• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi unutamıyorum dedi ve gitti

Hayal kırıklığı yaşamanız çok doğal ama neyse ki çok ciddiye binmeden, siz de çok fazla bağlanmadan bunu size söylemiş. 3 aylık bir ilişkide böyleyseniz bu ilişki 1-2 sene sürdükten sonra bunu dese sanırım buhran geçirirdiniz. Başkasına "tercih edilmiş" hissi üzüyor sizi daha çok sanırım, bunda sizin suçunuz yok. Karşı taraf aklında başkası varken sizinle beraber olmamalıydı. Onun karaktersizliğine verin. Zamanla bu his de geçecek ve gerçek aşkı bulacaksınız, merak etmeyin :)

Beni en çok üzen, gerçek bir aşk yaşadığımı zannederken, kendimi kocaman bir yalanın içinde bulmam. O kadar çok güven verdi, öyle sahiplendi ki saldım ben kendimi ona...

Beni en çok üzen, gerçek bir aşk yaşadığımı zannederken, kendimi kocaman bir yalanın içinde bulmam. O kadar çok güven verdi, öyle sahiplendi ki saldım ben kendimi ona...

Kimsenin ilişkisi mükemmel değil. Sonunda doğru ilişkiyi bulanlar bile yanlış ilişkilerden geçiyorlar. Hem yanlış ilişkiler yaşamadan doğru ilişkiyi nasıl anlayacaksınız öyle değil mi? Zamana bırakın ve onu size hatırlatacak her somut anıyı ortadan kaldırın. Düzelecek.

Olacağı söyülüyorum; iki gün sonra yazacak/mesaj atacak 'Binickimbileyok sana çok hata yaptım kafam karışıktı nolur affet ne yaptığımı bilemedim.
Aşık kızımın genç oğlanı affeder.
Evliliğin ilk senesinden sonra kapanmayan yara yerini ilgisizliğe ve mecburiyete bırakır.
Aşık kız mutsuz, genç oğlan mutsuz, herkes mutsuz.
Balık baştan kokar çıkar aklından.

Adam degilmis ,30 yasinda birinin hayatina girip ona hayal kurdurup soyleyemedim demek bildigin serefsizlik,
Bazi insan 3 ayda bazisi 30 ayda evlilik karari alir ,
Zaten her iliskiye ciddiyetle baslanir demek ki baslarken onun niyeti ciddi degildi ,
Sen iyi gelmissin belli ,isler ciddiye binince tuymus ,
Allaha havale et ,olmadigi iyi olmuss ,
Bu kafadaki biriyle evlilik olmaz

Eski sevgiliyi unutamayan erkek böyle dengesiz davranır sevgilisine. Çok gördüm. Sonuç olarak pişman olacak. O taraftan bi umut ışığı görmese senden ayrılırmıydı bilmiyorum!
Ama dönerse o umut ışığı sönmüş yalnızlıktan bıkmış olduğu için dönecektir. Yani yalnızlığı geçene kadar yine süper sevgili sonra geçince yine aynı. Benim böyle bir hayal kırıklığım oldu. 2010 yılından. Tüm o dengesizliklerin sebebi ünivdeyken birlikte olduğu kızmış. Sonra dediğim şeklde pişman oldu ama iş iştem geçsin diye dönemesin diye elimden geleni yapmıştım. Şuan olsa hiç bulaşmam ama intikam almıştım. Aylarca ağladı ben güler göründüm hep. O umursamayan adam arkadaşlarıyla annesi babasıyla bana ulaşmaya çalıştı. Ama sonucu bildiğim için dönmedim. Sonra noldu? Sırasıyla o eski sevgili evlendi. Ben evlendim o evlendi. Okuyunca içim buruldu birden. Eşimi çok seviyorum asla bi özlem değil sadece o yaşamışlık içimi kötü yaptı çok ve tek acı çekmişliğimdi. Allah yaşatmasın bidaha

Olacağı söyülüyorum; iki gün sonra yazacak/mesaj atacak 'Binickimbileyok sana çok hata yaptım kafam karışıktı nolur affet ne yaptığımı bilemedim.
Aşık kızımın genç oğlanı affeder.
Evliliğin ilk senesinden sonra kapanmayan yara yerini ilgisizliğe ve mecburiyete bırakır.
Aşık kız mutsuz, genç oğlan mutsuz, herkes mutsuz.
Balık baştan kokar çıkar aklından.

Mümkün değil...
ne mesaj atması...
ne hatasını kabul etmesi...
ne de benim ona dönmem.

sadece canım çok yanıyor.
sadece canımın acısını paylaşmak için yazdım bunları buraya...
Öfke, kırgınlık, kızgınlık hatta belki aşk... Hepsini aynı anda hissediyorum ve panik atak hastasıyım. O da biraz olauları daha fazla dramatize etmemi sağlıyo galiba, bilmiyorum...

Mümkün değil...
ne mesaj atması...
ne hatasını kabul etmesi...
ne de benim ona dönmem.

sadece canım çok yanıyor.
sadece canımın acısını paylaşmak için yazdım bunları buraya...
Öfke, kırgınlık, kızgınlık hatta belki aşk... Hepsini aynı anda hissediyorum ve panik atak hastasıyım. O da biraz olauları daha fazla dramatize etmemi sağlıyo galiba, bilmiyorum...
Acını anlayabiliyorum, her insan hayatında bu geçişleri yaşamıştır.
Ama şunu bil bu hayatta ölüm diye bir şey var, ki insan ölüme dahi alışabiliyor.
Her insanın acısı kendine büyüktür, ben de 2 sene önce bu dönemi yaşamıştım, şimdi beni bu düntyada en çok mutlu eden başka biriyle beraberim.
Bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir, yada olmaması gerektiği içindir.
Kendine bir yok çiz, hayat güzel

Başkasına aşık bir adamla sakın evlenmeyin değil 3-5 sene bir ömür geçse unutulmuyor çevremde bunun örneği mutsuz o kadar çok evlilikler varki bile bile sakınnn

Eski sevgiliyi unutamayan erkek böyle dengesiz davranır sevgilisine. Çok gördüm. Sonuç olarak pişman olacak. O taraftan bi umut ışığı görmese senden ayrılırmıydı bilmiyorum!
Ama dönerse o umut ışığı sönmüş yalnızlıktan bıkmış olduğu için dönecektir. Yani yalnızlığı geçene kadar yine süper sevgili sonra geçince yine aynı. Benim böyle bir hayal kırıklığım oldu. 2010 yılından. Tüm o dengesizliklerin sebebi ünivdeyken birlikte olduğu kızmış. Sonra dediğim şeklde pişman oldu ama iş iştem geçsin diye dönemesin diye elimden geleni yapmıştım. Şuan olsa hiç bulaşmam ama intikam almıştım. Aylarca ağladı ben güler göründüm hep. O umursamayan adam arkadaşlarıyla annesi babasıyla bana ulaşmaya çalıştı. Ama sonucu bildiğim için dönmedim. Sonra noldu? Sırasıyla o eski sevgili evlendi. Ben evlendim o evlendi. Okuyunca içim buruldu birden. Eşimi çok seviyorum asla bi özlem değil sadece o yaşamışlık içimi kötü yaptı çok ve tek acı çekmişliğimdi. Allah yaşatmasın bidaha

Ben de üniversitedeyken altı yıllık ilişkimi bitirdim, ayrılığın her türlüsü kötü ama bu kadar dağıttığımı üzüldüğümüü hatırlamıyorum. Gururumla oynanmamıştı, yalan dolan yoktu. farklı sebeplerle bitti. Ama bu olay bambaşka bir şey.

Hem kandırılmış hissediyorum.
Hem kendini çok sevdirdi.
Hem canım acıyor.
Hem gururum zedelendi.
Hem kendimi yüzüne bakılmaz, aşık olmaya değmez şekilde çirkin hissediyorum.
Hem de umutlarım tükendi. Bu adamların hepsi mi böyle düşüncesi geldi oturdu kucağıma.

Sadece 3 ayını almış yaptığı çok yanlış ama zararın neresinden dönersen kârdır. Ayrıca sen eğitimli ve daha gençsin hiç merak etme seni hakeden birini bulacaksın.

Yakın bir akrabamın ''bence yakışırsınız.'' diye bana facebook'tan profilini göstermesi ile başladı her şey. Çocuğu çok fazla tanımıyordu ama annesi ile sık sık dertleştikleri için, çocuğun hayatında kimse olmadığından, evlilik gibi ciddi düşünceleri olduğundan haberdardı. Ben profil fotoğraflarına bakıp; ''Yok!'' dedim, ''Bu çocuk çok yakışıklı, üzer beni.'' Tamamen dış görünüşünden dolayı verdiğim bu karardan bir kaç gün sonra arkadaşlarımla buluşmak için bir kafeye gittim, masa da üç sandalye vardı ama biz dört kişiydik. Arka masada 3 kişi oturuyordu, hiç birinin yüzüne bakmadan masaya doğru yaklaşınca onu gördüm. Oydu... ''Sandalye boşsa olabilir miyim?'' dedim ama yüzümde ki şaşkın ifadeye engel olamadım. Bir gün önce facebooktan bakıp, bir gün sonra onu karşımda görmek benim için kocaman bir işaret oldu ve dayanamayıp Swarm'dan ekledim. İki gün boyunca hiç konuşmadık, ne o yazdı ne de ben. Sonra biz bir şekilde konuşmaya başladık ve görüşmeye karar verdik. Tanıdık birbirimizi, 30 yaşında olduğu için ''Ben senin yaşın daha küçük sanmıştım, benim niyetim ciddi, olursa evlilik için adım atmak istiyorum 26 yaşında olmana sevindim.'' gibi cümleler kurdu.

Anlattı Sonra...

''Benim severek ayrıldığım bi kız oldu, ailesi İstanbul'dan buraya gelin vermek istemedi. Ama ne o vazgeçebildi ne de ben. Sonra oyaladı beni, aylarca... Psikolojim çok bozuktu yeni yeni kendime geldim ama geçmişte bıraktım onu. Artık imkansız.'' dedi.
''Hala seviyorsun sen onu?'' dedim burukta olsa gülümseyerek. Cevap vermedi...

Arkadaşça ayrıldık o gün. Flört etmeye başlamıştık, benden etkilendiğini hissetmiştim, ama geçmişten gelen bir yaranın yarabandı olmayı hangi kadın kabul ederdi ki? Bir süre daha görüştük, o eski sevgili mevzusu asla açılmadı ve biz hissettiğimiz yoğun duygularla sevgili olmaya başladık. O fabrika da çalışıyordu ve aynı fabrika dan kısa süreli bir görüştüğüm olmuştu, ''daha önce niye söylemedin?'' dedi o çocuk şöyle pis, böyle pis dedi ve arabanın içinde ağlamaya başladı. Yediremiyorum dedi ve beni eve bırakıp gitti...

O gece sürekli mesajlaştık, bunu sindirmem lazım zaman ver dedi ve gitti. Ertesi gün tekrar buluştuk, ikimizin de gözleri ağlamaktan şişmişti. Ben o üzülmesin diye biraz daha güçlü durmaya çalışıyordum ama o ağlamaya devam edince bende yanında ağlama krizine girip, içimi döktüm. O an sımsıkı sarıldı bana ''yalnız değilsin ben varım.'' dedi ve biz üç ay boyunca neredeyse her gün buluştuğumuz ailelerimizin onayladığı birbirimizde huzur bulduğumuz bir ilişki yaşadık. Evlilikten bahsettik, hayaller kurduk ama hiç bir zaman bunun için adım atmadı, bi tarih belirlemedi. İlişkimiz üç aylık olduğu için bende hep ''tanımaya çalışıyodur'' diye düşündüm üzerinde durmadım.

Taa ki iki gün önceye kadar. Akşamüstü aradı ''balım.'' oldu ''canım.'' Sesi sıkılgan, keyifsiz... Anladım ya yemin ederim o an anladım içime bir şey oturdu. Telefonu kapattık ama odamda dört dönüyorum biliyorum bir şey var. Dayanamadım ve mesaj attım, zorladım o sustuğu şeyin ortaya çıkması için.

Ailesi evlilik konusunu açmış, ısrar etmiş ve o da bana şunları yazmış...

''Açık konuşayım ne zaman evlilik konusu açılsa aklıma o geliyo. Seninle çok iyi anlaşıyorum, çok keyifli vakit geçiriyorum çok iyi bi insansın ama yapamıyorum onu aklımdan atamıyorum. İlk zamanlar unuttum sandım, sonra yine aklıma düştü. İçim kan ağlarken yanında gülmek zorunda kaldım hep. Öyle güzel seviyodun ki beni, öyle güzel hayallerin vardı ki söyleyemedim sana bunları. Ama artık bilmen gerek... Çünkü doğrusu bu! Onunla hiç bi iletişimim bağım yok ama sana da haksızlık ediyorum. Bundan sonra yalnız kalmak istiyorum.''

Delirdim ya delirdim! Bunları yazmadan bir hafta önce yemek takımı baktık biz, hayaller kurduk, kızımızın ismini düşündük, sürekli beni sevdiğini iyi ki benimle olduğunu, çok huzurlu olduğunu söyledi.

İçimde kanayan yarayı durduramıyorum, üç ay belki kısa bi süre ama o kadar çok inandım ki bu ilişkiye saldım kendimi otokontröllü davranmadım hiç tavizler verdim ve aşık oldum. Sitemli mesajlar göndermekten, ağlamaktan alamıyorum kendimi, biliyorum bu hiç bir şey biliyorum her şey nasip, biliyorum kaderimin önüne geçemem ama benim günahım ne??

Tek istediğim sevdiğim adamla huzurlu bir yuva kurmaktı. ''Sen üniversite mezunusun, o lise mezunu ama erkeğin elinde diploma olmalı, onu fabrikadan çıkarsalar ne olacak!'' dediklerinde bile ''erkek kadın ne fark eder? Benim diplomam var yeteneğim var tasarımcıyım küçük bir ajans açar o bizi geçindirir.'' dedim. O kadar büyük bi hayal kırıklığı içerisindeyim ki, kalbimin orta yerinde soda şişesi patlamış gibi. Her yer cam kırığı, her yer yara bere...
çok yalnızsınız ve hatalar yapıyorsunuz.bırakın gitsin saçmalık çünkü

Ben de üniversitedeyken altı yıllık ilişkimi bitirdim, ayrılığın her türlüsü kötü ama bu kadar dağıttığımı üzüldüğümüü hatırlamıyorum. Gururumla oynanmamıştı, yalan dolan yoktu. farklı sebeplerle bitti. Ama bu olay bambaşka bir şey.

Hem kandırılmış hissediyorum.
Hem kendini çok sevdirdi.
Hem canım acıyor.
Hem gururum zedelendi.
Hem kendimi yüzüne bakılmaz, aşık olmaya değmez şekilde çirkin hissediyorum.
Hem de umutlarım tükendi. Bu adamların hepsi mi böyle düşüncesi geldi oturdu kucağıma.
6 yılda yaşanmışlık ve doyum var burada yok ondan bu kadar dağıtmanız

1

buna da ihtimal veriyorum...
Çünkü whatsaapta engelli değilim ama instagram ve facebooktan engellemiş.. yani kız telefonunu göremeyecek belki ama sosyal medya da arkadaşlığımızı çok rahat görebilir.:KK43: delirmek üzereyim.
Delirme. Şoyle düsun. Bunu yasayan tek kisi degilsin. Bir sürü hemcinsin bu sekilde kandirildi. Daha kotusunu yasayanlar da oldu. Ama hepsi üstesinden geldi. Hepsi bir sekilde yoluna devam etti. Bir cogu yasadigi bu kotu tecrubeyi su an hatirlamiyor ya da onemsemiyor bile. Sen de atlatacaksin bunlari. Iletisimini kes ttamamen. Ne kadar surdurursen iletisimi, o kadar canin yanacak. Bos yere bu sureci uzatma. Önune bak.

Sanırım öyle, hiç ondan sıkılmadım ya bugün de görüşmeyelim rutinine geçememiştik. Mesaj attığında heyecanlanıyordum. yanındayken yüzüne bakmaya doyamıyordum...
nedeni iyi rol mü yapması sizin duygusal açlığınız mı? bence açlığınız .bu yuzden o ya da başkası hiç önemli değil siz yine kaptıracaktınız. bence bu boşlug dolduracak birini bulmaya bakın.ancak bu sefer kriterleri yuksek tutun .

canım umarım en kısa sürede toparlarsın kendini, ama şunu söyleyeyim... seninle denemiş, sevmek istemiş, olur sanmış, ama en azından yaş da oldu 30, iyi de anlaşıyoruz evleneyim bu kızla dememiş. iş ciddiye binecekken dürüstlüğü tutmuş ayrılmış. bence bu senin açından çok iyi. evlenip de hala o kıza karşı hisleri olduğunu anlasaydın ne yapacaktın... bu onun elinde olan bir şey değil, kimse aşık olacağı kişiyi seçemiyor.

ayrıca, 3 ay bu kadar bağlanıp evlilik hayalleri kurmak için çok çok kısa bir zaman. sen de acele etmişsin evliliği aklına getirmekte.

sana tavsiyem, sağlam karakterli bir insan değilse, alışkanlıklarını kaybetme rahatsızlığıyla seni aramak, ara sıra arkadaş gibi görüşmek, tekrar başlamak tekliflerinde bulunabilir. ona inanma tamam mı... bir daha en ufak şekilde hayatına sokma.

Yol ver gitsin ya. Seninle oynamis exi unutmak icin senin duygularinla oynamis. Denemis resmen. Deney faresi degilsinki arkadas. Sevmiyorsa seninle surdurmicekti gorusmeyi. Sende hemen kapilmissin adama keske biraz alttan yavas alaydin madem exini hikayesini biliyodun..

At gitsin at gitsin eskimisse at gitsin..
Hayatini yasamana bak ve sukret kurtuldugun icin. Ya evlenseydin boyle bi adamla nolcakti?

Back