Eski sevgili nasıl ve ne zaman geri döner?

Betyrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
13
1
29
Ayrılalı 1 ay oldu. Ama ben her gün ağlıyorum ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum ilk defa bu kadar acı çekiyorum. İçimde geri dönecek hissi var ve ben buna inanmak istiyorum.. bi ilişkinin süresi ne kadar birde bi kitap varmış eski sevgiliyi geri getirmenin yolları. Onu okuyanlardan yorum alabilir miyim ?

Ben okudum. Daha ikinci sayfadayken bir baktım telefon çalıyor. Konuştuk bayağı. Kitabı okurken ben kendisinin de kalbi benim aşkımla doluyormuş. Bana bir şeyler oldu büyü falan mı yaptın dedi. Ben de yok dedim. Bilmiyor tabiki kitap sayesinde geri döndüğünü. ah gençlik

Eger donecegini hissediyorsan doner.. donende var, donmeyende.. bazen diyoruzya hani aklinda baska vardir, ondan yuz bulamayinca sana geri doner vs, ben buna fazla katilmiyorum acikcasi.. bazilari evet bu yuzden gider, ama bazilarida x sahiza karsi duygularindan emin olamadiklari icin, yada guvenmedikleri icin, uzmemek ve umut vermemek adina giderler, ama kafalarinda netlestigi zaman donerler..

22 yaşındayım bir buçuk yıllık ilişkiydi ondan öncesinde olan bir şeyi saklamıştım ilk başta sorun yoktu sonra ayrılık kararı aldı büyük bir şey de değildi onun tanıdığı biriyle konuşmuştum ona söylemedim ama ilişki sürecinde böyle bi olay olduğunu biliyordu sadece kim olduğunu söylememiştim o da sormamıştı peki kitapta ne yazdı da geri döndü

Biraz tüyo verebilir misin :)

Gerçek tem hissediyorum ve her zaman hislerim kuvvetli olmustur

Kac yasindasiniz?ne kadar surelik bir ikiskiydi?vede neden ayrildiniz? Neden gerindonmesini istiyorsunuz geri donecek adam zatem 1ayda donerdi .Bence unutmaya bakin kitapla olcak is degil.
Kolay değil normalde çabuk unutan biriydim hemen soğur nefret ederdim ilk defa böyle olmadı

Kitapla vs ile olmaz bu işler. Arada gerçek sevgi varsa zaten ayrı duramaz. Ama kafasında bitirdiyse de yapacak birşey yok.

Saklamışsım hayatım sorun sende. Bn olsam bnde dönmem. Güvenmem

Ya ilişki sürecinde ben senden nasıl ayrılırım Allah korusun çok bağlandım sana vs tarzı konuşmalar yapıyordu

Anladım ama güven problemi ayrı birşey. Biraz güveni sarsılmış gibi. Hoş bazen erkekler bahane de yapabilirler. Hiç aramadı mı seni ayrıldıktan sonra veya sosyal medyada durum nedir?

Biraz tüyo verebilir misin :)
Şaka yapıyorsun değil mi? Cnm kitapla falan olacak iş değil bu şeyler. Bunlara kendini kaptırma üzülen sen olursun. Acını yaşa sonuna kadar. Senin acın ne zaman biter ve aklından silersen o zaman gelir. Ama sen ister misin orası tartışılır.

Anladım ama güven problemi ayrı birşey. Biraz güveni sarsılmış gibi. Hoş bazen erkekler bahane de yapabilirler. Hiç aramadı mı seni ayrıldıktan sonra veya sosyal medyada durum nedir?
Sosyal medyadan silmedi geçsen hafta sosyal medyadan fotoğraflarımızı sildiğinde mesaj attı bitti kafanda soru işareti kalmasın vs yazdı ben de biraz soğuk davrandım sonra da cevap vermedim

Malesef bunu ben biliyorum ne zaman vaz geçersem o zaman gelecek ve iş işten geçmiş olacak

Ya ilişki sürecinde ben senden nasıl ayrılırım Allah korusun çok bağlandım sana vs tarzı konuşmalar yapıyordu

böyle lafları büyütme.
herkes herkesten ayrılabiliyor işte gördüğün gibi.
coşmuştur o an, birçok güzel laf etmiştir.
ama unutma ki insanın duyguları değişir.
demek ki istemiyor artık seni.
dönse ne olacak? zaten çok sevse bitiremezdi ki.
aranızda kocaman engeller de yokmuş sonuçta.
sadece istemiyor. bu kadar basit. onu bekleyeceğine bu durumu kabullenip önüne bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…