Eski sevgilimi unutamıyorum dedi ve gitti

Yorumunuz için çok teşekkür ederim, böyle anlayışlı yargılamadan yapılan yorumlar sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. En azından yaşadığım konularda yalnız olmadığımı görüyorum...

yargılayıcı, ''nasıl anlamazsın'' gibi yorumlara ise verebileceğim bir cevap yok. Anlamadım işte... Öyle sevdim ki görmedi gözüm. evvvet üç ay! 3 ay da aşık oldum ben. üç ay da tüm hayatım o oldu. Cebimde ki son parayla kalktım gittim beğendiği montu aldım kendim bir hafta öğle aralarında simit yedim evden elma götürdüm... Çok sevdim yaa... ve böyle söylediğimde bile sanki cümleler içimde ki duyguları tarif edemeyecekmiş gibi hissediyorum.

Biliyorum...
Kocaman bi tecrübe. Belki ileride ben çok mutlu olacağım bir başkasıyla ve o ilk boşluğa düştüğü anda pişman olacak... Ama işte içimde sızlayan yarayı susturamıyorum...

Senle oldukca onunla gercekten bittigini kavramaya basladi ve bu sonuca daha hazir olmadigi icin iliskiyi bitirdi. Sen kesinlikle iletisim kurmazsan hayallerde bile olsa onunlayken senin bittigini kavrayacak ve seni ozlemeye baslayacak. Onun zaten olmadigini ama guzel giden bir seyi mahvettigini farkedecek ve seni ozlicek. Sonra kiyaslamaya girecek o hep yanimdaydi eskisi ise savasmadi gelmedi vs beni birakti diyecek. İnsanoglu elinden gidince kiymetini anlayacak. Sana geri donecek. O saatten sonra onu kabul edip etmemek sana kalmis ama adimlarini iyi atatsan cok asiksan affedeceksen o kadar mantikli adimlar atmalisin ki seni bir daha kaybetmekten deli gibi korksun, yanlis adimlar atarsanda birakip gitse bile onu bekleyip kabul eden cepteki kiz olacaksin..

Üç ayda evlilik mi olur siz de ne abartıyorsunuz böyle şeyleri adam yarabandı ol istemiş ama olamamışsın o hiçbir zaman unutmayacak o kızı ama başka birini de sevip evlenecek ama hiçbir zaman unutmayacak....

yaşanılan şeyleri bu kadar küçümsemeseniz keşke...
karşınızda ki insana ne hissettirdiğinizi bilemezsiniz.

Olsun canım en azından yol yakınken böylr olmuş..
Ya evlenseydiniz de bak denedim olmuyor deseydi? Olsun vardır bir hayır bunda da..

Küçümsüyor gibi olabilirim ama inan küçümsemedim sadece 3 ayda yaralı bir adamla evlenmeyi nasıl düşünebildin diyorum fazla hayalcisin gerçek dünya bu değil
Senin unutamadığın biri olmamış olabilir ama benim oldu belki ne biliyorsun ki o adam gibi ben de unutmadım o psikolojiyi bildiğimden yazıyorum...

Cogumuz inan hayatimizda bir kez de olsa boyle seyler yasadik. Gecer dediler onlar da. Gecmez sandik. Ama zaman kullendiriyor inan herseyi. Buna da tecrube diyorlar. Baska birini sevemem saniyorsun ama seviyorsun. O zaman da iyi ki olmamis hayirlisi o degilmis diyorsun. Hayat boyle birsey. Biliyorum herkes ayni seyi soylemistir ama inan gececek. Su an icin yapman gereken tek sey onunla iletisime devam ettigin surece gozunde itici oldugundan iletisi kesmek. Hangi aci sonsuza kadar suruyor ki, bu da bitecek.

ben adamı takdir ettim dürüst olmuş

senle evlense rakı masalarında eski sevgilisine ağlasa daha mı iyidi?

ömrün boyunca üzüleceğine şimdi üzül

3 ayda aşık olunur ama çocuk ismi tabak takımı düşünülmez yani görücü usulünde bile bu kadar acele edilmiyor.
Yargılamıyorum sadece 'anlayamadım işte' diyorsun ya sen anlamak istememişsin gerçekle yüzleşmek istememişsin.
Belki yine boşluğa düşerse döner ama böyle biri için gururunu çiğneme derim.

Adam da hicbir kusur goremedim ben. siz bastan kabul etmissiniz. o ise hep durust olmus. önünüze bakin bundan sonra, elbet gecer.

O bana bunu bunu yaptı demiyorum ki...
Böyle oldu bunları yaşadım, çok üzgünüm diyorum...

Ama toparlayacağım.
Allah'a sığınıp, aynı hataları tekrar etmemek için elimden geleni yapacağım.

Şuan canınız yanıyor ama biraz gerçekçi olmak zorundayım. Hataları oranlarsak %20 hatalı çocuk, %80 sizsiniz. Karşınızdaki kişi sizinle tanışmak için adım atan kişi değil, hayatınıza zorla girmiş değil. Bu nedenle onu suçlayamazsınız zaten, siz bi şekilde hayatına girmişsiniz o da geçmiş bir acısı var ve unutmak için bir işaret olarak görmüş.Denemiş, sizi sevmiş de muhtemelen ama bi kalp kırıklığı varken onu unutmak kolay değil. Ve dürüst biri olduğu için. Şuan evlenme hazırlıklarına başlasa ve hala aklına geliyor olsa sizin için daha kötü değil mi? İlk zamanlar deneme sürecidir, evet aşık olabilirsiniz sevebilirsiniz ama olduramadıysa yapacak bişey yok, sizi daha fazla kandırmadığı için teşekkür etmelisiniz. Bu da sizin tecrübeniz olacak ve sonraki ilişkilerinizde size ders olacak. Yine de eğer 4-5 ay sonra bu adam size dönerse ve kalbinizde ona karşı bişey varsa şans verin. Bana güven verdi.

Öyle belki de haklısınız, görmek istemedim belki de bilmiyorum...
Dört ayda bile başkasını düşünürken benimle olması bana çok koydu, evlenme hazırlıkları başladıktan sonra bunu öğrenseydim geçmiş yorumlarda da bi arkadaşın söylediği gibi buhran geçirirdim. Doğru söylüyorsunuz hemde kocaman bir ders oldu, en çok da kimseyi kendimden çok sevmemem gerektiğini öğrendim.

Böyle saçma sebeplerle (ailesi uzağa gelin veremezmiş) ayrılan kadınların arkasından bu kadar üzülüp sonra başka kadınları da üzen erkeklere sinir oluyorum. O kadın çoktan ailesine yakın mesafede birini bulmuş yuva kurma hazırlıkları yapıyordur.

İnan o kız bu adamı sevmemiştir ufak bahaneden ayrılmıştır sevse evlenip adamın şehrine taşınırdı
Birçok kadını üzen erkeğin arkasında geçmişte onu üzen bir kadın vardır

İnan o kız bu adamı sevmemiştir ufak bahaneden ayrılmıştır sevse evlenip adamın şehrine taşınırdı
Birçok kadını üzen erkeğin arkasında geçmişte onu üzen bir kadın vardır
ayne öyle ve ben bu duruma kocaman bir yapmak istiyorum

acıyı seviyoruz galiba. iyi niyetli, anlayışlı insanlardan bir süre sonra sıkılıyoruz sanki.( Ben belki de ilk kez bir ilişkimde bu kadar pasif, her şeye hoş görülü, olduğu gibi kabul eden bir kız olmuştum. huzurlu muydum? çok... ne gereksiz kıskançlıklarım vardı, ne de aramıyor diye trip atmışlığım...

Olmadı...
Canım hala acıyor, ama konu başlığını açtığım o anlardan çok daha iyiyim şu an. Hem burada konuşmak sizlerle dertleşmek çok iyi geldi, hem de benim bu acıyı yaşamam gerekiyormuş... kendimle ilgili bir sürü eksikliği keşfettim.

şu an gözlerim şiş.
ama artık ağlamıyorum...

şöyle bir video buldum... benzerleri de vardı izledikçe ferahladım. Özel günümdeyim, bittiğinde Allah'ın izniyle biraz kendi eksikliklerime yöneleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…