Olmaz niye olsun ki zaten sevgili olduğunuzda, arkadaş dostsunuzdur bir sorun vardır ki ilişkinizi bitirmişsinizdir.tekrar ne gerek var arkadaş kalalım geyiklerinde yer almaya, en kötüsü nezaketen görünce selam verirsin, o kadar fazla söze gerek yok bence
olmaz ilişkinin bittiği yerde arkadaşlık varsa ilişki olmazdı arakadaş kalınırdı ama özele girip sonrada bişi yokmuş gibi olmak karşılaşınca selam vermek olmazki ya yanına yenı sevgili varsa :0, tavsiye dererim yani bu arkadaş çok iyidir falan... şimidi benm sevgilim eski sevgilisiyle arkadaş mışşşş ): bababba
Bence eski sevgiliden arkadaş olmaz. Bir zamanlar duygusal birşeyler paylaştığımız birisi nasıl arkadaşım olsun. Hadi oldu diyelim, bir gün ikimizinde hayatına başka birisi girdiğinde ne olacak? Bir zamanlar deli gibi sevdiğim adam benim gözlerimin önünde başka birisiyle birlikte olacak ve ben onun arkadaşıyım diye buna katlanıcam... Mümkün değil böyle bir şey... En güzeli görmemek, duymamak ve mümkün olduğu kadar uzak olmak...
ZOR ANCAK İMKANSIZ DA DEYİL.Bence bu iki tarafın davranış , tavır , ve ayrılış sebeplerinede bağlı bir durumdur.Ayrılığı gerektiren durum. eyer çok hassas konular deyil ise neden arkadaş olarak devam edilmesinki?
eskisevgiliden arkadaş olunmaz ama yine de kişisine bağlı diye düşünüyorum.ezo nun dediği gibi eğer çok derin ve hassas şeyler yaşanmamışsa bir ihtimal belki olabilir..
Eski sevgiliyle yaşananlar ister derin olsun,ister yüzeysel hiç farketmez...
Ben o kadar geniş yapıda değilim,karşılaşmak bile istemem.
Nokta kelimeler arasına değil,cümle sonuna konur!!!!!!!!!!!
Bitmiş,bitmiştir.