Eski sevgili darp-tehdit

Ben birisine orospu çocuğu diye hakaret ettim. Kedi erosu döverek öldürene. Küçük bir olay değil mi ? Bak çatır çatır dava açıldı o kadar iş güç arasında küfürle mi uğraşalım deme şansı yok savcının hakimin polisin. Şikayetçi varsa dosya açılır. Üstelik ben hukukçuyum savcı aman zaten şüpheli de bizdenmiş affedelim gitsin diyebilir mi ? Bunlar insiyatif olan konular değil. Avukat zaten kamera kayıtlarının ivedilikle toplanmasını talep eder sen de hatırlatırsın. Yav bir de hayatın olağan akışında hangi kadın erkek arkadaşını takip edip darp etmeye kalkar hakim savcı aptal mı inansın

Sokakta isyeri varsa caddeyi goren kameralari vardir, hastanenin de vardir. Avukat rica edip kapara diye dusunuyorum. Zaten mesajlari da almissin, 2 pic bir olup saldirmislar sana durum aleni korkma kazanirsin davayi.

https://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw1ehbFR8Fdxnzh6KGPMc6An

Haber linki de burada lütfen çok dikkat edin,rabbim bu yaratıklara fırsat vermesin inş
inanamiyorum nasil serbest kalir ya
iste bu ve bunun gibi haberler yuzunden azitiyor bu insan musvetteleri
ayst konuna gercekten cok uzuldum. böyle pislik birisine hala iyilik yapmaya calisirken basina bunlar gelmesi de baska bir üzücü olay.
salak adam keske polis cagirsaydi. eski kiz arkadasim beni takip ediyor dedi diye basin belaya girecek hali yok ya. polis mabadiyla gülerdi.

Bugün aynı tarz bir olayda adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmış bir tane yaratık malesef
Zaten tutuklanmazlar o çok büyük beklenti olur. Ama konu sahibi şikayetçi olursa ciddi tutuşurlar.
Bir de suç kadına karşı işlendiği için cezası daha ağır

Akşam abisi aradı zaten tutuşmuşlar şikayetçi olma diye. Tabi abisiyim diyerek bir erkek aradı gerçekten abisi mi bilemiyorum şuan.

Sen git sikayetci ol, sonra da rezil et bunlari. Ailene de git soyle yazik degil mi ailene kizlarini darp etmisler haberleri yok...

Akşam abisi aradı zaten tutuşmuşlar şikayetçi olma diye. Tabi abisiyim diyerek bir erkek aradı gerçekten abisi mi bilemiyorum şuan.
baktın onla ilgili "yakında avukatim arar onla konuşur ne diyecekse" diyin. aslinda sonradan bulamayacağını bilsen ayni sektordesin isyerine bildirmek- ona "iyi biri" diyen herkese esai bir rezil etmek lazim. nasil bir pislik olduğunu herkes bilsin ondan önce nami yürüsün.
ayrica eger ailen sonradan seni pisman etmeyecek- panik olup ozgurlugunu kisitlamayacaklarsa soylemende yarar var. birak ne yaparlarsa yapsinlar. haketmedi mi sanki?

Ben de sasirdim , konu sahibesi akilli uyanik biri. Bir anlek gafletle neler oluyor
Allah korusun bu ve daha kötüleri bir anlık güvenmeyle olabiliyor..

Hele ki son zamanlarda kadınların, kızların neler yaşadıklarına şahit olduk aman aman dikkat!

Zaten tutuklanmazlar o çok büyük beklenti olur. Ama konu sahibi şikayetçi olursa ciddi tutuşurlar.
Bir de suç kadına karşı işlendiği için cezası daha ağır
Bu haberi görünce aklıma Ays geldi, gerçekten çok üzüldüm insan canı bu kadar ucuz olmamalı. Cezasız da kalmamalı, kimsenin yanına kar kalmasın o haberlere çıkan yarın başka biri olabilir.

Ben olsam durmam, yaptigim sikayetin kopyasini alir isyerine veririm. Universiteyse mesela panolar oluyor, bu bolumde bir kadin tacizcisi calisiyor derim, guzelce olaylari anlatip resmini de koyarim. Plazaysa, yakindaki kapilara elektrik direklerine yapistiririm. Dikkat edin sapik var, yalniz kalmayin yazarim.

Bu haberi görünce aklıma Ays geldi, gerçekten çok üzüldüm insan canı bu kadar ucuz olmamalı. Cezasız da kalmamalı, kimsenin yanına kar kalmasın o haberlere çıkan yarın başka biri olabilir.
Ya aslında şöyle hukuk mantığı içerisinde aslolan tutkusuz yargılamaktır. Çünkü tutuklama deliller toplanana kadar şüpheli delillerin toplanmasına engel olmasın diye alınan bir tedbirdir. Deliller toplandıktan sonra tutuklamanın gereği ortadan kalkar veyahut ortada toplanacak delil yoksa şüphelinin delil karartma ve yurtdışı kaçma ihtimali yoksa tutuklamaya gerek yok. Aslolan hukukta tutuksuz yargılamaktır. Çünkü dediğim gibi tutuklama bir tedbir müessesidir. Ama işte teoride bu şekilde. Bir de tutuklu olarak geçirdiği süre dava sonunda aldığı süreden düşüyor ve bazı suçlarda böylece hiç yatarı kalmıyor.
Hakimler de o yüzden en azından cezasız kalmasın dava sonunda da yatsın biraz diye tahliye kararı verebiliyor.
Ama ben olsam yine birkaç gün eşek gibi yatmalarını istediğim için tutuklama verirdim hukuk dışına çıkarak.

Bizde dışarıdan bakınca ee bunca şey yaptı, cezasız kaldı. Elini kolunu sallaya sallaya geziyor diyoruz. Bizim içimiz sogumuyor, daha çok şey yaşasın istiyoruz. Bizimde kalbimizden geçen bu aslında

Bence bin beterini hak ediyor. Benim kapıma kadar gelip sözlü şekilde bağırıp çağırsın bundan endişe etmiyorum, cinsellik yaşamadık ama cinsellik yaşadık desin oro*spu desin dedikodu çıkarsın misliyle karşılık veririm.

Ama benim endişe ettiğim bana seni sakat bırakırım, hiçbir yere gidemezsin yurtdışına çıkamazsın sözü. Belki sallıyor öyle. Ama onca zamanın kinini içinde tutmuş. Ağzından daha önce böyle bir şey çıkmamıştı.

Mesela arkadaşı geldi ya yanında, bak diyorum senin arkadaşın çağırdı beni al bak mesajlar burada telefon var, bakmıyor asla ekrana, biliyor çünkü ne yazıldığını belki beraber yazdılar. Baya belliydi haberi var kurulan tiyatrodan beraber kurmuşlar oyunu.

Eski sevgiliyle bence hiçbir şekilde konuşulmamalı .Engellenmeli ve sonsuza kadar kalmalı .Benim eski sevgilimde bana kin besleyen biriydi seni ortadan keser çöpe atarım demişti .Ama ben polis savcılık deyince korktu özür diledi kaçtı .Benimki korkaktı ama korkmayanı da var .Eski sevgiliyle çok çok melek bir insan değilse asla kimse görüşmemeli buluşmamalı .Erkeğin kini çok fena oluyor direkt kızı dövmek öldürmek istiyorlar .

Tenha bir yer mi ? Etrafta kamera yok mu ? Elinde seni cagirdigina dair mesaj yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…