• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eski sevgiliden arkadas olunur mu?

eski sevgliden dost olurmu??

• evet olur tabi

OY: 10 7,6%
  • hayır asla olmaz

OY: 90 68,7%
  • olsada olur olmasada

OY: 13 9,9%
  • banane eski sevgilimden yaa

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
valla benim cevap şıkkım orda yok :) eski sevgiliden arkadaş olur ama dost hayatta olmaz dost gibi görünülse de içtenlik yoktur.Birlikte yaşanılan günler, birikte geçirilen saatler . . vs. bunlar insanın aklından kolay kolay çıkmaz bu yuzden de gerçek bir dost olamaz her iki cinste ama sıradan bi arkadaş olunabilir .

olmaz yaaa dusunsenıze onunda bulundugu bı arkadas grubunda yenı sevgılınızden soz edıp onu oraya getırıp elını tutabılırmısın yada tutarsın ama ortamın kasıntısını dusun yanı

:1no2::1no2:vallah'iolmazbillahiolmazaraya şeytanlık girer:dance:bence olmaması gerekir.
neden madem dostum olacaktı niye kocam olamayı tercih etmedi(yalnışmıyım )acaba

valla bal gıbıde oluyor.Ben eskı sevgılımle su anda arkadasım ve cok da ıyı anlasıyoruz.Hiç bir problemde yasamıyoruz geçmişle ilgili.Önceden de sevıyordum şimdide.Değişen tek sey onceden sevgılıydık şimdi arkadas a.s yerimseniben

hayır hayır hayır kesinlikle olmaz, olur mu öyle sey ya, arkadassan nıye ayrıldın zaten

Bana yanlış geliyor o saatten sonra neyi paylaşırki insan, hayatımda yeni biri var ama şöyle şöyle vs ne anlatacaklar birbirlerine? Hadi onları konuşmadılar hiç mi akıllarına gelmez yaşananlar
Yok yok bence asla olmaz.

eski sevgiliden hiçbişey olmaz ki dost olsun... :smiley-cool:

kirmizi bir gule baska bir isim versen yine ayni kokmaz mi???? yok canim eski sevgiliden bi halt olmazzzzzzzzzzz

Tabii ki olmaz..
Olsa bile yeni sevgili mutlaka bir ariza cikarir..
Hayir cikarmasa sasarim zaten o tipe :kahve:

Back