Anket Eski sevgiliden arkadas olunur mu?

eski sevgliden dost olurmu??

• evet olur tabi

OY: 10 7,6%
  • hayır asla olmaz

OY: 90 68,7%
  • olsada olur olmasada

OY: 13 9,9%
  • banane eski sevgilimden yaa

OY: 18 13,7%

• Ankete Katılan
    131
yani eski öpüştüğün seviştiğin insanla arkadaş olmanın bir manası yok sanırım:)

nasıl bir eski sevgili "olunduğuna göre" değişir. ve bence olabilir. dost olunmaz sadece, arkadaş neden olunmasın ki? eğer hatırı sayılacak derecede uzun sürmemiş, çok özel şeyler paylaşılmamış bir ilişki ise arkadaş kalınabilir bence.

Bence olunmaz onunla yaşadığın şeyler hep gözünün önünde olur...

Bence asla olmaz. Çünkü ilişki anlaşılamadığı için bitmiş dahi olsa arkadaş olunca daha farklı olur belki sevgili olarak anlaşamayan çift arkadaş olarak çok iyi anlaşır ve ister istemez eski kıvılcımlar alevlenir................Hadi alevlenmeyeceğini varsayalım yinede olmaz zamanında birşeyler yaşamışsın bitmiş hayatında yeni birisi olacak eskiside sürekli hayatında olacak olmaz yani.

Zaten erkekten arkadaşta olmaz bana göre yaaa hadi neyse oda ayrı bir konu.............

Son düzenleme:
eski sevgiliden arkadaş, yeşillenmiş, sulanmış, pis kokulu, çürük patatese benzer
kimse sebzeliğinde böyle yapış yapış, iğrenç kokulu, dallanıp budaklanmış bir patatesi istemeyeceği gibi
kimse yamacında da yapış yapış, bir türlü yakasından düşmeyen, pis kokulu, dallanmış budaklanmış, sana geçmişi, eski kavgalarını hatırlatan bir uzantıyı istemez.

haa isteyen vardır belki, bi bakayım, baktım geldim ankete 8 kişi isterim demiş hadi bakalım hayırlısı olsun...

yeni sevgilinle tavlaya oturtursun artık, onların tavlasını izlemek de pek bi heyecanlı olur, hırs yaparlar

eski sevgilin + eski sevgilinin yeni sevgilisi + sen + senin yeni sevgilin okeye oturursunuz, ama kim kiminle eş olacak orada bi karışıklık çıkarsa ne olacak..

şaka yapıyorum alınmayın

herkesin tercihine saygı duymak lazım..

- Karşı Komşu: Huuu, komşuuu, nereye gidiyosun kocanı da koluna takıp öyle..??
- Eski Sevgilisiyle Arkadaş Nadide Kişi: Nereye olcak canııım, eski sevgilime gidiyoruz, bugün bebekleri oldu da, benim ismimi vermişler...
- Karşı Komşu: .....!!! (ritim bozukluğu)

- Yan Komşu: Aaaa.. Bengisu... naber, nerden böyle, yanındaki kim, merabalar...??
- Eski Sevgilisiyle Arkadaş Nadide Kişi: Aaa meraba Melahatcım, tanıştırayım, eski sevgilim, ilk buluştuğumuz yerde bi öğle yemeği yedik de, ordan da Osmanım'ı iş çıkışı bi karşılayalım dedik..
- Yan Komşu: ..........!!! (çarpıntı)

- Eş: Telefonda tam anlayamadım canım kime gideceğiz bu akşam..??
- Eski Sevgilisiyle Arkadaş Nadide Kişi: Eski sevgilime gideceğiz, bizi yemeğe çağırdı, sürprizmiş, ayy gerçi o benim sevdiğim bütün yemekleri bilir...
- Eş: .......!!! (kalp krizi)

alınmayın ne olur, konu çok hoşuma gitti..

bu gerçekten iyiydi

Aman allah korusunn

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…