eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor?

Malesef insan egosu hep acaba hala beni seviyor,unutamiyor mu sinyalleri veriliyor.Sakin yanlis anlamayin.sizi elestirrmek icin degil bu yazdiklarim.Sadece bir yanilsama.herkes yasiyor.

Sevse ne, sevmese ne, bugün daha sağlıklı düşünebiliyorum. Ve gerçekten fark ettim ki ben artık onu sevmiyorum, sadece kızgınlık var biraz, o da geçer inşallah. Sonuçta karşısındaki de bir genç kız, bir haftada nişan atacak seviyeye getirmiş kızı, geçen hafta nişanda oynuyorlardı daha, kolay şeyler değil bunları yaşamak, bir kere daha anladım verilmiş sadakam olduğunu.

Hmm millet senin yanında giydiği kıyafet diye aklında tutmaz biz kızlar o Da belli kişiler buna takılır sayımızda azaldı bu konuda hani :)

Bi diger kısım ise fotoları belki herkese acıktı kapadı belki özelleştirdi belki aşkının nazara gelmesinden korktu :) ne bilim Ümit bağlamayın
Çok çok çok zor bi acı ama sonunda ölüm mü var dünyanın sonu mu yok
Sizde bir gün asık olacaksınız
Mutlu olacaksınız
Bu acılar yanınızda kar kalacak Çünkü acı insanı olgunlaştırır daha dikkatlı geleceğe adım atacaksınız

Aynen kizginlik duygusu biraz daha surebiliyor.bu yasananlara bagli olarak.
Affetme sureci cok onemli cunku kizginlikta unutmayi geciktiriyor.Affet ve birak kafani rahatlasin.

Ya siz çok yaşayın çok güldüm

Bende de şu anlattığınız şeyler yaşandı, resmen film gibiymiş ama korku filmi

Beni bu kızla aldattı, tabi ben ayrıldım mecbur bunla olmaz diye ama seve seve ayrıldım zorunluluktan, içim yandı kavruldu resmen, bir de hiç hak etmediğim halde beni kandırmasına da çok içerledim.

Sonra gidip kızla nişanlandı, bir haftada ayrıldı. Bakalım sonraki hamle ben mi olacağım
Zannetmiyorum ama her yerden engelledim, çok çakaldır, benden iş çıkmayacağını bilir, yeni ufuklara yol almıştır çoktan

Ortak arkadaşımız var, o yüzden resimleri tamamen kaldırdığını görebiliyorum, zaten ben takip etmiyordum artık çünkü takip ederseniz unutamazsınız, arkadaş arayıp haber verdi, nişanlandığını, ayrıldığını vs. Sadece nişan resimleri değil kızla olan tüm resimleri kaldırmış, hatta kızın çektiği resmi profil resmi yapmıştı biz ayrıldıktan iki gün sonra, ben anlayıp arkadaşlıktan çıkarmıştım onu, o resmi bile silmiş. Benim çektiğim resimde özel bir resim, ailemle tanışmak için gelmişti ve benle birlikte paylaşmıştı daha önce. Ben onu tanıyorum, o yem atıyor bana atlayacak mıyım diye, ama o topa gelmezler artık
Kızda aynı şeyi yapmış, her şeyi silmiş, kim bilir ne yaptı zavallı kıza bir haftada, gerçekten üzülüyorum kız için çünkü onu iyi tanıyorum artık, kesin aldatmıştır.

Benim ilk sevgilimdi, o çok çakaldı, kandırıldım falan, asıl acı çekmemin sebebi bu aslında çok aşık olmam falan değil, zaten görseniz sen bunu nasıl sevdin dersiniz, basiretim bağlanmış resmen. Bir de kimin evleneceğim dediği insan aldatsa, üzerine seni suçlasa, gidip kısa sürede nişanlansa üzülür, çok sevmesine bile gerek yok. Kendime tek kızdığım nokta beni aldatmasına rağmen beni suçladı sen beni sevmedin, ben seni aldatmadım, sen aşkıma yazık ettin vs. ben hep sustum, sana kızgın değilim dedim, hakkımı da helal ettim, şimdi ki aklım olacak ah ah çok fena saydırırım, bir o içimde kaldı. Ah bir yazsa ama ah bir yazsa ilk sözüm sana çok pis laflar hazırladım demek olacak, sonra da roman yazacağım karaktersizliği üzerine

Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun şu an çok mutluyum, bir de ona üzülüp yedim yedim kilo aldım o da çok dibe çekmişti beni, diyet spor falan derken süper hissediyorum kendimi, toparladım tekrar. Kimsenin kötülüğünü istemiyorum yine de, Allah'a havale ediyorum sadece ama kimsenin ahı kimse de kalmıyor, evlense üç çocuğu olsa o doyumsuzlukla yine mutlu olamayacak çok iyi biliyorum.

Ay size bile ne yazdım, ah bir yazsa düşünün yazacağım romanı. Romanın adını da buldum, bir karaktersiz nasıl tanınır

takibi bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…