Eski sevgili meselesi

mandalinaporta

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
115
-20
11
28
Daha önce konu açmıştım bana yazmayın demiştiniz eski sevgili konusunda alkollüyken gaza gelip bana yazdığı notları yaktım sonra ona baya bir şey yazdım. Bana sürekli imada bulunuyor aktif olan varsa okuyabilecek ekran atacagim

Daha önce konu açmıştım bana yazmayın demiştiniz eski sevgili konusunda alkollüyken gaza gelip bana yazdığı notları yaktım sonra ona baya bir şey yazdım. Bana sürekli imada bulunuyor aktif olan varsa okuyabilecek ekran atacagim
Eee size yazmayın demişler adamı taciz ederseniz, her şeyi yapar. Ne istiyorsunuz yani siz?

Adama mesaj attıkça onun egosunu tatmin ediyorsun kendini de küçük duruma düşürüyorsun bir anlık hırsla haraket edip kendini gazlamaktan vazgeç bence artık.

Eski konuma attim ekranlari
merak edenler icin burada;
Bıktım da alkollüyken gaza getirildim
alkollu falan degilsin ya yeme bizi
birisine coşup yazmak için şu seviye alkollü olman lazim
1000068279.jpg

masallah sende ne bir harf hatasi, ne bir anlam bozuklugu, ne baska sey. günlerdir düşündüğün mesajlari yazmissin. istedigin gibi gitmeyince "cok sarhostum"
sarhos olup da ona buna salca olmasak inanacağız 😂😂
önce lütfen kendine dürüst ol
bak o kahve meselesinde de. "adam kıskansin diye söyledin, öyle biri yoktu" dedik. "yok, vardi ama uniden arkadasimdi kanitlarim ederim" diye israr ettin.
simdi de adama diyorsun ki eski sevgilim .
yok yirmi kisi yazdi ben gorusmedim.
adam cok doğru bir soru sormus, bu 20 kisi senin ayrıldığını nereden biliyor???
yok "50 arkadasim israr etti bulus diye"
e adam da haklı olarak der tabii ki "sen milletin akliyla is yapıyorsun"
valla ben adama hak verdim. ayrica sen esinle dostunla basit planlar yaptin diye senden ayrilmaya calismis zamaninda - oyle yaziyor mesajlarda. bu onun sucu degil ki. ayrılır ayrilir. suçlu olan böyle basit seyde seni terkederken adamla barisman, iliskiye devam etmen.
"adam para mara yok, battım git attik" diyor "benim param sana yeterdi" diyorsun. yok yatakta korunmadin bilmemne.
onda bile "sen istedin" demis, "guvendik iste" demissin.
böyle oldugun sürece hep kaybedersin. bjr seyi sen de istedin mi? hayir - o zaman insanlarin istemedigi seyi sana yapmalarına müsade etme
evet - o zaman da seve oynaya yaptigin seyin sorumluluğunu al - sanki zorla bir sey yapilmis gibi adama sacma sapan konusma.
bir de adam bin kere "ee tamam ben kötüyüm, anladim. bitsin diyorum zaten defol git" moduna girmis. sen binbir kere uzatmissin.
daha ne hakareti duyacaksin? adam sana agziyla or.. dememis sadece neler ima etmis. hala da hayallerim , umutlarım...
git iki rekat şükür namazi kil evlenmedim ayrildim diye.
adama da yazma.
madem kapında kuyruk (!) onlarla takil adami da sal gitsin.
senden soğumuş, uzaklasmis. bu saatten sonra bir adim atip da kendini kucuk dusurme

Ss leri okudum adam sizi bariz istemiyor salın birakin bahane uydurup yazmayin bir o.*** demedigi kalmis zaten ima da etmis her lafinda anlayin be

Yok ne tahrik öncesinde o bana sen gezdin tozdun kahve içtin gördüm dediği için bunların blöf ve yalan olduğunu isteseydim cikardim kendim istemedim anlamadim mesajın öncesi var o sürekli erkeklerle gezdin biliyorum diyor biliyorum dediği de bir yerden gittiğim yerlerin storylerini görmüş erkek var diye yem atıyor

Ayrıca ilişki konusunda ben korunmasiz ama geri çekilmeye okeydim diğerine o ısrar ediyodu her seferinde ben istemiyodum yani o sürekli bunu diretiyodu ben de aşık olduğum için o an buna takilmadim

Para sorunu var bu arada ben yokken geçerken ortagiyla konusmalarini duydum zaten ne zaman para sorunu ortaya çıktı o zaman bizin ilişkimiz catirdadi

Back