- 10 Ekim 2014
- 31.484
- 140.806
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
O hediyeyi aldığımda gözleri dolmuştu onun için değersizmiş şimdi gibi hissettim çok saçma biliyorum ama 2 ay önce tekrar görüştük zaten çok özlediğini söylüyordu sonra olmadı yine
Ayılı kıyafet geldi diye değil o zamanlar iş değiştirecekti aynı şehirdeydik işsiz kaldığı dönemdi çok üzülüyordu ayrılacaktık sonra sevgililer gününü kutlayalım öyle bırakcam işi dedi ailesinin yanına gidecekti çünkü. O gün yeni iş teklifi aldığını söyledi yarın başla diyorlar ama dedi bende o zaman kutlayamayabilriz dedim hediyesini erken verdim getirince ağlamaya başladı bana daha önce kimse hediye almamıştı dedi sabah giydi işe gitti onla dans ederek bide . O yüzden şimdi onu abisinde görünce çok kötü oldumYani ayili kiyafet hediye geldi diye normal kafada bir erkek aglamaz gibi geliyor bana ya.filmini severse sevsin yani ne mana gözleri dolacak.
Bazi herifler çok rol ustasi oluyor bizzat yaşadim keske oyuncu olsalar
Sizin kadar anlam yuklememistir, yuklemisse de 7 ay olmus yani ayrilali...
Ayili kiyafet kirmizi cizgisi mi olsun? Kardesi iste almistir giymustir
Kardeşler birbirlerinin kıyafetlerini giyerler. Ayrılmışsınız, geçmiş gitmiş, üzerinden asır geçmiş niye hala hediye peşine düşüyorsunuz?Eski sevgilime geçen şubatta sevgililer günü hediyesi almıştım bi markanın sweati ve üzerinde ayı teddy vardı o da çok seviyor onun filmini o yüzden almıştım . Gözleri dolmuştu verdiğimde çok mutlu olmuştu ayrıldık üzerinden 7 ay geçti bugün abisinin hesabına baktım tiktokta üzerinde o sweat fotoğraf atmış. İçimden bir şey koptu sanki görünce hani dedim alıp giymiş midir o mu vermiştir . Kendimi çok kötü hissettim neden bilmiyorum ona aldığım hediyeyi öyle görünce neden o giymiştir sizce?
Hediye gelen şeyleri ayrıldıktan sonra atmıyoruz arkadaşım, kullanıyoruz. Bin yıllık evliyim hala eski sevgilimin hediye ettiği takıları takıyorum. Herif umurumda mı? Tabi ki hayır.Ben atmıştır kullanmıyordur diye de düşünmüştüm aslında demek ki ortada duruyor yani kullanıyor
Ne kadan duygusuzsunuz boyle.Eee yani?
Teşekkürler hep böyle derler bana benimde gücüm bu duygusuzlukNe kadan duygusuzsunuz boyle.
Neden hatırlamasın bir yıl beraber yaşadığı hediyeyi aldığında ağladığını birini. 2 ay önce başka şehirden geldi özledim diye barışmak istedi anlaşamadık yine hafızasını mı kaybetti bir anda?
1. Adı üstünde eski sevgiliEski sevgilime geçen şubatta sevgililer günü hediyesi almıştım bi markanın sweati ve üzerinde ayı teddy vardı o da çok seviyor onun filmini o yüzden almıştım . Gözleri dolmuştu verdiğimde çok mutlu olmuştu ayrıldık üzerinden 7 ay geçti bugün abisinin hesabına baktım tiktokta üzerinde o sweat fotoğraf atmış. İçimden bir şey koptu sanki görünce hani dedim alıp giymiş midir o mu vermiştir . Kendimi çok kötü hissettim neden bilmiyorum ona aldığım hediyeyi öyle görünce neden o giymiştir sizce?
Ne var ki bunda. Evde herhangi bir eşya olmuş. Kardeşlermiş zaten. Ben absürt bir şey göremedim. 7 ay olmuş ayrılalı ne yapacaktı. Ya ortak kıyafet olmuştur. Ya da kendisindeki hükmünü tamamladığı için abisine nasip olmuştur.Eski sevgilime geçen şubatta sevgililer günü hediyesi almıştım bi markanın sweati ve üzerinde ayı teddy vardı o da çok seviyor onun filmini o yüzden almıştım . Gözleri dolmuştu verdiğimde çok mutlu olmuştu ayrıldık üzerinden 7 ay geçti bugün abisinin hesabına baktım tiktokta üzerinde o sweat fotoğraf atmış. İçimden bir şey koptu sanki görünce hani dedim alıp giymiş midir o mu vermiştir . Kendimi çok kötü hissettim neden bilmiyorum ona aldığım hediyeyi öyle görünce neden o giymiştir sizce?