- 27 Nisan 2019
- 91
- -40
- 32
- Konu Sahibi Snaptotagmin
Yargılamadan okuyun lütfen çok büyük konuştum bende yaşıyorum bunu. Evliyim bir çocuğum var, doğumdan sonra annelerimiz arasındaki tartışmalar vs derken eşimle aram açıldı. Cinsel anlamda uzaklaştık, sohbet edemez olduk. Eşim açık saçık kızları takip ediyordu sosyal medyada, görünce çok üzüldüm, yediremedim kendime, bende eski sevgilimin hayalini kurdum hep. Güya aklımca eşimden intikam aldım. Hayal kurdukça eski sevgilimi özler oldum,(1.5 ay çıktık sadece bu eski sevgilimle ve üstünden tam 10 sene geçti) ona takip isteği yolladım kabul etti o da beni takip etti. Baktım evlenmiş bir de çok güzel bir çocuğu olmuş, içim cız etti iki saat içinde geri sildim onu. Profil resminde çift fotoğrafı vardı şimdi onu kaldırmış çocuğunun resmini koymuş. Eşinin pro resmi de çift fotoğrafıydı şimdi o da değişmiş çocuklarının fotoğrafını koymuşlar. Ben onu tanımayım diyemi kaldırdı kendi olduğu resimleri, çocuğum var el insaf el vicdan yapma mı demek istiyor, ne demek istiyor ? Yaklaşık üç aydır bakıyorum çünkü fotoğrafına, üç ay kendime engel oldum çok merak etsem de takip etmemiştim onu, ben takip ettikten sonra birden pro resmî değişince anlam veremedim