- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Engelle gitsin.eski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?
Engelle , onu görmezden gel bi b.k olmaz ondaneski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?
Çirkin olduğuna inandırıp hem seni üzecek hemde başkası sana bakmaz bana mecbursun hissiyatı verecek hem de ilişki istemeyecek arada canı sıkılınca senle istediği gibi konuşacak birini bulunca yine gidecek tekrar bunu yaşamak istemiyorsan seninle iletişim kurmasını engelleeski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?
eski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?
Bu ne dengesizliktir ya.. Böyle karakterdeki insanları belediye kapatsın bır yere.eski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?
Kendisi o kadar karaktersiz ve yetersiz ki sizden besleniyor, sizin üzüntünüzden, acı çekmenizden besleniyor.eski sevgilim sevgilisi olduğunu söyleyip ayrıldı sonra geri döndü . iliski istemediğini söylüyor ona ragmen bana sürekli yazıyor.bana cirkinsin falan diyo cidden artık psikolojim bozuldu neden yazıyor olabilir?