L leviosa90 ❤ Kayıtlı Üye 4 Şubat 2025 51 29 3 33 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alinakus #21 Exten fayda gören mi olmuş canım benim. Boşveeeer :))
A alinakus Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 15 8 1 25 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alinakus #22 bessste .!.: Annesi neden böyle diyor ki tıp mı okuyorsunuz oğlundan daha iyi bir işiniz mi olacak ? Okulu var bitirince gider cümlesinin altındaki neden ne ? Genişletmek için tıkla... Evet, ama onun da işi gayet iyi. Benden iyi kazanabilir
bessste .!.: Annesi neden böyle diyor ki tıp mı okuyorsunuz oğlundan daha iyi bir işiniz mi olacak ? Okulu var bitirince gider cümlesinin altındaki neden ne ? Genişletmek için tıkla... Evet, ama onun da işi gayet iyi. Benden iyi kazanabilir
nergis21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 93 79 3 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi alinakus #23 yani net bir tavır koymamış, sen yanımda ol ben bu konuları çözerim hallederim dememiş. sizin onu bu haliyle kabul etmenizi bekliyor. arkanıza bakmadan kaçın, anacı erkek evlerden ırak
yani net bir tavır koymamış, sen yanımda ol ben bu konuları çözerim hallederim dememiş. sizin onu bu haliyle kabul etmenizi bekliyor. arkanıza bakmadan kaçın, anacı erkek evlerden ırak