- 30 Kasım 2016
- 26
- 8
- 16
- 34
- Konu Sahibi binickimbileyok
Değil canım. Hepsi öyle değil sadece birkez bunu yaşayınca daha temkinli oluyor insan. Biraz acısını yaşıyor sonra da daha olgun devam ediyor ilişkiler konusunda. Zaten böyle tipleri bakışından anlayış sokmamaya başlıyorsun hayatına sevmemeye başlıyorsun. Benimki 10senedir tanıdığım 2 sene de ilişki yaşadığım biriydi. İlk birlikteliğimi de onunla yaşamıştım üstelik özeldi. Merak etme geçecek canım
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, böyle anlayışlı yargılamadan yapılan yorumlar sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. En azından yaşadığım konularda yalnız olmadığımı görüyorum...
yargılayıcı, ''nasıl anlamazsın'' gibi yorumlara ise verebileceğim bir cevap yok. Anlamadım işte... Öyle sevdim ki görmedi gözüm. evvvet üç ay! 3 ay da aşık oldum ben. üç ay da tüm hayatım o oldu. Cebimde ki son parayla kalktım gittim beğendiği montu aldım kendim bir hafta öğle aralarında simit yedim evden elma götürdüm... Çok sevdim yaa... ve böyle söylediğimde bile sanki cümleler içimde ki duyguları tarif edemeyecekmiş gibi hissediyorum.
Biliyorum...
Kocaman bi tecrübe. Belki ileride ben çok mutlu olacağım bir başkasıyla ve o ilk boşluğa düştüğü anda pişman olacak... Ama işte içimde sızlayan yarayı susturamıyorum...