Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce aceleci mi davranıyorum yani şu piskolojideyim ben şimdiye kadar yol kadedemedim bundan sonrada unutamadım yani 3 ay oldu ayrılalı ve hani aslında yol kadettiğim de farkındayım ama bitmesi gerekiyodu niye hala özlüyorum diyorum kendime çok baskı yapıyorum bi yerde patlıyo gibiZamanla kötü anılar siliniyor nedense bu gibi durumlarda. Sanki hep iyiydi hiç kötü anınız yokmuş gibi. Sana iyi gelmiyorsa düşünmemeye bak bi şekilde. Uğraş bul kendine
Ya doğru diyosun aslında insanlar biriyle konuşmadığım için sanki bu eski sevgilimi hala sevdiğim için olduğunu falan düşünüyolar gibi geliyo yani diyorum ki birini bulmadıysam ben hala onu seviyorum sonra hoppa geliyo anılar şimdi burda olsa ne güxel olurdu yaşanalar geliyo aklıma özlüyorum belkide onu değil o güxel yaşadığım şeyleri özlüyorum vet haklısın bencede yani konuştuğum biri bile yok ilgiyi çok seven biriyim belkide bu beni tetikliyo"Başlarda hiçbir şey hissetmiyordum, özlemiyordum, kimseyi de bulamıyorum" demene dayanarak diyorum ki, senin derdin aslında eski sevgilin değil, yalnızlık. Onu değil de, yanında biri olmasını, biriyle bir şeyler paylaşmayı özlüyor olabilir misin? Onu görmek şuan sana yalnız olduğunu hatırlatıyor bence. Biraz sabret, başka şeylere odaklanmaya çalış, sosyalleş. Bu da geçecek. Hem zaten sana iyi gelen biri değilmiş. O zaman önüne bak, sana iyi gelen biri elbette karşına çıkacak.
En sancılı dönem geçmiş yani ilk günler zor olur şuan 3 ay geçmişken.. Çok bi zaman olmamış daha böyle hissetmen normalSizce aceleci mi davranıyorum yani şu piskolojideyim ben şimdiye kadar yol kadedemedim bundan sonrada unutamadım yani 3 ay oldu ayrılalı ve hani aslında yol kadettiğim de farkındayım ama bitmesi gerekiyodu niye hala özlüyorum diyorum kendime çok baskı yapıyorum bi yerde patlıyo gibi
Hadi yaaa üzüldümAyni sey banada oldu, ilk bi ay iyidim, aklimda yasanan kotu seyler vardi. Sonradan unuttum o kotu anilari, yada iyi anilari yeniden hatirlamaya basladim. Bende aynen okullar geri acilirken oldu. Okurken beni yazmis dedim yani
Ya fakir falan değil ya bende görünce şaşırdım bide hani olduğum bi ortama geliyo mesaj alındı okundu ve silindiYa senin açından değil de sevgilinin açısından yorum yapacak olursam..
Bir insan neden eski sevgilisinin hediyesi kazağı giyer ki? Ya çok fakir olmalı .. Yada, bir mesaj vermek istiyor olmalı. Bence..
Nasıl emin oldun?Başkasını da bulamıyorum çok yanlış bi cümle olmuş sürekli sevgilin olmak zorunda gibi. Senin problemin başka bence. Kazağı senin aldığını bile unuttuğuna eminim bu arada
Ya ona karşı şu an yanımda olsun demiyorum belkide hani ilgi istiyorum onunla hayatımın en güzel günlerini yaşadım diyebilirim çok güzel ve özeldi o günlerİ özlüyorum oda başkası olmadığı için diye düşünüyorum burda yanlış anlaşıldı sanırım devamlı sevgili değiştiren biri de değilim şimdiye kdr 4 sevgilim oldu 20 yaşındayımÖzlemenin nedeni şuan yalnız oldugundan olabilir tatlım. Yeni aşklara yelken aç demiyorum unutmadıysan ama madem geri dönmek istemiyorsun, onu özlediğin zamanlarda seni kırdığı zamanları düsün. Başka biri girerse hayatına eminim o günleri unutursun. İnsan boşluktan olur olmadık seyleri özleyebiliyor
Maşallah kız baya olmusYa ona karşı şu an yanımda olsun demiyorum belkide hani ilgi istiyorum onunla hayatımın en güzel günlerini yaşadım diyebilirim çok güzel ve özeldi o günlerİ özlüyorum oda başkası olmadığı için diye düşünüyorum burda yanlış anlaşıldı sanırım devamlı sevgili değiştiren biri de değilim şimdiye kdr 4 sevgilim oldu 20 yaşındayım
Ya üniversiteye gidiyorum yani insanlar çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyo hani ben sadece 4 kişiyle çıktım anlamadım çok mu fazla. Haklısın ya zaten kendime zaman verdim onun tamamen bitmesi için ve yeni biri için zaten bulur beni bitanesiMaşallah kız baya olmusama boşluktandır bence, yeni biriyle tanış, eminim daha güzel günlerin olacak tatlım. Sak'ın boşluğa düşüp barışmak isterse barışma,bi kere üzen yine üzer
Herkese göre değisir bu tatlım, kimine göre normaldir kimine göre çoktur. Önemli olan doğrusunu tutturmakYa üniversiteye gidiyorum yani insanlar çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyo hani ben sadece 4 kişiyle çıktım anlamadım çok mu fazla. Haklısın ya zaten kendime zaman verdim onun tamamen bitmesi için ve yeni biri için zaten bulur beni bitanesi![]()
![]()
![]()
Nasıl emin oldun?