Eski sevgili darp-tehdit

Aystkaramelmahkiyato

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
3.432
21.267
Bugün büyük bir salaklık yaptım.Dün eski sevgilim bana ulaşıp, benim evime çok yakın bir hastaneye geleceğini, vaktim varsa ona refakatçi olmamı istedi başta kabul etmedim, ortak arkadaşımız evine yakın zaten muayene en fazla 5dk biter bitmez kalkar dönersin diye söyledi, ben de ne olacak diyerek gittim. Meğer bu salak bana oyun hazırlamış. Ortak arkadaşımızın bu oyundan haberi yok. Ben oraya gidince gayet sıradan merhaba-nasılsın dedik. Sonra bunun nerdeyse çıktıysa erkek kankası çıktı ortaya. Bana benim eski sevgilimi takip edip oraya geldiğime dair sataşmaları suçlamaları oldu, ve bu sözlü sataşma sırasında bu salaklar polis çağırmaya kalktılar. Tabi o arada bu salak eski sevgilim elimi kolumu baya sıkıp, seni sakat bırakırım görürsün, seni şikayet ederim sabıkan olur yurtdışına hiçbir yere gidemezsin dedi. Diğer kankası olan salakta bana "sen bana hakaret edip kişisel alanımı ihlal ettin, ben seni şikayet edeceğim" gibi saçma şeyler söyledi. Hakaret dediği şey ben konuşurken bu beni itince ben buna ezik dedim. Bunun dışında hakaret küfür söz konusu değil. Şuan olayda şahitlik yapacak bir kişi yok elimde, çok sinirliyim, kolum elimden omzuma kadar ağrıyor.

Ben ara ara telefonla görüntü kaydı aldım fark ettirmeden ama ne işe yarar bilmiyorum. Darp raporu aldım. Ama bu şahitlik olayı sıkıntı olur mu? Sabah avukata gideceğim, henüz avukatla görüşmedim.

Bana uzun süreli vize bu salakla sevgiliyken çıkmıştı, bu hemen ben de geleceğim sen oraya yalnız gidemezsin, ben kıskanırım triplerine girmişti. Resmen aylarca bunun kinini tutmuş. Ben anlaşamıyoruz, geleceğe dair yollarımız ayrı diye bunu terk etmiştim, terk etmemem için hediyeler süprizler ayarlamıştı salak kabul etmemiştim.

Aileme anlatamadım, iki üç yakın arkadaşıma anlattım. O an gerçekten böyle beynim durdu, keşke ben karşı tarafa vursaydım, kafasını duvarlara vursaydım. Aileme anlatsam gerçekten karşı tarafı öldürmekten beter ederler aynı zamanda üzülüp benim için endişe ederler. Kendime zaten kızıyorum sana mı kaldı refakatçilik yapmak senin neyine iyilik yapmak.

Konuyu neden yazdığımı eklememişim, bu olayda benim tanığım yok ama karşı taraf yalancı şahitlikle başıma bela olabilir mi? Bu salak kendisine zarar bile verdirebilir beni şikayet etmesine bahane olsun diye.

Sahit de var ayrica, ortaya araci koyduklari arkadas, haberi yok yazmissin. Onu sahit gosterirsin. Once sikayetci ol dava sonuclansin sonra 2sini de adam tutup iyice dovdur derim. Piclere bak kendilerini akilli sanip cucuk kadar beyinleriyle tuzak kurmuslar. Iyice kadar dovdur ikisini de, akillari baslarina gelsin.

ortak arkadaşımız evine yakın zaten muayene en fazla 5dk biter bitmez kalkar dönersin diye söyledi,
Geçmiş olsun. Eski sevgilin tam bir ruh hastasıymış. Ancak ben onun dışında şu kısım için bir şey söyleyeceğim. Lütfen şu yarım akıllı ortak arkadaşla bir daha görüşme. Olaydan haberi olmayabilir ancak belli ki ahmak bir kız/oğlan. İnsan kendisi işin içindeyken mantıklı düşünemeyebilir ancak arkadaşlıklar bunun için var. Dışardan bir göz olarak mantıklı öneride bulunmak daha kolay. İnsan hangi akla hizmet arkadaşına git eski sevgiline refakatçi ol diye tavsiye verir?

sana hiç ama hiç bir şey olmaz. Bunu garantisini veriyorum istedikleri ifadeyi versinler. Darp raporu alarak çok iyi yapmışsın. Eski sevgilin telefonla mı bu isteğimi iletti refakatçı olma isteğini yani

Ben bunu whatsapp-sms ve aramadan engellemiştim. Bu yüzden sosyal medyada yazılı şekilde mesaj atarak ulaştı. Elimde mesajlar var. Hastane ismini, randevu saatini öyle iletti bana.

Siz nasıl bu tongaya düştünüz?

Yorumlarınızdan biliyorum sizi..

Aman kızlar erkeklere karşı çok dikkatli olun.

Güvenmeyin güvenmeyin güvenmeyin!

Bu eski sevgili dediğim kişi ortak arkadaşımızla beraber en az beş senedir tanıdığımız bir erkek kişisi. Ortam, sabıka, bıçak taşıma gibi şeyleri geçin yanımızda lan demişliği, kadınlara yürümesi bile olmayan biriydi. Biz öyle biliyorduk.

Düşünüyorum toplumda saygılı, efendi kabul edilmiş, yer edinmiş kişiler hayatındaki kadının taa nisan ayındaki başarısının kinini tutup, bunun hıncını almaya çalışıyorsa azıcık it kopuk gözüken tipteki erkekler neler neler yapmaz.

Bir gramcık tehlike olsa asla ben ve arkadaşım asla iletişim kurmazdık. Ama evet kendi salaklığım var bunu kabul ediyorum.

Ben bunu whatsapp-sms ve aramadan engellemiştim. Bu yüzden sosyal medyada yazılı şekilde mesaj atarak ulaştı. Elimde mesajlar var. Hastane ismini, randevu saatini öyle iletti bana.
E tamam daha ne. Mesajları geri alamaz değil mi ? Hani sosyal medyası filan kapanıp.
Ekranın video kaydını al mutlaka sadece ekran görüntüsü olarak kalmasın elinde

Resmen organize suc islemisler o....u cocuklari.

Keisnlikle sikayetci ol, goruntu de cekmissin zaten darp raporun da var ... bence hicbir savci bu piclerin yalanlarina inanmaz.

Bugün aynı tarz bir olayda adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmış bir tane yaratık malesef

Iyi o zaman durma dava et. Tuzak kurduklari bariz anlasiliyor. Nerde bulustunuz, ic mekan miydi? Guvenlik kamerasi var midir?

Iyi o zaman durma dava et. Tuzak kurduklari bariz anlasiliyor. Nerde bulustunuz, ic mekan miydi? Guvenlik kamerasi var midir?

Ben de sasirdim , konu sahibesi akilli uyanik biri. Bir anlek gafletle neler oluyor

Sokak arasındaki hastane önünde tartışma başladı, daha doğrusu bu iki pislik bana bağırmaya sözlü sataşmaya başladılar, sokak arasından caddeye çıkınca darp oldu. Ama darp karşılıklı değil elbette, bu salak tüm gücüyle sağ elimi- kolumu sıktı.

O anın şokuyla kamera vs bakamadım. O salak üç kere polisi aradı benden şikayetçi olmak için ama polis gelmedi keşke gelseydi ben şikayetçi olsaydım hemen. Polis yüzlerine tükürürdü herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…