilinizden öç almak için mi yapıyorsunuz
bu durumda eski sevgiliniz duyduğunda üzüleceği için seviniyorsanız bu oyun çok kirli bir oyun
işte bu kısımdan anladımKızlar hayat vallahi çok garip ben 30 yasında bekarım bi türlü birinin yakasından tutupta ciddi bi adım atamadım. En sonunda tam oldu bu sefer aşığım tamda aradıgım adamı buldum diyordum (2013) asker uzun boylu, renkli gözlü, şiirler okuyan hoşmu hoş bir adam ve biz başladık ilişkimiz 8 9 ay kadar sürdü psikolojisi bozuktu genelde hep hafta sonları evinde görüşürdük bir gün bile elimden tutup sinemaya götürmedi beni ama benim için sorun değildi onunla yanyana olmak yetiyordu mekanın önemi yoktu ki seviyordum..
Her gittiğimde birikmiş bulaşıklarını yıkar ona yardım ederdim, evıne giderken evden yemek yapıp götürürdüm çok emek verdim ve fazlasını yaptım şuan çok salakmışım diyorum ama neyse o ayrı konu.
Gel gelelim ben evlenme hayalleri kurarken bir yaz günü ortadan kayboldu ne telimi açıyor, ne msjlarıma geri dönüyordu zaten son 1 ay bir gariplik vardı soğuktuk, hiç böyle yapmamıştı tam anlamıyla çıldırmak üzereydim her gün ağlıyordum aramızdaki mesafe git gide soğuyordu ve sonuç ayrıldık.
boşa gitti tüm emeklerim ve hayallerim.
+1O iş yaş
Evde görüşüyorduk diyorsun İyi kötü aranızda birşeyler yaşanmıştır.Kankalar diyorsun .O da bilmese de tahmin
eder ki maalesef Türk erkeği sorun olur.Olmamalı ama yüksek ihtimal olur.
Üzülme sonra
Begenmiyosan blokla gec gormezsin mesajlarimi, alinti yapip tatava yapma. Yatip kalkmak eriskin insanlarin yaptigi dogal bi eylem, bunu kotu algiliyosan dert senin derdin ilgilenmiyorum seninleNe kadar itici yorumlarınız var..."yatıp kalkmak" ne demek?