- 23 Eylül 2023
- 3.537
- 21.736
- 228
- Konu Sahibi Aystkaramelmahkiyato
-
Geçmiş olsun. Eski sevgilin tam bir ruh hastasıymış. Ancak ben onun dışında şu kısım için bir şey söyleyeceğim. Lütfen şu yarım akıllı ortak arkadaşla bir daha görüşme. Olaydan haberi olmayabilir ancak belli ki ahmak bir kız/oğlan. İnsan kendisi işin içindeyken mantıklı düşünemeyebilir ancak arkadaşlıklar bunun için var. Dışardan bir göz olarak mantıklı öneride bulunmak daha kolay. İnsan hangi akla hizmet arkadaşına git eski sevgiline refakatçi ol diye tavsiye verir?ortak arkadaşımız evine yakın zaten muayene en fazla 5dk biter bitmez kalkar dönersin diye söyledi,
sana hiç ama hiç bir şey olmaz. Bunu garantisini veriyorum istedikleri ifadeyi versinler. Darp raporu alarak çok iyi yapmışsın. Eski sevgilin telefonla mı bu isteğimi iletti refakatçı olma isteğini yani
https://www.google.com/url?sa=t&sou...EQFnoECBcQAQ&usg=AOvVaw1ehbFR8Fdxnzh6KGPMc6AnBugün haberlerde bir genç kız içinde böyle bir haber vardı. O da darp edilmiştiallahim nasıl bir ülke olduk biz böyle
Canım benim çok dikkat et kendine, çok geçmiş olsuninş adalet yerini bulur
Siz nasıl bu tongaya düştünüz?
Yorumlarınızdan biliyorum sizi..
Aman kızlar erkeklere karşı çok dikkatli olun.
Güvenmeyin güvenmeyin güvenmeyin!
Geçmiş olsun. Eski sevgilin tam bir ruh hastasıymış. Ancak ben onun dışında şu kısım için bir şey söyleyeceğim. Lütfen şu yarım akıllı ortak arkadaşla görüşme. Olaydan haberi olmayabilir ancak belli ki ahmak bir kız/oğlan. İnsan kendisi işin içindeyken mantıklı düşünemeyebilir ancak arkadaşlıklar bunun için var. Dışardan bir göz olarak mantıklı öneride bulunmak daha kolay. İnsan hangi akla hizmet arkadaşına git eski sevgiline refakatçi ol diye tavsiye verir?
E tamam daha ne. Mesajları geri alamaz değil mi ? Hani sosyal medyası filan kapanıp.Ben bunu whatsapp-sms ve aramadan engellemiştim. Bu yüzden sosyal medyada yazılı şekilde mesaj atarak ulaştı. Elimde mesajlar var. Hastane ismini, randevu saatini öyle iletti bana.
Bugün aynı tarz bir olayda adlı kontrol şartıyla serbest bırakılmış bir tane yaratık malesefResmen organize suc islemisler o....u cocuklari.
Keisnlikle sikayetci ol, goruntu de cekmissin zaten darp raporun da var ... bence hicbir savci bu piclerin yalanlarina inanmaz.
Ben bunu whatsapp-sms ve aramadan engellemiştim. Bu yüzden sosyal medyada yazılı şekilde mesaj atarak ulaştı. Elimde mesajlar var. Hastane ismini, randevu saatini öyle iletti bana.
Siz nasıl bu tongaya düştünüz?
Yorumlarınızdan biliyorum sizi..
Aman kızlar erkeklere karşı çok dikkatli olun.
Güvenmeyin güvenmeyin güvenmeyin!
Aileme anlatsam gerçekten karşı tarafı öldürmekten beter ederler aynı zamanda üzülüp benim için endişe ederler.
E tamam daha ne. Mesajları geri alamaz değil mi ? Hani sosyal medyası filan kapanıp.
Ekranın video kaydını al mutlaka sadece ekran görüntüsü olarak kalmasın elinde
Iyi o zaman durma dava et. Tuzak kurduklari bariz anlasiliyor. Nerde bulustunuz, ic mekan miydi? Guvenlik kamerasi var midir?
Ben de sasirdim , konu sahibesi akilli uyanik biri. Bir anlek gafletle neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?