eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor?

Öyle bile olsa en güzeli umursamamaya çalışmak.

Allah razı olsun. İnşallah bir an önce hayırlısı ile yuvamı kurarım, bunların hepsi arkamda kalır.

Yok zaten bir şey demem. Ne yapmaya çalışıyorsun desem cevap bile vermeyebilir dengesiz, sonra sinir ol dur. Amacı beni sinir edip üzmek sanırım.

Bende öyle düşündüm. Biraz zaman geçtiyse hatırlayıp gıcık etmek istemiş olabilir.

Bende öyle düşündüm. Biraz zaman geçtiyse hatırlayıp gıcık etmek istemiş olabilir.

4 ay oldu ayrılalı, önce söz nişan fotoları boy boy, yeterli derecede üzememiş olacak ki bir de bunu koyayım dedi. Bu sürede her yerden engelli olduğu için beni takip edemedi, beni unuttu mu, takip ediyor mu diye deniyor da olabilir. Gerçi o kadar çok sevgilisi vardır ki ben aklına gelmemişte olabilirim, tesadüf olmuştur resim belki de dedikleri gibi.

sakın sakın yazma ona kendini bir şey sanmasın.

Yazacak olsam, sözlendiğinde hani benim için ölürdün, beni herkesten çok seviyordun, 4 ayda sözlendin yazardım sinirle, o da iyice şımarırdı artık. Üzüleceksem bile kendim üzülürüm kimseyi sevindirecek değilim. Ayrıldığımızda da o kadar ağlamadı, sevinmesin diye tek damla göz yaşı dökmedim yanında. Bu tür adamların egoları zaten kabarık, bir de ben kabartamam üzüldüğümü göstererek.

Adam sinsinin teki oldugu icin alttan alttan kafani karistirmaya calisiyor olabilir.

Hiç bir erkek veya hiç bir insan bulunmaz hint kumaşı değil. İlk olduğu için öyle gelmiş size. Benim lise aşkım vardı. Ayy ne salaklık hatırladıkça gülerim kendime :) tip desen pek iyi birşey değil,beyin desen yok,kültür desen yok neyini seviyorum derdim. Ama gerçekten birini sevince anlıyorsun. Sizin yaşadığınız sevgi değil takıntı.bağlanma ihtiyacı.boşluk doldurma. Allah en yakın zamanda gerçek sevgiyi bulmanızı nasip etsin..ve tek tavsiyem erkek daha çok sevmeli. Umarım sizi çok çok seven biri çıkar karşınıza. Ve acınız diner.

Onu görseniz daha ayrılığın lafını duyunca ağlardı, dünyada en sevdiği insan bendim, sırf ben inansam neyse herkes inanmıştı. Beni çocuğu gibi düşünür ilgilenirdi, her seviyorum diyen de sevmiyor, oynuyor bazen.

Benimkinde de kariyer yok, tip yok, kültür yok, bir ing öğrenmek ister misin dedim diye demediğini bırakmadı, cidden nesini sevdim bende anlamadım. Sevmekten daha ziyade o hayatına devam etti arkasına bile bakmadı ben mutsuzum diye öfkelendim, acı veren bu sanırım daha çok. Ama öfke de olsun istemiyorum, bu tür duygular duaların önüne geçer çünkü. O yüzden ben unutmak için bu kadar çabalarken onun böyle bir şey yapması bile sinirime dokundu sanırım.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, çok iyi geldi yazdıklarınız, önüme bakmaya devam edeceğim.

Siz umursamamaya çalışın. Bakmayın görmeyin hatta duymayın. Geçicek çünkü hepsi. Erkekler umursamaz insanlar onun umursadığını dahi sanmıyorum ben. Siz en güzel zamanınız bunlar. Evlendikten sonra dönüşü olmuyor çünkü. O yüzden bu zamanınızı bunlara üzülerek geçirmeyin. İyi geceler. Hep mutlu olursunuz inşallah. Allah gönlünüze göre verir birini en yakın zamanda inşallah

Kesinlikle kafasina esmis koymus zaten seni sevse aldtmaz ve gdip baskasiyla nisan boyutuna glmzdi sen bsuna umit bglama derim esmis koymus ondan bsey ckmz

Boş verin artık bakmayın bile, sizden bir tepki gelmeyince vazgeçecektir bir süre sonra sizi sinir etmek için yapıyorsa.

Bugün 8 saat dersim var, dün gece sadece 2 saat uyuyabildim, yine perişan olan benim, eminim onun nişanı 1 haftada atması bile umrunda değildir. O kadar beni ilgilendirmez kendi hayatıma bakıcam demiştim halbuki, bugün ciddi ciddi kızdım kendime dün sinir olduğum için, artık kesinlikle ilgilenmeyeceğim, evlensin boşansın ne yaparsa yapsın, benden uzak olsun yeter. Dediğiniz gibi o kadar boşa zaman harcadım ki onun yaptıklarına üzülerek, şu son durum bile aslında ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösteriyor, aldatmadan duramıyor, belki bir haftada nişan atmak zorunda kalan ben olacaktım Allah korusun, herkes ettiğin dualar yüzü suyu hürmetine gerçek yüzünü gördün diyor, ben hala şımarıklık yapıyorum üzülerek ama kesin kararlıyım bir an bile sinir olup üzülmeyeceğim artık onun yüzünden, desteğiniz için çok teşekkür ederim.

İnşallah siz de çocuğunuzu hayırlı ve kolay bir şekilde kucağınıza alırsınız, inşallah çok hayırlı bir evlat olur, Allah onu hep iyi insanlarla karşılaştırsın, tüm kötülüklerden korusun inşallah.

incelemeyin araştırmayın
arkadaşlarınıza da yasaklayın onla alakalı konuşmalarını
erkekler öyle ince düşünmez boşverin

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Hepim
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Çok sevindim kararlılığınıza. Hayat gerçekten çok hızlı geçiyor. Hiç kimseyr değmiyor. Allahın sevgili kuluymuşunuz. Kurtuldunuz. Allah yeter hepimize. En iyisinide o bilir zaten iyi günler. Çokk mutlu olun inşallah

Haber alma ondan

Merak bile etme boşver niye yaptıysa yaptı.Hatta arkadaşlarına da söyle sana ondan bahsetmesinler hiç.

Malesef insan egosu hep acaba hala beni seviyor,unutamiyor mu sinyalleri veriliyor.Sakin yanlis anlamayin.sizi elestirrmek icin degil bu yazdiklarim.Sadece bir yanilsama.herkes yasiyor.

bi film vardı, adam karısını sekreteriyle aldattı. sonra da karısından boşanıp sekteriyle evlendi. sonra da sekreterini eski karısıyla aldattı.

can çıkmayınca huy çıkmaz.

yarın bir gün gelip seni unutmak için nişanlandım zırvaları yapar göz boyamaya çalışır. siz bence rimelinizi sürün ve kahkaha atın:) siz unutmuşsunuz da o unutmamış belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…