- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
- Konu Sahibi isimsiz393
Ya aslında mekana sizi aldırmaması belki koruma amaçlı olabilir. Erkekler ayrıldıkları ve hala sevdikleri kadına karşı böyle bensiz gitmesin tavrı takınabilir. Bişey yapacaksa zaten yapardı ya bence unutun. Üstüne gittikçe aklına karpuz kabuğu düşürürsünüz.Aslında sanmam. Yani iki sene beraber olduğum bir kişi ama insanlar değişir. Bir konuşmamızda ayrılıktan sonra, işte bir arkadaşı var şehirdeki mekanların güvenliğiyle ilgileniyor ve ona teklifte bulunmuş, istersen mekanlara bu kızın bi fotoğrafını yollarız (yani normal yüzümün göründüğü bir fotoğraf) hiç bir mekana adım atamaz güvenlik içeri almaz falan ama o kabul etmemiş, bunuda bana ozaman niye anlattıysa. Sonra işte benim bir işten tanıdığım kızla yazışıyormuş ama kesmiş intikam amaçlı gibi görünmemesi için, kendimi alçak gibi hissettim ve kestim yazmayı falan demişti. Yani böyle ayrıntılar işte aklıma geliyor ve puzzle tamamlamaya çalışıyorum sanki ama bu olayı benim düşündüğümün yüzde 10u kadar bile düşünmediğini sanıyorum….
2 senelik sevgilinizi tanırsınız fotolarınıxı İnternete atacak kadar alçak mı? Yani ben sevgilimden ayrılsam bilirim atmaz. Atamaz. Çünkü namus kavramına bağlıdır. Korumacıdır. Sizinki nasıldı?