Eski Sevgilimin Ayrılırken Kurduğu Cümle

Okuyor musunuz? İyi bir bölümünüz varsa sallayın gitsin ne erkekler çıkar karşınıza. Hele büyük şehirde yaşıyorsanız sosyalleşmek için en güzel yaşlarınız.
Kötü bı bölümü varsa ya da okumuyorsa ya da küçük şehir insaniysa bu oğlana geri mi dönsün

Merhaba arkadaşlar,

5 ay kadar biriyle beraber oldum. İyisiyle, kötüsüyle güzel anılar geçirdik ama olmayan bir şeyler vardı. Bakış açımız, ilişkinin hızlı ilerlemesi vs. gibi birçok konudan gitmiyordu. Bu nedenle bir gün iyiysek ertesi gün mantığıma uymadığını fark edip hayatımdan çıkarıyordum ve bu bir döngü haline geliyordu. Bu kısımda büyük hatalıyım farkındayım öncelikle. Fakat her seferinde bitirmeme rağmen neden tekrar başladığımı düşününce onun manipülatif cümlelerindendi. Bana beni bu karakterimle sevecek birinin olmadığını, onun kadar kimsenin sevmeyeceğini bildiğim için vazgeçmediğimi hissettirecek cümleler kuruyordu sürekli olarak ve de ilişki korkumun olduğunu kabullendirmişti. Fakat en sonunda karar verdim,bitirecektim. Bu sefer de bana finalde “zaten çok güzel değilsin, elin ayağın düzgün ben sadece karakterini sevmiştim onu da bulur musun, belki” diye bir cümle kurdu. Hala kendimi suçluyorum ama bu cümleleri düşündükçe de inanamıyorum. Yorumlar mısınız dostlarım:KK43:
Heee canım hee kedi ciğer meselesi de geç

Özdemir Asaf ne demiş?
Ben kattım sana biraz,öyle sevdim seni
Sen de bensiz öyle güzel değilsin hani

Yani aşk bitince seni artık çirkin görmeye başlamıştır, gayet normal. Ben de ayrıldıktan sonra eski fotolara bakıyorum, Brad Pitt sandığım adamlarin esasinda çırpı bacaklı tipler olduğunu görüyorum 😅 aşk böyle bir şey.
O kimya gelince karşındaki sana çekici geliyor. O yüzden düşünemene uzulmene hiç gerek yok.
Ayrıca o manipülatif ama bence sende de bir toksiklik var. Aranız iyiyken bile zırt pırt ayrılmak isteyip (bence ilgi isteyip) sorun çıkartıyor, sorun çıkarmaktan zevk alıyor ve sonra da barisiyormussun. Tam ilgi bağımlısı toksik karakterlerin yapacağı bir davranış. Sağlıklı bir karakterin olsa bir kere ayrıldıktan sonra / hadi iki kere ayrıldıktan sonra tekrar barışmaz, iletişim yollarını kapatirdin. Ayrıca sağlıklı bir karakterin olsa barıştığın adamla her şey güzel giderken öylesine ayrılık cümleleri kurup sonra seni tekrar ikna etmesine izin vermezdin.
Eminim güzel bir kadinsindir,bence güzelliğini değil ruh sağlığını düşün, kendine yatırım yap. Çünkü böyle olursan ne mutlu olabilirsin ne mutlu edebilirsin. Sen toksik olduğun için senin gibi insanları da etrafına çekersin

Merhaba arkadaşlar,

5 ay kadar biriyle beraber oldum. İyisiyle, kötüsüyle güzel anılar geçirdik ama olmayan bir şeyler vardı. Bakış açımız, ilişkinin hızlı ilerlemesi vs. gibi birçok konudan gitmiyordu. Bu nedenle bir gün iyiysek ertesi gün mantığıma uymadığını fark edip hayatımdan çıkarıyordum ve bu bir döngü haline geliyordu. Bu kısımda büyük hatalıyım farkındayım öncelikle. Fakat her seferinde bitirmeme rağmen neden tekrar başladığımı düşününce onun manipülatif cümlelerindendi. Bana beni bu karakterimle sevecek birinin olmadığını, onun kadar kimsenin sevmeyeceğini bildiğim için vazgeçmediğimi hissettirecek cümleler kuruyordu sürekli olarak ve de ilişki korkumun olduğunu kabullendirmişti. Fakat en sonunda karar verdim,bitirecektim. Bu sefer de bana finalde “zaten çok güzel değilsin, elin ayağın düzgün ben sadece karakterini sevmiştim onu da bulur musun, belki” diye bir cümle kurdu. Hala kendimi suçluyorum ama bu cümleleri düşündükçe de inanamıyorum. Yorumlar mısınız dostlarım:KK43:
Kafanızda oturmayan ilişkiyi sonlandırmışsınız. Ve en doğrusunu yapmışsınız kesinlikle. Olması gereken buydu.
Onun dışında sizi güzel bulması çirkin bulması çok kafanıza takılacak bir şey değil bence.
Ayrıca ilişkiden sonra bu denli basitleşmesi onun kalitesini göstermiş.

X