- 2 Kasım 2022
- 218
- -73
- 24
-
- Konu Sahibi isimsiz393
Aynen öyle benim de başıma gelmişti buna benzer bir durum insan ciddi bir ilişkinin içine girince mutlu olunca daha da çok korkuyor kaybedecek şeyleri olunca ama içini ferat tut iyi düşün güzel düşün güzel olsun inşallah her şeyHaklısınız. Belki yalnız olsam farklı olurdu biraz, ama şu an sevgilim var, evlilik çocuk falan konuşuyoruz, herşey çok güzel, bana hep hediyeler alıp jestler yapıyor, aileleri tanıştırmaya çok ısrar etti, tanıştılar, yani herşey mükemmel gibi ve bu bana dahada ağır geliyor. İlerde çocuk olunca birşey olursa ozaman çok daha kötü. Yani ben bunlara sevinmek yerine korkuyla atıyorum bütün adımları, çok acı verici…
İnşallah… Buna inanıp umutla yaşamak okadar isterdimki. En çok yanımdakinede yazık olmasımdan korkuyorum, kimse bunu hak etmez. Çok defa düşündüm onu bırakıp eski sevgilime dönmeyi, bazen tek kurtuluş ve en adaletli bu gibi geliyor bana, ne kadar saçma olsadaAynen öyle benim de başıma gelmişti buna benzer bir durum insan ciddi bir ilişkinin içine girince mutlu olunca daha da çok korkuyor kaybedecek şeyleri olunca ama içini ferat tut iyi düşün güzel düşün güzel olsun inşallah her şey
Sizin olayınızda durum kötü mü sonuçlandı acaba, merak ettim. Yani okadar olay okudum ki artık araştırmaktan, her okuduğumdan sonra diyorumki işte hiçbirşey gizli kalmaz, seneler sonra çıkar falanİnşallah… Buna inanıp umutla yaşamak okadar isterdimki. En çok yanımdakinede yazık olmasımdan korkuyorum, kimse bunu hak etmez. Çok defa düşündüm onu bırakıp eski sevgilime dönmeyi, bazen tek kurtuluş ve en adaletli bu gibi geliyor bana, ne kadar saçma olsada
Aradan aylar gecti ve size ulasmaya calismiyorsa birsey olacagini sanmam, aptal degilse yaptiginin suc oldugunu biliyordur zaten
Her yere "asla" yazanlara da ayrı sinir oluyorum. Asla diyecek kadar eminsen buraya yazmanın anlamı ne veya alttaki yorumların neArkadaşlar, çaresizlikten buraya yazmaya karar verdim. Kısaca eski sevgilim benim haberim olmadan ben çıplakken benim fotoğrafımı çekmiş.Biz ayrıldıktan bir ay sonra bana yolladı ama asla tehtid etmedi. İşte seni özledim falan gibi bişey yazıp yolladı. Ben çok sinirlendim ve tepkimi gösterdim silmesini istedim tamam dedi, kendinden utandı o an. Ama aradan aylar geçti ve benim içim hiç rahat değil, ayrıca hayatıma başka biride girdi ve o bunu biliyor. Ya internete düşerse veya sonradan bana zarar vermek isterse. Aslında hikayemiz uzun ama burda kısa kesiyorum. Sizce ben mi takıntı yaptım çok endişeliyim?
Böyle bir fotoğraf çekmesindeki amaç ne olabilir ? siz iyilik meleği gibi bahsetmişsiniz adamdan ama hiç sağlıklı ve masum bir durum değil. kocam bile çekse böyle bir fotoğrafı sorgularım. ne münasebet? belki birisi görecek?Arkadaşlar, çaresizlikten buraya yazmaya karar verdim. Kısaca eski sevgilim benim haberim olmadan ben çıplakken benim fotoğrafımı çekmiş.Biz ayrıldıktan bir ay sonra bana yolladı ama asla tehtid etmedi. İşte seni özledim falan gibi bişey yazıp yolladı. Ben çok sinirlendim ve tepkimi gösterdim silmesini istedim tamam dedi, kendinden utandı o an. Ama aradan aylar geçti ve benim içim hiç rahat değil, ayrıca hayatıma başka biride girdi ve o bunu biliyor. Ya internete düşerse veya sonradan bana zarar vermek isterse. Aslında hikayemiz uzun ama burda kısa kesiyorum. Sizce ben mi takıntı yaptım çok endişeliyim?
Yani bir defa bile tehdit şeklinde bişey yazmadı, konuyu bile açmadı tartışmadan sonra. Ama buna güvenebilir miyim… Tehdit etmesede elinde canlı bomba varHer yere "asla" yazanlara da ayrı sinir oluyorum. Asla diyecek kadar eminsen buraya yazmanın anlamı ne veya alttaki yorumların ne
Evet biliyor. Aylar geçti hiçbişey yapmadı. Ama dediğim gibi kendisi yapmamış gibi savunmak için bekliyor olabilir. Yani bilemiyorum erkek milleti sonuçta.merhaba,
Yeni bir sevgiliniz olduğunu biliyor mu ? Biliyor ve bir şey yapmadıysa daha da yapacağını sanmam. İnsan ilk duydugunda hırslanır genelde.
Tercihiniz onunla konusmak olmamalı bence asla. Ya dava edeceksiniz , ya da hiç bulaşmayacaksınız.
Konusmak ondan korktugunuzu belli eder ve aklında yoksa bile hatta yapmayacaksa bile sizi korkutmak için bile kullanabilir bunu.
İşte anı kaydetmiş.. Onu tanıyan arkadaşlarım ve gittiğim psikologların fikri bu. Ama yinede bu nasıl bir zihniyettir… Yani ömür boyu unutamayacağım bir olay yaşadım kendisi daha fazlasını bile yapmadan, Allah korusun yapsa ne hale gelirim düşünemiyorumBöyle bir fotoğraf çekmesindeki amaç ne olabilir ? siz iyilik meleği gibi bahsetmişsiniz adamdan ama hiç sağlıklı ve masum bir durum değil. kocam bile çekse böyle bir fotoğrafı sorgularım. ne münasebet? belki birisi görecek?
belki birisine göndermek için çekti. erkekler asla sandığınız kadar masum değiller. üniversitede çok fazla samimi erkek arkadaşım oldu ve gruplarda birbirlerine neler atıyorlar bilseniz aklınız şaşar.. bir kere birlikte olduğu kilolu bir hanımı çekip şuna bakın pişman oldum yazanı bile görmüştüm..rezil insanlar. bilmiyorum bence tedirgin olmakta haklısınız.
Nasıl pişman olmam kendimi okadar kirlenmiş hissediyorumki… En büyük pişmanlığımda şu anki birlilte olduğum çocukla ve onunla aynı zamanlarda tanışmıştık ama ben bunu seçtim mal gibi, bana daha uygun olmadığını bile bile… İki yılımı verdim, belki sevdik birbirimizi ama yinede değmezmiş. Ve şu anki çocuk okadar iyi kalpli, mütevazi, aklı başında.. Yani kendime niye diye sorup durmadan edemiyorumHangimiz hatasız günahsız siz?ilk önce severek güvenerek bir birliktelik yasamizsiniz bundan asla pişman olmayın,olayın varlığına inanıp korkularınız la yüzleşin.insan uzun yıllar önce nelere üzüldüğünü fark edince geçmişi kendi eliyle kendine nasıl zindan ettiğini anladığında boşa üzüldüğünü fark ediyor ve unutululup gidiyor,kendine ettiğin eziyet kalıyor sadece.karsidaki insan için cizdigin profili gözümde canlandirinca;bununla ilgili size zarar vereceğini düşünmuyorum,sizde konuyu sakın desmeyin hata olur.haa daha önemlisi siz kendi beyninizde deşmeyi bırakın yeni ilişkinize odaklanin.kendinizi suçlamayı bırakın ortada varsa bir ayıp oda karşınızdaki insana ait..içimdeki ses boşa kendinizi hirpaladiginizi söylüyor,teselli olsun diye söylemiyorum mantığım böyle diyor.zamanin tadını çıkarın hayat kısa
erkekler bu kadar detaylı düşünebilir mi bilemedim.Evet biliyor. Aylar geçti hiçbişey yapmadı. Ama dediğim gibi kendisi yapmamış gibi savunmak için bekliyor olabilir. Yani bilemiyorum erkek milleti sonuçta.
İşte anı kaydetmiş.. Onu tanıyan arkadaşlarım ve gittiğim psikologların fikri bu. Ama yinede bu nasıl bir zihniyettir… Yani ömür boyu unutamayacağım bir olay yaşadım kendisi daha fazlasını bile yapmadan, Allah korusun yapsa ne hale gelirim düşünemiyorum
Aslında sanmam. Yani iki sene beraber olduğum bir kişi ama insanlar değişir. Bir konuşmamızda ayrılıktan sonra, işte bir arkadaşı var şehirdeki mekanların güvenliğiyle ilgileniyor ve ona teklifte bulunmuş, istersen mekanlara bu kızın bi fotoğrafını yollarız (yani normal yüzümün göründüğü bir fotoğraf) hiç bir mekana adım atamaz güvenlik içeri almaz falan ama o kabul etmemiş, bunuda bana ozaman niye anlattıysa. Sonra işte benim bir işten tanıdığım kızla yazışıyormuş ama kesmiş intikam amaçlı gibi görünmemesi için, kendimi alçak gibi hissettim ve kestim yazmayı falan demişti. Yani böyle ayrıntılar işte aklıma geliyor ve puzzle tamamlamaya çalışıyorum sanki ama bu olayı benim düşündüğümün yüzde 10u kadar bile düşünmediğini sanıyorum….erkekler bu kadar detaylı düşünebilir mi bilemedim.
Sonucta bunu ne zaman yaparsa yapsın onun yaptığını siz biliyor olacaksınız.
Bu kadar ince hesap yapacak kadar kinli midir size karşı ?
Şu an benimde içimden gelem bu aslında, çünki kalbim sızlıyor, insanların yüzüne zor bakıyorum. Ama onu ve kendimi tanıyan biri olarak bence o bana Sildim yada sileceğim tamamen der, ama biyerde saklar, ve bende bi süre biraz içim rahatlasada sonra yüne aynı hale düşerim… Ya okadar kötü mahküm ettiki beni bu düngüye tek çare ona geri sönmek gibi geliyor… Yanımdaki adamda böyle bir kadını hal etmiyor. Bilemiyorum sanki bişeyler yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum böyle elim koşum bağlı duramıyorum daha fazla…Çok üzüldüm sizin içinbence onunla konuşun bize anlattığınız şekilde anlatın ve silmesini isteyin çok içten çok samimi bir şekilde anlattınız. düşman değilsiniz sonuçta ben sizin yerinzde olsam konuşmayı seçerdim ama siz bilirsiniz tabiki
bu anlattığınız fotograf olayı bana garip geldi. Alttan alta yapabileceklerini göstermek için sanki.Aslında sanmam. Yani iki sene beraber olduğum bir kişi ama insanlar değişir. Bir konuşmamızda ayrılıktan sonra, işte bir arkadaşı var şehirdeki mekanların güvenliğiyle ilgileniyor ve ona teklifte bulunmuş, istersen mekanlara bu kızın bi fotoğrafını yollarız (yani normal yüzümün göründüğü bir fotoğraf) hiç bir mekana adım atamaz güvenlik içeri almaz falan ama o kabul etmemiş, bunuda bana ozaman niye anlattıysa. Sonra işte benim bir işten tanıdığım kızla yazışıyormuş ama kesmiş intikam amaçlı gibi görünmemesi için, kendimi alçak gibi hissettim ve kestim yazmayı falan demişti. Yani böyle ayrıntılar işte aklıma geliyor ve puzzle tamamlamaya çalışıyorum sanki ama bu olayı benim düşündüğümün yüzde 10u kadar bile düşünmediğini sanıyorum….
Gerçekten okadar saçma. Yani çok olay okudum sonra ve genelde kızşar kendi yollamış ve tehdit ediliyor ama bu durum okadar saçma…bu anlattığınız fotograf olayı bana garip geldi. Alttan alta yapabileceklerini göstermek için sanki.
Ne kadar saçma biri ya. Ne alaka yani . Herkeste kendini mafya sanıyor