• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili yi geri isteme .

Selamerhaba19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
81
25
3
28
Merhaba ;
Başlık dan da gördüğünüz gibi eski sevgilim geri istiyorum .
Çok zor bi dönem geçirdim o süre için de De bu çocukla çıkmaya başladık. ( zor dediğim durum da dedemin kanser olduğunu öğrendik )
Biz cikmaya başladık ve ben bunu 2 hafta sonra öğrendim ( kanser olayını ) . Hali ile çok psikolojim bozuldu sevgilimi çok imal ettim kötü davrandim .
3 ay sonrada ilişki biti zaten ben onu geri istiyorum ama napman lazım . Sürekli kendisine patladım kötü laflar söyledim . Zaten kızlara karşı bu güvensizligi vardı aldatilmis 2 sene çıktığı kız tarafından. Bussuru söz verdim onu yarı yolda bıraktım bana da güvenmek artık onu nasıl kazanabilirim. Bide kilo sorunum var kendimi çok güvensiz hissediyorum m lütfen yardım edin

O seni istemiyorsa zorlamanın bir anlamı yok.Kilo sorununa gelince de kendine güvenini kaybedecek duruma geldiyse çözümünü zaten biliyorsundur.

buraya yazdıklarını git açıkça tüm samimiyetinle anlat...bakalım ne diyecek..

Dedenn hastaliğiyla kötü davranman alakasiz.Bahane yapiliyor gibi geldi.Aileden biri hasta olunca hep kötü mü davranacaksin diye sorabilir

Merhaba ;
Çok zor bi dönem geçirdim o süre için de De bu çocukla çıkmaya başladık. ( zor dediğim durum da dedemin kanser olduğunu öğrendik )
Biz cikmaya başladık ve ben bunu 2 hafta sonra öğrendim ( kanser olayını ) . Hali ile çok psikolojim bozuldu sevgilimi çok imal ettim kötü davrandim .
3 ay sonrada ilişki biti zaten ben onu geri istiyorum ama napman lazım . Sürekli kendisine patladım kötü laflar söyledim . Zaten kızlara karşı bu güvensizligi vardı aldatilmis 2 sene çıktığı kız tarafından. Bussuru söz verdim onu yarı yolda bıraktım bana da güvenmek artık onu nasıl kazanabilirim. Bide kilo sorunum var kendimi çok güvensiz hissediyorum m lütfen yardım edin

Saçından 3 tane teli al, kurbağa bacağı ile 35 dk. kaynat ve iç.
Senden başka bir şey düşünemez hale gelecek.

Bence senin ihtiyacın olan eski sevgilinin geri dönmesi değil, senin aslında kendince aşamadığın birkaç problemin var ve birleşince hepsi eski sevgilinin yanında olmayışından kaynaklanıyor gibi hissediyorsun. Bence hiç gerek yok böyle şelere. Öncelikle ben ne istiyorum sorusunun cevabını adam akıllı ver. Sonra yenisi gelir daha aş 19 boşver.

Ovvv aldatılan erkek yaralı erkektir yaralı erkek en zorudur. Bana deden vs bahane gibi geldi sakın bunlarla çıkma karşısına inanmaz

Dönerse bile sana gün yüzü göstermez bırak böyle dağınık kalsın hayatına bak kaldığın yerden devam et..

Git ona açıkça buraya yazdığın gibi anlat.yüzüne soyleyemiyorsan mesaj at.ne kaybedersin.hiç birşey.keşke dememek için açıkça yaz.nedenlerini ve sebeplerini..

Anlamadım şimdi kanser olan kim? Kanser olduğunu duyduktan sonramı bıraktınız orayı anlamalıyım önce

Merhaba ;
bence ayriligin asil sebebi dedenin kanser olmasi diil ortada farkli konular olmus sen sadece o donemde dedem kanserdi o yuzden kotuydm die dusunmussun birak oldugu gibi kalsin. zorlamaya gerek yok daha cok gencsin yeni birileri elbet cikar karsina. onu unutamicak ne ozelligi olabilir ki bi onu dusun objektif olarak??? hem ne kadar kotu olursan ol hayatindan cekip gitmesini saglayacak ne solemis olabilirsin ki diyelim ki soledin o zaman zaten vazgecemeicek kadar sevmiosundur

oldu senin psikolojin iyi olduğunda gelsin, kötü olduğunda azarını yesin gitsin..
öyle bir dünya yok maalesef.. istiyorumla olmaz o işler..

Kilo konusunda çözüm tabiki diyet buna başka bir alternatif en fazla spor söylenebilir zaten çözüm belli.İkincisi kendi hayatınızdaki üzüntileri sıkıntıları insanlardan çıkarmayın.Sonraki pişmanlık gerçekten fayda etmiyor.

Back