eğer gerçekten sevdiysen arkadaş olunmuyo ama pek takmıyorsan arkadaş olabiliyosun.yani ben öyleym.sürekli ayrılıp barıştıgımız eski erkek arkadaşımla(çok seviyodum)arkadaş kalalım diyoduk ama dayanamayıp barışıyorduk.
bencede eski sevgiliden arkadaş olmaz sonuçta bişiler paylaşıyorsun ama ne biliyim arkadaş olomak isteyende hala içinde karşısındakine karşı bişiler barındırıyor gibi geliyor yoksa silip atar arkadaş olarak görmez
eski sevgiliden dost olmaz bence:sm_confused: bişey konuşacaksın yorum yapacaksın birşeymi ima etti gibilerinden hemen her yere çekilirCADIARZU rahat olamazsın yerimseniben
olmaz... ben diyorum ki bu kadar kişi yazmış olmaz diye... demek ki bizim bu konuya bakışımız bu...
şimdi sevgilim gelse bana eski sevgilimle görüşebilirmiyim dostça ; bilicem ki kızın düşüncesi
"eski sevgiliden dost olmaz " şeklinde... eee nasıl izin vereyim ; nasıl cıngar çıkarmayayım klava:
olur mu olmaz mı bilmiyorum o kişilerin kendi tercihi ve ayrılış nedenlerine bağlı olarak değişebilir belki ama bence gereksiz bir durum. zamanında bir çok özel an paylaştığım insanın ayrıldıktan sonra hayatımda olmasının manası nedir ki? hem yeni sevgiliye haksızlık olur
olursa yeni sevgili kafayı yer, yeni sevgiliden olursunuz.
Ben inanmıyorum olacağına, bi zamanlar yakınlaşmış olduğun, öptüğün kokladığın adamla/kadınla arkadaş olunmaz.
sevgilim eski sevgilisiyle konuşursa, aynı ortamda bile bile bulunursa kıyamet kopar, çok çok kırılırım.