Eski sevgili nasıl ve ne zaman geri döner?

Şimdiye kadar görüşmeyi sonlandirdigim hepsi geri döndü.
Ama geri dönmesi hiç bir sey ifade etmiyor.
Biten bitmiştir.
Bunu düşünme, önüne bak..

Haklısın canım ama öyle diyorum ertesi gün yine ağlamaya başlıyorum çok değişik ruh halleri içindeyim bide ağlayarak ayrıldı

Genel ve net bi cevap olabilir mi şu durumlarda Allah aşkına? Kimi arkasina bakmaz, kimi 2 gun ayri duramaz, kimi bi sure sonra gelir eder vs ne biliyim..

bence dönerse nasıl duygularıma hakim olabilirim diye düşün kitap oku.mesela mantığımı nasıl kullanabilirim gibi.zira bitmiş bir ilişki adı üstünde bitmiş.geri hortlatmanın alemi yok.

Adamla anlaşamamışsınız bitmiş ayrılmışsınız sevgisi kalmamış artık siz tabii ki hala sevdiğiniz için dönermiş gibi geliyor öyle kitapla falan olmaz o işler. Zorla mı döndüreceksiniz. Sevseydi özleseydi 1 ay zaten sabredemez arardı yani hayat bir insana bağlı değil daha başka insanlar çıkar karşınıza bence artık geleceğe odaklanın.

neden dönecek ki? ayrılmışsınız. dönmesi için bir sebep?

Neden ayrılmıştınız?
Hatalı olan senmiydin ki dönmesini bekliyosun?

kitaptan falan medet umma yani. kaldıki herkesin bi eski sevgilisi var , şimdi yanımızdakiler eskilerine dönseydi ohooo :) hele araya 1 ay girdiyse boşver unut gitsin. 1 haftalık kırgınlıkları bile bi yere kadar anlayabilirim . ama bu kadar uzun süre dönmüyorsa istediği sensizliktir.

Ay bir üye daha vardı bilmem kimin kitabını okuyunca eski sevgili geri dönüyormuş bana onun kitabını bulun diyen sen o üye misin yoksa hsjsj.

Bak döndürürsün. Git yalvar, ayaklarına kapan, "Sensiz yapamıyorum" de böyle kendini iyice küçült minnacık kal adamın gözünde. Sana geri döner ama kendini Brad Pitt sanarak. Seni insan yerine koymaz, nasılsa bana ölüyor bitiyor der, böyle bir güzel kendini tatmin eder seninle. Böyle bir ilişki istiyorsan döndür. Ben de ayrıldım arkadaşım, herkes ayrılıyor, buradaki üyelerin yarısından fazlasının eski sevgilisi/sevgilileri vardır. Anlaşamadınız ki ayrıldınız. Dünyanın sonu değil, erkek soyu da tükenmedi. Kimbilir ileride karşına kimler çıkacak? Dünyada tek erkek eski sevgilinmiş gibi davranma.

Ayrilma durumuna bagli. İki durumda doner, baskasini bulamamistir yoklar ya da herkese meydan okumak engelleri asmak icin. Hani son dedigim biraz baska sebeplerden ayrilik gibi, aile istemez engel olur vs.

Döndü mü?

Siz hayatınıza devam edip başkasını bulup onu önensemediğinizde döner. Şimdiye kadarki bütün sevgililerim aynı şekilde döndü. Hatta daha dünden önceki gün 6 yıl önceki sevgilim takip isteği attı bir milyonuncu kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…