Haklısın canım ama öyle diyorum ertesi gün yine ağlamaya başlıyorum çok değişik ruh halleri içindeyim bide ağlayarak ayrıldıböyle lafları büyütme.
herkes herkesten ayrılabiliyor işte gördüğün gibi.
coşmuştur o an, birçok güzel laf etmiştir.
ama unutma ki insanın duyguları değişir.
demek ki istemiyor artık seni.
dönse ne olacak? zaten çok sevse bitiremezdi ki.
aranızda kocaman engeller de yokmuş sonuçta.
sadece istemiyor. bu kadar basit. onu bekleyeceğine bu durumu kabullenip önüne bak.
Bayağı yorum yapıyorlar ben de yeni ögrendimAyy yine mi o kitap.Belirli aralıklarla kk da konu açılıyor şu eski sevgiliyi döndüren kitapla ilgili. Neymiş adı bilmiyorum ama çok saçma olduğuna eminim.
Genel ve net bi cevap olabilir mi şu durumlarda Allah aşkına? Kimi arkasina bakmaz, kimi 2 gun ayri duramaz, kimi bi sure sonra gelir eder vs ne biliyim..Ayrılalı 1 ay oldu. Ama ben her gün ağlıyorum ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum ilk defa bu kadar acı çekiyorum. İçimde geri dönecek hissi var ve ben buna inanmak istiyorum.. bi ilişkinin süresi ne kadar birde bi kitap varmış eski sevgiliyi geri getirmenin yolları. Onu okuyanlardan yorum alabilir miyim ?
Ayrılalı 1 ay oldu. Ama ben her gün ağlıyorum ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum ilk defa bu kadar acı çekiyorum. İçimde geri dönecek hissi var ve ben buna inanmak istiyorum.. bi ilişkinin süresi ne kadar birde bi kitap varmış eski sevgiliyi geri getirmenin yolları. Onu okuyanlardan yorum alabilir miyim ?
Sosyal medyadan silmedi geçsen hafta sosyal medyadan fotoğraflarımızı sildiğinde mesaj attı bitti kafanda soru işareti kalmasın vs yazdı ben de biraz soğuk davrandım sonra da cevap vermedim
Döndü mü?Ayrılalı 1 ay oldu. Ama ben her gün ağlıyorum ilk defa bu kadar güçsüz hissediyorum ilk defa bu kadar acı çekiyorum. İçimde geri dönecek hissi var ve ben buna inanmak istiyorum.. bi ilişkinin süresi ne kadar birde bi kitap varmış eski sevgiliyi geri getirmenin yolları. Onu okuyanlardan yorum alabilir miyim ?