Eski sevgilim, eski sevgilimi aramış

Ya tamam bu insanlar size bir şey yapar yapamaz orası ayrı konu da taş yerinde ağırdır derler bir ağırlığınız olsun. Ben sizden şey hissi aldım kendinizi dizi karakteri ya da çok ihtiraslı entrikacı başrol kadın sanıyorsunuz ama dışardan öyle durmuyor bilin istedim. B nin sizi unutamadığı falan yok unutamayıp seven adam başka bir erkekle yüz göz etmez sevdiği kişiyi tamamen dalga amaçlı yapılmış bir şey.

Ya tamam bu insanlar size bir şey yapar yapamaz orası ayrı konu da taş yerinde ağırdır derler bir ağırlığınız olsun. Ben sizden şey hissi aldım kendinizi dizi karakteri ya da çok ihtiraslı entrikacı başrol kadın sanıyorsunuz ama dışardan öyle durmuyor bilin istedim. B nin sizi unutamadığı falan yok unutamayıp seven adam başka bir erkekle yüz göz etmez sevdiği kişiyi tamamen dalga amaçlı yapılmış bir şey.
Dalga geçmek amaclı değil.
Konuşurken beni arzulamıyor musun hiç diye sordu.
Sevgiliyken de I'yi aramıştı. Galiba erkeklik gururuyla alakalı.

Hıım benim bir amacım yok. I ile son kez yakınlaşmak isterim, bu amaç sayılırsa.

Ortaya dusmussun, bir onla bir bunla. Ne ucuz bir kadinsin sen böyle. Senin hayatta cinsellikten başka bir derdin yok mu? Allah böylelerine de hiç dert vermiyor yahu!

Ortaya dusmussun, bir onla bir bunla. Ne ucuz bir kadinsin sen böyle. Senin hayatta cinsellikten başka bir derdin yok mu? Allah böylelerine de hiç dert vermiyor yahu!
Evet hiiiiç derdim yok. Mutlu mesut bir hayatım var.
Teşekkür ederim efeniiim sabah sabah iletinizi okurken Mevlana'nın bir sözünü anımsayıverdim sayenizde :)

Uu beybi kovalarda da bi cinsel aura olur. Bence B kişisi zamaninda kirilan egosunu tamir etmeye calisio ama daha cok kirilacaginin farkinda olmadan. Senin yerinde olsam İ ye kusura bakma bu olaylari telafi etmek isterim gorusebilir miyiz der guzel bi otel lobbysine cagirirdim :)
I de hafif tırsak bir tip canım ya. Ama bir yol yordamını düşüneceğim.
I akrep ama :p

X