Anket Eski sevgiliden arkadas olunur mu?

eski sevgliden dost olurmu??

• evet olur tabi

OY: 10 7,6%
  • hayır asla olmaz

OY: 90 68,7%
  • olsada olur olmasada

OY: 13 9,9%
  • banane eski sevgilimden yaa

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
olsa da olurrr olmasa da....
yani benim 4sene önce iki ay çıktığım kişi şu an çok yakın arkadaşım.
çocukken yaşanmış,sıradan bi ilişkinin şimdiki hayatımı etkilemesine izin vermek istemiyorum.
ama bana çok acı çektiren, yıllarımı harcayan, aldatan ,kavgayla biten ilişkimde de gel biz kanka olalım demem,olmaz zaten.

walla şimdi ciddi biseyler yasandıysa ve bittiyse bence olmaz.. yani karsındakının hıslerı elvermez hayatına yon veremezsın.. yanı eskıden ona hıssettıgın seylerı baskasına hıssetmek rahatsızlık verır karsıdıkıne..bence bu sekılde olmaz.. ama yani tam bı ılışki bile olmadıysa hoslanma elektırık cekmesı falan fılan tarzı bıseyse arkadas olunabılır.. yani sonucta bı paylasım olmamıs..o yuzden bı taraftan olur bı taraftan olmaz...

ya bana ne adı üstünde eski yani eskii
hem başka arkadaş mı kalmamış ben saçma buluyorum
çok gereksiz eski sevgilim bi kere eski sevgilisiyle karşılaşmıştı selamlaşmışlardı sonra kızla beni falan tanıştırdı ben pek yüz vermedim ama sinir olmuştum tabi öyle geçip gitmişti yanımızdan
ne gerek var yaa

SEVGİLİDEN DOST MOST OLMAZ ARKADASLAR ben bunu bılırım bunu soylerımmm

Olamaz.Ben ona zamanında ne duygusal yatırım yapmışım şimdi nasıl hiçbir şey olmamış gibi bakarım,davranırım?İmkansız.

bi zamanda eski bi sevgilime ayrılma esnasında akadas kalalım demiştim de o bana *ötünü gördüğün adamdan arkadas olmaz deyip olayı kapamıstı :)) ve bence de haklıydı.. :))

yok olmaz bence. lise çağlarındayken olurdu şimdi imkanımı var. bide geçmişte çok sevmişsen anılar depreşir yakınlaşma olabilir, şakaya gelmez. en iyisimi merhaba merhaba

Düşünsenize Herkesin Eski Sevgilisiyle Arkadaş Olduğunu..
Kimin Eli Kimin Cebinde Hesabı..
Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…