Eski sevgili darp-tehdit

Bizde dışarıdan bakınca ee bunca şey yaptı, cezasız kaldı. Elini kolunu sallaya sallaya geziyor diyoruz. Bizim içimiz sogumuyor, daha çok şey yaşasın istiyoruz. Bizimde kalbimizden geçen bu aslında
Bakın önüme bir dosya geldi. Geçenlerde olan olay. Savcı iddanameyi silahlı tehditten açmış. Ben dedim ki hayır burada kasten öldürmeye teşebbüs var görevli mahkeme ben değilim ağır cezaya gönderdim görevsizlik verip. Ama dosya yine bana geldi hayır bizce bu silahlı tehdit diye. 3 aydır tutuklu sanık. Ben dava sonunda buna ceza vereceğim ama tutukluluk halini uzatırsam dava sonunda hiç yatarı kalmayacak. Ben istiyorum ki bu maganda dava sonunda da ceza yatsın. Verdiğim cezanın anlamı olsun o sebeple tahliye diyorum aile bana beddua ediyor biliyorum halbuki benim derdim cezasız kurtulmasın. Böyle durumlar da olabiliyor. Aileyi de anlıyorum ama işte böyle karışık durumlar.

Evet biz dışarıdan bakınca işin iç yüzünü bilmiyoruz, anlamıyoruz. Vicdanımızla hareket ediyoruz çünkü korkuyoruz. Bu yüzden hemen cezası verilsin istiyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Keşke herkes sizin gibi olsa

Tenha bir yer mi ? Etrafta kamera yok mu ? Elinde seni cagirdigina dair mesaj yok mu ?

O anın şoku ile soğukkanlı olup kamera vs bakmak aklıma gelmedim. Tenha sayılmaz ama sokaktı yani. Elimde mesajlar mevcut onun beni çağırdığına dair.

Zaten onun evi istanbul avrupa yakasında benim evim anadolu yakasında, o kadar hastane varken gidip benim evime tek vasıta ile gidilen yeri bulmuş.

Çok geçmiş olsun

Son durum nedir, şikayetçi oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…