Iyi geceler herkese.. benim hikayem biraz farklı, arkadaşlarımdan yardım istedim biraz da başkalarından istemek istedim o yüzdem yazıyorum buraya.. Ben yurt dışında yaşıyorum sevdiğim erkek türkiye’de. İki yıl önce yaz tatiline türkiye’ye gittim ve onunla konuştuk sevdim sevgili olduk ama aşık olamadım, ondan önce iki yıllık ilişkim olmuştu atlatamamıştım hala ama insan olarak çok değer verdiğim birisiydi.. yapamadım onunla daha fazla kalarak onu da üzmeye hakkım yoktu, medeni bi şekilde ayrıldık. Ertesi sene yine tatile gittim türkiye’ye bu sefer barıştık ve onu gerçekten sevdim aşık oldum onu görünce içim kıpır kıpır oluyordu, önceki sene gibi olmadı yani.. ama aylar geçti ben türkiye’den gittim o sıra, sonra kopar gibi oldum onsuz yapamadım yanımda değildi göremiyordum onu ve bu benim için çok zor oldu ve yine ayrıldık. Ertesi sene ben yine gördüm onu ve bu sefer diğerlerinden çok çok çok daha farklı oldu onu görünce içim gidiyodu çok aşık olmuştum, sonra konuştum onunla biz olmayız dedi bana, iki kez denedik olmadı dedi sonra ben depresyona girdim tabi.. arada mesaj atıyodum halini hatırını sormak için ana hiç yanaşmadı hep mesafeli davrandı kaçtı benden. biliyorum okuyunca çok bencilce gözükücek ama lütfen anlayın beni aramıza mesafeler girdikce daha da zorlaşıyordu benim için.. lütfen yardım edin ne yapabilirim, okuduğunuz için çok teşekkürler, iyi geceler..
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.