Eski sevgilimi engellemeli miyim?

Aynen öyle yokmuş gibi davran 😎sana yazıcak bak görüceksin her erkek yazar ve döner yeter ki yokmuş ölmüşler gibi davranın kızlar
Zaten hissediyorum ama ben burun ameliyatı oldum profilime yeni halimi koydum umarım görür kudurur

Kızlar suan görüşmüyoruz tabi ama kendisini yalan değil stalklıyorum ve sürekli kız ekleyip çıkarıyor bu durum beni biraz üzüyor engellersem aa bu beni takip ediyor hala diyip gururlanabilir ama görmek canımı yakıyor ne yapmalıyım sizce zaten takipleşmiyoruz ama hesabı açık..
Kesinlikle kesinlikle engelleee bırak ne düşünürse düşünsün engelle engellemezsen sürekli karşına çıkar bakacağın yoksa da bakarsın. Engelle ve tamamen kendi hayatına bak, stalk yapmak demek bildiğin kendi kendine acı çektirip strese sokmaktır. Her bakasın geldiğinde benim için doğru insan olsa şuan hayatımda olurdu kendine saygısızlık yapmamak için bakma geçmiş geçmişte kaldı de. Bunu yapmak bana zarar veriyor filan de gerekirse bir süre hesabını kapat. Kendine böyle telkinler ver ve sakın arkana bakma inan exsden next olmuyor. Kendi hayatına bak mutlu olduğun şeyleri yap kendine vakit ayır.

X