Eski konuma attim ekranlari
merak edenler icin burada;
Bıktım da alkollüyken gaza getirildim
alkollu falan degilsin ya yeme bizi
birisine coşup yazmak için şu seviye alkollü olman lazim
masallah sende ne bir harf hatasi, ne bir anlam bozuklugu, ne baska sey. günlerdir düşündüğün mesajlari yazmissin. istedigin gibi gitmeyince "cok sarhostum"
sarhos olup da ona buna salca olmasak inanacağız
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
önce lütfen kendine dürüst ol
bak o kahve meselesinde de. "adam kıskansin diye söyledin, öyle biri yoktu" dedik. "yok, vardi ama uniden arkadasimdi kanitlarim ederim" diye israr ettin.
simdi de adama diyorsun ki eski sevgilim .
yok yirmi kisi yazdi ben gorusmedim.
adam cok doğru bir soru sormus, bu 20 kisi senin ayrıldığını nereden biliyor???
yok "50 arkadasim israr etti bulus diye"
e adam da haklı olarak der tabii ki "sen milletin akliyla is yapıyorsun"
valla ben adama hak verdim. ayrica sen esinle dostunla basit planlar yaptin diye senden ayrilmaya calismis zamaninda - oyle yaziyor mesajlarda. bu onun sucu degil ki. ayrılır ayrilir. suçlu olan böyle basit seyde seni terkederken adamla barisman, iliskiye devam etmen.
"adam para mara yok, battım git attik" diyor "benim param sana yeterdi" diyorsun. yok yatakta korunmadin bilmemne.
onda bile "sen istedin" demis, "guvendik iste" demissin.
böyle oldugun sürece hep kaybedersin. bjr seyi sen de istedin mi? hayir - o zaman insanlarin istemedigi seyi sana yapmalarına müsade etme
evet - o zaman da seve oynaya yaptigin seyin sorumluluğunu al - sanki zorla bir sey yapilmis gibi adama sacma sapan konusma.
bir de adam bin kere "ee tamam ben kötüyüm, anladim. bitsin diyorum zaten defol git" moduna girmis. sen binbir kere uzatmissin.
daha ne hakareti duyacaksin? adam sana agziyla or.. dememis sadece neler ima etmis. hala da hayallerim , umutlarım...
git iki rekat şükür namazi kil evlenmedim ayrildim diye.
adama da yazma.
madem kapında kuyruk (!) onlarla takil adami da sal gitsin.
senden soğumuş, uzaklasmis. bu saatten sonra bir adim atip da kendini kucuk dusurme