Eski sevgilime aldığım sevgililer günü hediyesini abisinin üzerinde gördüm

O hediyeyi aldığımda gözleri dolmuştu onun için değersizmiş şimdi gibi hissettim çok saçma biliyorum ama 2 ay önce tekrar görüştük zaten çok özlediğini söylüyordu sonra olmadı yine

Yani ayili kiyafet hediye geldi diye normal kafada bir erkek aglamaz gibi geliyor bana ya. filmini severse sevsin yani ne mana gözleri dolacak.
Bazi herifler çok rol ustasi oluyor bizzat yaşadim keske oyuncu olsalar
Sizin kadar anlam yuklememistir, yuklemisse de 7 ay olmus yani ayrilali...
Ayili kiyafet kirmizi cizgisi mi olsun? Kardesi iste almistir giymustir

Ayılı kıyafet geldi diye değil o zamanlar iş değiştirecekti aynı şehirdeydik işsiz kaldığı dönemdi çok üzülüyordu ayrılacaktık sonra sevgililer gününü kutlayalım öyle bırakcam işi dedi ailesinin yanına gidecekti çünkü. O gün yeni iş teklifi aldığını söyledi yarın başla diyorlar ama dedi bende o zaman kutlayamayabilriz dedim hediyesini erken verdim getirince ağlamaya başladı bana daha önce kimse hediye almamıştı dedi sabah giydi işe gitti onla dans ederek bide . O yüzden şimdi onu abisinde görünce çok kötü oldum

Kardeşler birbirlerinin kıyafetlerini giyerler. Ayrılmışsınız, geçmiş gitmiş, üzerinden asır geçmiş niye hala hediye peşine düşüyorsunuz?

Erkekler bu konuda biz gibi değiller duygusal bakmıyorlar olaya umursamıyorlar o yüzden ayrıldığın sevgilin için beklentini azalt. İster kendi giyer ister abisine verir artık senin için bir önemi olmaması lazım.

Erkekler boyle degildir bir sweatshirte bu kdr anlam yuklemez. O hediyeyi vermis ve unutmustur. Tekrar barismak istemesi de masum degildir genelde ztn devam edememissiniz

Kardeşler birbirinin kıyafetini giyebilir.
Dur giyme onu eski sevgilim almıştı diyecek değildi herhalde.
Aldığınızda beğenmiş olması bir şeyi değiştirmiyor.

1. Adı üstünde eski sevgili
2. Kardeşlerin dolabı çoğu zaman bir oluyor , alıp giyinmiştir yada beğenmiştir

Eşime nişanlıyken bişey almıştım bende kardeşinin üstünde görmüştüm baya söylenmiştim güya çok beğenmiş felan fistan.. :) olabilir böyle şeyler eski sevgilinse takma belli ki o takmıyor

haberi olmadan abisi almış giymiştir ya bu kadar kafanıza takmayın. zaten bitmiş bir ilişki.

Eski sevgilinizi düşünüp üzülmeye bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana. Hatta öyle ki bu bahaneyi bulmak için akrabalarını stalklamışsınız. Bitmiş gitmiş. Geçmişi bırakıp şimdiye ve kendinize odaklanın bence.

Ne var ki bunda. Evde herhangi bir eşya olmuş. Kardeşlermiş zaten. Ben absürt bir şey göremedim. 7 ay olmuş ayrılalı ne yapacaktı. Ya ortak kıyafet olmuştur. Ya da kendisindeki hükmünü tamamladığı için abisine nasip olmuştur.

Benim de eski erkek arkadaşımın aldığı montu ablam giyiyor bence çok normal ayrılmışsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…