- 30 Kasım 2016
- 26
- 8
- 16
- 34
- Konu Sahibi binickimbileyok
-
Değil canım. Hepsi öyle değil sadece birkez bunu yaşayınca daha temkinli oluyor insan. Biraz acısını yaşıyor sonra da daha olgun devam ediyor ilişkiler konusunda. Zaten böyle tipleri bakışından anlayış sokmamaya başlıyorsun hayatına sevmemeye başlıyorsun. Benimki 10senedir tanıdığım 2 sene de ilişki yaşadığım biriydi. İlk birlikteliğimi de onunla yaşamıştım üstelik özeldi. Merak etme geçecek canım
Üç ayda evlilik mi olur siz de ne abartıyorsunuz böyle şeyleri adam yarabandı ol istemiş ama olamamışsın o hiçbir zaman unutmayacak o kızı ama başka birini de sevip evlenecek ama hiçbir zaman unutmayacak....
Küçümsüyor gibi olabilirim ama inan küçümsemedim sadece 3 ayda yaralı bir adamla evlenmeyi nasıl düşünebildin diyorum fazla hayalcisin gerçek dünya bu değilyaşanılan şeyleri bu kadar küçümsemeseniz keşke...
karşınızda ki insana ne hissettirdiğinizi bilemezsiniz.
3 ayda aşık olunur ama çocuk ismi tabak takımı düşünülmez yani görücü usulünde bile bu kadar acele edilmiyor.yaşanılan şeyleri bu kadar küçümsemeseniz keşke...
karşınızda ki insana ne hissettirdiğinizi bilemezsiniz.
Şuan canınız yanıyor ama biraz gerçekçi olmak zorundayım. Hataları oranlarsak %20 hatalı çocuk, %80 sizsiniz. Karşınızdaki kişi sizinle tanışmak için adım atan kişi değil, hayatınıza zorla girmiş değil. Bu nedenle onu suçlayamazsınız zaten, siz bi şekilde hayatına girmişsiniz o da geçmiş bir acısı var ve unutmak için bir işaret olarak görmüş.Denemiş, sizi sevmiş de muhtemelen ama bi kalp kırıklığı varken onu unutmak kolay değil. Ve dürüst biri olduğu için. Şuan evlenme hazırlıklarına başlasa ve hala aklına geliyor olsa sizin için daha kötü değil mi? İlk zamanlar deneme sürecidir, evet aşık olabilirsiniz sevebilirsiniz ama olduramadıysa yapacak bişey yok, sizi daha fazla kandırmadığı için teşekkür etmelisiniz. Bu da sizin tecrübeniz olacak ve sonraki ilişkilerinizde size ders olacak. Yine de eğer 4-5 ay sonra bu adam size dönerse ve kalbinizde ona karşı bişey varsa şans verin. Bana güven verdi.
İnan o kız bu adamı sevmemiştir ufak bahaneden ayrılmıştır sevse evlenip adamın şehrine taşınırdıBöyle saçma sebeplerle (ailesi uzağa gelin veremezmiş) ayrılan kadınların arkasından bu kadar üzülüp sonra başka kadınları da üzen erkeklere sinir oluyorum. O kadın çoktan ailesine yakın mesafede birini bulmuş yuva kurma hazırlıkları yapıyordur.
ayne öyle ve ben bu duruma kocaman birİnan o kız bu adamı sevmemiştir ufak bahaneden ayrılmıştır sevse evlenip adamın şehrine taşınırdı
Birçok kadını üzen erkeğin arkasında geçmişte onu üzen bir kadın vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?