- 13 Ağustos 2014
- 6.348
- 14.348
- 36
-
- Konu Sahibi Aystkaramelmahkiyato
Sokak arasındaki hastane önünde tartışma başladı, daha doğrusu bu iki pislik bana bağırmaya sözlü sataşmaya başladılar, sokak arasından caddeye çıkınca darp oldu. Ama darp karşılıklı değil elbette, bu salak tüm gücüyle sağ elimi- kolumu sıktı.
O anın şokuyla kamera vs bakamadım. O salak üç kere polisi aradı benden şikayetçi olmak için ama polis gelmedi keşke gelseydi ben şikayetçi olsaydım hemen. Polis yüzlerine tükürürdü herhalde.
inanamiyorum nasil serbest kalir yahttps://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw1ehbFR8Fdxnzh6KGPMc6An
Haber linki de buradalütfen çok dikkat edin,rabbim bu yaratıklara fırsat vermesin inş
Zaten tutuklanmazlar o çok büyük beklenti olur. Ama konu sahibi şikayetçi olursa ciddi tutuşurlar.Bugün aynı tarz bir olayda adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmış bir tane yaratık malesef
Akşam abisi aradı zaten tutuşmuşlar şikayetçi olma diye. Tabi abisiyim diyerek bir erkek aradı gerçekten abisi mi bilemiyorum şuan.
Konuşma olacağını söyle ve kapat.Akşam abisi aradı zaten tutuşmuşlar şikayetçi olma diye. Tabi abisiyim diyerek bir erkek aradı gerçekten abisi mi bilemiyorum şuan.
baktın onla ilgili "yakında avukatim arar onla konuşur ne diyecekse" diyin. aslinda sonradan bulamayacağını bilsen ayni sektordesin isyerine bildirmek- ona "iyi biri" diyen herkese esai bir rezil etmek lazim. nasil bir pislik olduğunu herkes bilsin ondan önce nami yürüsün.Akşam abisi aradı zaten tutuşmuşlar şikayetçi olma diye. Tabi abisiyim diyerek bir erkek aradı gerçekten abisi mi bilemiyorum şuan.
Allah korusun bu ve daha kötüleri bir anlık güvenmeyle olabiliyor..Ben de sasirdim , konu sahibesi akilli uyanik biri. Bir anlek gafletle neler oluyor
inanamiyorum nasil serbest kalir ya
iste bu ve bunun gibi haberler yuzunden azitiyor bu insan musvetteleri
ayst konuna gercekten cok uzuldum. böyle pislik birisine hala iyilik yapmaya calisirken basina bunlar gelmesi de baska bir üzücü olay.
salak adam keske polis cagirsaydi. eski kiz arkadasim beni takip ediyor dedi diye basin belaya girecek hali yok ya. polis mabadiyla gülerdi.
Bu haberi görünce aklıma Ays geldi, gerçekten çok üzüldümZaten tutuklanmazlar o çok büyük beklenti olur. Ama konu sahibi şikayetçi olursa ciddi tutuşurlar.
Bir de suç kadına karşı işlendiği için cezası daha ağır
baktın onla ilgili "yakında avukatim arar onla konuşur ne diyecekse" diyin. aslinda sonradan bulamayacağını bilsen ayni sektordesin isyerine bildirmek- ona "iyi biri" diyen herkese esai bir rezil etmek lazim. nasil bir pislik olduğunu herkes bilsin ondan önce nami yürüsün.
ayrica eger ailen sonradan seni pisman etmeyecek- panik olup ozgurlugunu kisitlamayacaklarsa soylemende yarar var. birak ne yaparlarsa yapsinlar. haketmedi mi sanki?
Ya aslında şöyle hukuk mantığı içerisinde aslolan tutkusuz yargılamaktır. Çünkü tutuklama deliller toplanana kadar şüpheli delillerin toplanmasına engel olmasın diye alınan bir tedbirdir. Deliller toplandıktan sonra tutuklamanın gereği ortadan kalkar veyahut ortada toplanacak delil yoksa şüphelinin delil karartma ve yurtdışı kaçma ihtimali yoksa tutuklamaya gerek yok. Aslolan hukukta tutuksuz yargılamaktır. Çünkü dediğim gibi tutuklama bir tedbir müessesidir. Ama işte teoride bu şekilde. Bir de tutuklu olarak geçirdiği süre dava sonunda aldığı süreden düşüyor ve bazı suçlarda böylece hiç yatarı kalmıyor.Bu haberi görünce aklıma Ays geldi, gerçekten çok üzüldüminsan canı bu kadar ucuz olmamalı. Cezasız da kalmamalı, kimsenin yanına kar kalmasın o haberlere çıkan yarın başka biri olabilir.
Bizde dışarıdan bakınca ee bunca şey yaptı, cezasız kaldı. Elini kolunu sallaya sallaya geziyor diyoruz. Bizim içimiz sogumuyor, daha çok şey yaşasın istiyoruz. Bizimde kalbimizden geçen bu aslındaYa aslında şöyle hukuk mantığı içerisinde aslolan tutkusuz yargılamaktır. Çünkü tutuklama deliller toplanana kadar şüpheli delillerin toplanmasına engel olmasın diye alınan bir tedbirdir. Deliller toplandıktan sonra tutuklamanın gereği ortadan kalkar veyahut ortada toplanacak delil yoksa şüphelinin delil karartma ve yurtdışı kaçma ihtimali yoksa tutuklamaya gerek yok. Aslolan hukukta tutuksuz yargılamaktır. Çünkü dediğim gibi tutuklama bir tedbir müessesidir. Ama işte teoride bu şekilde. Bir de tutuklu olarak geçirdiği süre dava sonunda aldığı süreden düşüyor ve bazı suçlarda böylece hiç yatarı kalmıyor.
Hakimler de o yüzden en azından cezasız kalmasın dava sonunda da yatsın biraz diye tahliye kararı verebiliyor.
Ama ben olsam yine birkaç gün eşek gibi yatmalarını istediğim için tutuklama verirdim hukuk dışına çıkarak.
İnş hiçbir kadın kullanmak zorunda kalmaz.Bu arada lütfen hepimiz telefonlarımıza KADES uygulaması indirelim. 112den farklı olarak anında konuma geliyorlar siz istemeseniz de
Ben olsam durmam, yaptigim sikayetin kopyasini alir isyerine veririm. Universiteyse mesela panolar oluyor, bu bolumde bir kadin tacizcisi calisiyor derim, guzelce olaylari anlatip resmini de koyarim. Plazaysa, yakindaki kapilara elektrik direklerine yapistiririm. Dikkat edin sapik var, yalniz kalmayin yazarim.
baktın onla ilgili "yakında avukatim arar onla konuşur ne diyecekse" diyin. aslinda sonradan bulamayacağını bilsen ayni sektordesin isyerine bildirmek- ona "iyi biri" diyen herkese esai bir rezil etmek lazim. nasil bir pislik olduğunu herkes bilsin ondan önce nami yürüsün.
ayrica eger ailen sonradan seni pisman etmeyecek- panik olup ozgurlugunu kisitlamayacaklarsa soylemende yarar var. birak ne yaparlarsa yapsinlar. haketmedi mi sanki?
Tenha bir yer mi ? Etrafta kamera yok mu ? Elinde seni cagirdigina dair mesaj yok mu ?Bugün büyük bir salaklık yaptım.Dün eski sevgilim bana ulaşıp, benim evime çok yakın bir hastaneye geleceğini, vaktim varsa ona refakatçi olmamı istedi başta kabul etmedim, ortak arkadaşımız evine yakın zaten muayene en fazla 5dk biter bitmez kalkar dönersin diye söyledi, ben de ne olacak diyerek gittim. Meğer bu salak bana oyun hazırlamış. Ortak arkadaşımızın bu oyundan haberi yok. Ben oraya gidince gayet sıradan merhaba-nasılsın dedik. Sonra bunun nerdeyse çıktıysa erkek kankası çıktı ortaya. Bana benim eski sevgilimi takip edip oraya geldiğime dair sataşmaları suçlamaları oldu, ve bu sözlü sataşma sırasında bu salaklar polis çağırmaya kalktılar. Tabi o arada bu salak eski sevgilim elimi kolumu baya sıkıp, seni sakat bırakırım görürsün, seni şikayet ederim sabıkan olur yurtdışına hiçbir yere gidemezsin dedi. Diğer kankası olan salakta bana "sen bana hakaret edip kişisel alanımı ihlal ettin, ben seni şikayet edeceğim" gibi saçma şeyler söyledi. Hakaret dediği şey ben konuşurken bu beni itince ben buna ezik dedim. Bunun dışında hakaret küfür söz konusu değil. Şuan olayda şahitlik yapacak bir kişi yok elimde, çok sinirliyim, kolum elimden omzuma kadar ağrıyor.
Ben ara ara telefonla görüntü kaydı aldım fark ettirmeden ama ne işe yarar bilmiyorum. Darp raporu aldım. Ama bu şahitlik olayı sıkıntı olur mu? Sabah avukata gideceğim, henüz avukatla görüşmedim.
Bana uzun süreli vize bu salakla sevgiliyken çıkmıştı, bu hemen ben de geleceğim sen oraya yalnız gidemezsin, ben kıskanırım triplerine girmişti. Resmen aylarca bunun kinini tutmuş. Ben anlaşamıyoruz, geleceğe dair yollarımız ayrı diye bunu terk etmiştim, terk etmemem için hediyeler süprizler ayarlamıştı salak kabul etmemiştim.
Aileme anlatamadım, iki üç yakın arkadaşıma anlattım. O an gerçekten böyle beynim durdu, keşke ben karşı tarafa vursaydım, kafasını duvarlara vursaydım. Aileme anlatsam gerçekten karşı tarafı öldürmekten beter ederler aynı zamanda üzülüp benim için endişe ederler. Kendime zaten kızıyorum sana mı kaldı refakatçilik yapmak senin neyine iyilik yapmak.
Konuyu neden yazdığımı eklememişim, bu olayda benim tanığım yok ama karşı taraf yalancı şahitlikle başıma bela olabilir mi? Bu salak kendisine zarar bile verdirebilir beni şikayet etmesine bahane olsun diye.