Eski sevgilim ve evlenme isteği ?

Benim ailemde her gün erkek kardeşime evlen diyor ama bu şekilde değil. Anlaşabilecegi, mutlu olabileceği bir kız olsun istiyorlar. Gelin gelsinde kim olursa olsun demiyorlar. Bunların kafa yapısı normal değil.
Yani zaten annesiyle o dönem konuşmuştuk kadın şey dedi,oğlumun evinin anahtarı bende olur benim onda falan. Bunu söylediğimde şey dedi ya öyle şey mi olur ben seni korurum musade edermiyim falan.

O hayatımda biri olsada olmasada evlilik isteğini hep yeniledi yani ara ara arkadaşım araciligiyla bile sordururdu

Benim ailemde her gün erkek kardeşime evlen diyor ama bu şekilde değil. Anlaşabilecegi, mutlu olabileceği bir kız olsun istiyorlar. Gelin gelsinde kim olursa olsun demiyorlar. Bunların kafa yapısı normal değil.
Bir de kendi kafasına göre diyor ki konuş ailenle şu zaman yapalım falan önceden de böyleydi.

E senin muhatap alıp konuşman bile hata. İyi olsa zaten bitmezdi. 2 yıl sonra gelip dümdük evlilik mi konuşulur.

O hayatımda biri olsada olmasada evlilik isteğini hep yeniledi yani ara ara arkadaşım araciligiyla bile sordururdu
Bosverın şuraya konu açmaya değmeyecek bi gel git resmen. Önünüze bakın size saygısı olmayan insanlara da açık kapı bırakmayın

Arkadaşınıza da net tavrınızı belli edip bana haber getirip duracaksan mesafe koyalım senınle de diyin . İlişkiniz olduğunu bildiği halde haber getirende gerçek arkadaş değildir zaten .

Takıntılı mıdır nedir?

Ben olsam telefonunu bile açmam.

Tehlikeli biri olabilir.

Evlilik böyle bir şey mi? 2 sene sonra yazıyor hopp hadi evlenelim
Gerçekten sizi severek evlenmek istediğinde bulunduğunu düşünmüyorum. Ya ailesi çok baskı yapıyordur torun, gelin vs ya derdi özgürce cinsellik yaşamaktır bazıları öyle düşünüyor çünkü

Yüksek ihtimalle böyle.

Öyle yapacağım

Bunu sorgulamana gerek yok ki.
Evlenmek istemiyorsan,aklında soru işareti varsa evlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…