Eski sevgilimi unutamıyorum dedi ve gitti

Duyguların ile oynamış resmen denemiş
Ha ortasında haksızlık ettiğini anlamış size !ama neticede sizi kendine bağlamış
bÖYLE bir adamdan koca olmaz acılısınız anlıyorum ama önemsemeden defedin gitsin başınızdan GEÇER...

Iki gun sonra soyleseydi durustluk diyebilirdik. Seni yeterince sevememis. Bu ya ex inden dolayi ya da senden yeterince etkilenmediginden dolayi. Birak ne hali varsa gorsun.

Dürüstlük yapmış ama boşuna yapmış.Yanlış anlamayın ama bence sizi unutamadığından bırakmamış.Çünkü bir insan unutamasa bile yoluna devam eder bir şekilde. Herkesin kalbinde onu daha çok sevmiştim,onunla farklıydı gibi şeyler olmuştur.Bu adam bunu size bahane etmiş gibi geldi bana..

3 ay da bu kadar da kaptırılmaz ki.
zaten hep aklında o varmış. bence şükretmen gerek. biraz senle oynamış maalesef. ha bir de ağlarken muhtemelen sevdiği kişiyi düşünüp ağlamıştır. acı ama gerçek.

Bu acıyı evlenmeden önce yaşadığın için şükretmelisin bile. Ya evlendikten sonra böyle bir şey olsaydı! Zaman her şeyin ilacıdır, zamanla geçmeyen hiçbir acı yok. Sana tecrübe oldu işte, bir daha kimseye bu kadar kısa sürede güvenmezsin ve kendini kaptırmazsın. Adımlarını daha sağlam atarsın artık. Herkes yaşıyor benzer şeyler ve herkes yoluna devam ediyor bir şekilde. Emin ol unutacaksın ve çok mutlu olacaksın bir gün.

Sen onu hala seviyorsun dediğinde cevap vermeyişi sırıtışından sonra neden flörte devam ettin ki?
Yani eski sevgilisini unutamadığını sezdiğin an uzaklaşmalıydın. Bile bile yara bandı olmaya yürümüşsün.
Tamam adam hatalı ama sende bile isteye ilerlemişsin.

bir kaç gün sessiz kal belki daha fazla.. dönecek ama sen yerinde kalırmısın onu bilemem... erkek kaybettiğinde anlıyor değerini.. yazmazsa aramazsa dönmezse her bildiğim yalan..

Hem evlilik konusu hiç açmadı diyorsunuz, hemde yemek takımı baktık, çocuğumuza isim düşündük diyorsunuz ama bence bunları siz tek başınıza düşünmüşsünüz o düşünmemiş hiç. Yemek takımlarına baktıran, çocuğumuz olsa isim ne koyarız diyen belli ki sizmişsiniz. Yoksa bu kanaatte olan biri ailesi evlilik konusu açınca düşünmüyorum demezdi tek kişilik hayallermiş o da siz üzülmeyin diye devam ettirmiş 3 ay çok bir zaman değil sonuçta olabilir diye başlamış ama olmamış dürüst davranmış. Evlendikten sonra da olabilirdi. Bence artık önünüze bakın.

Haketmeyen birine fazlasiyla deger vermissiniz. bence siz ona fazla gelmişsiniz. simdi biz buraya ne yazsak sizin icinizdeki o aci gecmeyecek. hakkiniza girmis, umitlerinizi hayallerinizi calmiş. onunuze bakin, unutmaya calisin onu, slow muzikler dinlemeyin. ve bir de o şahsa hakkinizi helal etmediginizi mutlaka soyleyin. ve bundan sonra da sizinle egitim seviyesi ayni olan kisilerle gorusun. o sahis psikolojik olarak rahatsizmis bence, takinti haline getirmis.

Açıkça söylediği şey sevmiyorum seni ama söyleyemediği ise kızla tekrar görüşmeye başlaması bence.......
Bana da oyle geldi. 3 ay boyunca hayaller kurup sonra bi anda pat diye bitirmesi bunu gosteriyor. ailesinin evlilik konusunu actigi da yalandır o eski sevgilisiyle gorusup bu yalani uydurmustur

Yüreği başkasında bedeni sende olsa ne olacak .....sevmeye denemiş olmamış kalbi zaten dolu bu adamın senin iyi biri olman bunu degistirmez oda bunu fark etmiş ve gerçeği söylemiş ....sen çok kaptirmissin kendini bu adama çok sevmişsin ama bi şekilde kendi yolunu cizmelisin ...geçiyo ya her acı geçiyo ...

hayır ciddi bi adım atmadığımızı söyledim ben, ama gündemimizde konu zaman zaman açılıyordu. Kendimi yanlış mı ifade ettim yoksa siz mi yanlış anladınız bilemiyorum gerçekten psikolojim hiç iyi değil.

adam senı sevmemıs canım sen sevıyorsun dıye sevmeye calısmıs.Ama madem oyle senden başta bır ılıskıye baslayamacaktı.umut vermıs sonuçta

bir kaç gün sessiz kal belki daha fazla.. dönecek ama sen yerinde kalırmısın onu bilemem... erkek kaybettiğinde anlıyor değerini.. yazmazsa aramazsa dönmezse her bildiğim yalan..

içim acıdıkça yazdım, içim acıdıkça yazdım.
tekrar deneyelim diye değil ama en azından şu yaşadıklarımızın yalan olmadığını anlayabilmem, sarsılan gururumu yerden toplayabilmem için istiyorum aramasını

Baştan o kızı anlatması saçma olmuş zaten... senin de görüştüğün kişiyi anlatman saçma olmuş. İkinizin buna oturup bütün gece ağlamanız ultra saçma olmuş... neden mutlu olmak varken bunlara takılıp mutsuz olmayı seçiyorsunuz ki.?

Sonuç olarak adam dürüst davranmış, hiç üzülme 3 ay çocuk ismi düşünmek için zaten erkenmiş. Yalan dolanla ilişkisine devam etse daha mı iyi olurdu?

Keşke eski sevgilisinden bahsettiğinde geri çekilseydiniz çünkü siz sormadan eski sevgilisinden bahsettiğine göre belli ki hala aşık ve unutamamış, yara bandı olacağınızın sinyallerini vermiş zaten. Neyse üzmeyin kendinizi. Yalnız üç ayda yemek takımı filan bakmak da bayağı hızlı olmuş.

Değil canım. Hepsi öyle değil sadece birkez bunu yaşayınca daha temkinli oluyor insan. Biraz acısını yaşıyor sonra da daha olgun devam ediyor ilişkiler konusunda. Zaten böyle tipleri bakışından anlayış sokmamaya başlıyorsun hayatına sevmemeye başlıyorsun. Benimki 10senedir tanıdığım 2 sene de ilişki yaşadığım biriydi. İlk birlikteliğimi de onunla yaşamıştım üstelik özeldi. Merak etme geçecek canım

bir de iyi yanından bak ya evlenseydiniz felaket olurdu, adamın tavrı doğal, yani sizinle ciddi bir yola girmek için kendini zorlamış ve en baştan en sona kadar dürüst olmuş sizi oyalamamış, kızmamalısınız ve siz de yolunuza bakın bence kısmet değilmiş deyip geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…