Evet dextrus en büyük etken onu sık görmem ve hatiralar.ya inan kimsede dikiş tutturamyrm.3 yıl çok uzun bir süre :S zaten hiç bir zaman unutamayacaksın unutma diye bir şey yok ama bu zamana kadar adını duyunca sadece bir gülümseme yerleşmeliydi suratına ağlama değil. 3 yıl gerçekten uzun bir süre.. Sürekli gözünün önünde mi ? Ya da ne kadar zamanda bir görüyorsun onu
Merhaba kızlar
Ben artık dayanamıyorum3 yıl önce ayrıldığım sevgilimi unutamiyorum.periyodik olarak en az haftada bir ağlıyorum.ilişki benim yüzümden bitti ama mutsuzum karşıma çıkan herkeste onu arıyorum herkese hala onu anlatıyorum.Sevgilisi var zannimca mutlu da.kimseyle tanismak hadi istemiyorum ama artık unutacagim deyip birine şans veriyorum ve kendimi her seferinde onu düşünürken ve karşımdaki insana anlatirken buluyorum. Lütfen yardim edin (((((
Anlıyorum seni... Bende erkek arkadasımla aynı bölümdeydim sürekli birlikteydik sonra terkedldim. Her gün sabah kalkıp derse gitmek ölğm gibiydi inanki... Ve o zamanlar bAna gelen en mantıklı teklifleri değerlendirememiştim herkeste onu aramıstım ya da biriyle bulusursam ona ihanet edecekmisim gibi hissetmiştim. Şuan tam ik sene oldu ayrılalı o başka okula yatay geçiş yaptı ve ben bu yıl nefes aldığımı hissediyorum inanki şuanda bakabiliyorum etrafıma ondan baska insanlar olduğunun da farkına vardım. O yüzden demem o ki göz görmeyince gönül katlanıyor.. Ya görmemek için fırsatlar yaratacaksın kendine ya da sabırla bekleyeceksin bir gün yollarımız ayrılcak ve ben onu hiç görmeyeceğim diyeEvet dextrus en büyük etken onu sık görmem ve hatiralar.ya inan kimsede dikiş tutturamyrm.
Cok zor olsa da unutmak unutursun mutlak..Merhaba kızlar
Ben artık dayanamıyorum3 yıl önce ayrıldığım sevgilimi unutamiyorum.periyodik olarak en az haftada bir ağlıyorum.ilişki benim yüzümden bitti ama mutsuzum karşıma çıkan herkeste onu arıyorum herkese hala onu anlatıyorum.Sevgilisi var zannimca mutlu da.kimseyle tanismak hadi istemiyorum ama artık unutacagim deyip birine şans veriyorum ve kendimi her seferinde onu düşünürken ve karşımdaki insana anlatirken buluyorum. Lütfen yardim edin (((((