eski sevgili nasıl unutulur?

rukii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
7
2
Merhaba kızlar
Ben artık dayanamıyorum3 yıl önce ayrıldığım sevgilimi unutamiyorum.periyodik olarak en az haftada bir ağlıyorum.ilişki benim yüzümden bitti ama mutsuzum karşıma çıkan herkeste onu arıyorum herkese hala onu anlatıyorum.Sevgilisi var zannimca mutlu da.kimseyle tanismak hadi istemiyorum ama artık unutacagim deyip birine şans veriyorum ve kendimi her seferinde onu düşünürken ve karşımdaki insana anlatirken buluyorum. Lütfen yardim edin(((((

3 yıl çok uzun bir süre :S zaten hiç bir zaman unutamayacaksın unutma diye bir şey yok ama bu zamana kadar adını duyunca sadece bir gülümseme yerleşmeliydi suratına ağlama değil. 3 yıl gerçekten uzun bir süre.. Sürekli gözünün önünde mi ? Ya da ne kadar zamanda bir görüyorsun onu

sapsik58 en az yani bir anlık oluyor.psikopatlik derecesinde değil:) Sonra sanki hiç umrumda değilmiş gibi.bana tekrar dönsun de istemiyorum. Tek skntm herkeste onu arıyorum ve anlatiyorum.

Evet dextrus en büyük etken onu sık görmem ve hatiralar.ya inan kimsede dikiş tutturamyrm.

Valla bana yaşattıkları sayesınde 6 ay'a unuttum sildim peşimden koşuyor..Ama içimde tamamen bitti.Senin 3 sene olmuş unutamaman normal mi sence?Takıntı haline getirmişssin .

Takıntı yapmışsın oyüzden..3 yılda kurtulamadıysan bir destek al veya zamana bırak unutturcak biri çıkar belki..

Evet dextrus en büyük etken onu sık görmem ve hatiralar.ya inan kimsede dikiş tutturamyrm.
Anlıyorum seni... Bende erkek arkadasımla aynı bölümdeydim sürekli birlikteydik sonra terkedldim. Her gün sabah kalkıp derse gitmek ölğm gibiydi inanki... Ve o zamanlar bAna gelen en mantıklı teklifleri değerlendirememiştim herkeste onu aramıstım ya da biriyle bulusursam ona ihanet edecekmisim gibi hissetmiştim. Şuan tam ik sene oldu ayrılalı o başka okula yatay geçiş yaptı ve ben bu yıl nefes aldığımı hissediyorum inanki şuanda bakabiliyorum etrafıma ondan baska insanlar olduğunun da farkına vardım. O yüzden demem o ki göz görmeyince gönül katlanıyor.. Ya görmemek için fırsatlar yaratacaksın kendine ya da sabırla bekleyeceksin bir gün yollarımız ayrılcak ve ben onu hiç görmeyeceğim diye

Birini unutmak için değil doğru insanı bulduğunda yenisi olmalı..
Sizden dolayı bitti diye takılı kalmış olabilir misiniz.
Bir de şimdi gördüm sürekli görüyormuşsunuz, bu büyük etken sanırım, hoş bir durum değil anlıyorum..

Bence doğru kişiyi bulunca hepsi geçecek hatta şu günlerine yanacaksin
Onu değil onunla yaşadıklarını unutamiyorsun ,birlikte oldugunuz her ana gereksiz derece anlam yükledin belki de
Ama bu dünyada sadece o kalmadı emin ol çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksın

Birini bulmak unutmak için çözüm değil bence, onu seviyorsan nasıl birini bulunca unutacaksın ki? Amaç burada yeni birini bulup onu unutmak mı yoksa gerçekten seveceğin birini bulmak mı. Arasında çok fark var. Ama sakın ilkini yapma, sırf onu unutmak için birileriyle birlikte olma. Senin bence özgüven eksikliğin var bu çocuktan oturu. Kendine biraz değer ver ve kendini iyi hissettirecek birşeyler yap. Kendini değiştir, sosyalliğine önem ver gez dolaş. Seni ondan başka ne iyi hissettirecekse onu yap. Bir daha dünyaya gelmeyeceksin 3 sene insan hayatında çok buyuk bir süre gerçekten..

Yazık 3 sene ziyan olmuş.

Bir daha 20si yaşlara gelmeyeceksin farkına var. Gençliğini bi adam için ziyan etme.

Yaşandı ve belliki güzel şeyler yaşandı senin için fazlasıyla, bunun için mutlu ol ve geç, ne üzülüyosuN.bu dünyada hiç aşık olmadan, sevilmeden ölen insanlar var. Sen en azından dünyanın en güzel hissini tattın, ve bu hissi tekrar yaşamak için eskisini içinde bitirmen gerekiyo. Ve bu senin elinde, kimse sana yardımcı olamaz.

Bi An önce hayatının kontrolünü eline al.

Cok zor olsa da unutmak unutursun mutlak..
Lakin hayatina ondan daha kaliteli birinin girmesi lazım..Benim fikrim bu acizane bide mesguliyet bul gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…