İşte bakın, ergenliğiniz, genç yetişkinliğiniz bu adamın yüzünden heba oluyor. Şimdi bunları mı düşünmeliydiniz? 21 yaşındasınız, en güzel zamanlarınız. Mideniz ağzınızda, ifşa olur muyum diye düşünüyorsunuz.
Eğer ablanız veya ebeveyniniz olsaydım asla onaylamazdım. 13 yaş,16 yaş falan nedir? Kızım elin hayırsızının peşinden koşacağına tiktok falan izlesin razıyım yani. Yine de tövbe diyeyim, onu da izlemesin.
Çocuk yaşta yaptığınız seçimler, yetişkin halinizi yansıtmaz hiçbir zaman. Öyle erken dönemde tanışıp da mükemmel ilişki yürütenler binde bir falan.
Neyse olan olmuş artık. Artık önünüze bakacaksınız. Bir daha karşı tarafı mutlu etmek için kendinizden tavizler vermeyin olur mu? O an istiyor olduğunuzu sanabilirsiniz ama bu çoğu zaman yanıltıcı da olabilir. Her zaman bir adım atmadan önce düşünün. Birini sevmek demek, her şeyini onaylamak, her istediğini yapmak demek değil. Sizi cidden seven biri, siz hayır dediğinizde de sizi sevmeyi bırakmaz, unutmayın.
Bir de bu tehdit olayı büyürse, tek başınıza baş edemezseniz, güvendiğiniz bir büyüğünüzden yardım isteyin. Ağır, ne yapacağını bilen biri olmalı. Bu tip zorbalar, yetişkinlerden çekinirler bazen.