Eski sevgili adı ...

Ceviz kabuğunu bile doldurmayacak meseleler.
Valla böyle basit şeylerle nasıl bilinç kaybediyor krizlere giriyorsunuz anlamış değilim.
Evet eskinin ismini söylemesi hos olmamış ama sizin de kendinizi lastik top gibi saga sola vurmanız abartı olmuş.
Yaşlar kaç arkadaşlar? Fen ve teknoloji dersinde ne ogretiyorlar bakalim size

Bacim neden her tartışma , sıkıntıda hastanede soluğu alıyorsunuz. Nişanlıniz evde yok diye kp karsisinda sinir krizi geçirirsiniz, nişanınızla kavga eder sinir krizi geçirirsiniz. Tamam genelde bir cinnet sorunları cozer deniliyor burda ama siz yanlis anlamışsınız olayı. Ben korkarım boyle insandan bence uzmandan yardin alin

Valla ben ne kadın ne erkek bu kadar hanım evladı birini eş olarak istemem. Azıcık ayağı yere basacak insanın yahu. Dik duracak. Yarın öbür gün çocuğumuz olsa bu nasıl anne olacak derim erkek olsam. Çocuğun başına bir şey gelse önce kendi hastanelik olur derim.
Zor dostum.
Kafalar "pamuk prenses". Kafalar "şirinler köyü". Hayat la-la-la-la-la olmuş.

ben de gitmek istiyorum terapiste
pahalı diye istemiyor

Sizin her konunuzu gördüğümde nişanlısı terk mi etti acaba artık diye açıyorum. Allah ona sabır versin ki zaten sabırlı bir insanmış ki sizi çekiyor. Burda konu açmaya harcadığınız zamanı keşke doktora gidip tedavi olmaya harcasanız

çok haklısın sana katılıyorum abartı yaşıyorum elimde değil inanki

açıkladı ama güzellikle soramadım :/

Yok anacım bizden prenses olmaz

Epilepsi yüzünden otobüslerde, metrolarda defalarca bayıldım da hastahane fikrine hayır deyip yüzüme atılan sular yüzünden ıslak ıslak evin yolunu tuttum. Evde de kimseye çaktırmadım..

Evlenirken tatil paramızı ortak ödedik "bana şurada balayı ayarla, istediğim mobilyaları al ama ekonomik endişelerini bana yansıtma" diyemedim.

Doğumumun başladığını anlayıp eşim panik yapmasın diye gece kendi kendime girip sıcak duş aldım, evde saatlerce sancı çektim en son eşimi uyandırdım..

Velhasıl kelam premses olamayacak salaklıkta biriyim.

Ben prensesin gelin hallerini geçtim artık, asıl kayınvalide hallerini hiç düşünemiyorum. Her fırsatta bayılma numarası yapan kv ler geliyor gözümün önüne.

Prenseslik kala kala bize mi kalmış vertigo atağı ile kendimi acile götürüp serum yeyip geldim hem de arabayla gelirken nasıl geldim bende pek farkında olamadım ama niye çünkü serum yiyeceğim çocuklar o süreçte hastanede bunalmasınlar evde babalarıyla dursunlar diye acaba deli miyiz9

Biz çok ucuza gitmişiz balayına bile gitmedik on yıldır her istediğimi almıyor esim oyyy bi sinir krizi mi geçirsem aksama

çok üzgünüm ama 10 sene sonra yaparsanız yine suçlu siz çıkarsınız, çok geç kaldık biz çooooooooooooookkkkkkkkkk
Bize niye bu prenseslik öğretilmedi ki okulu mu var bunun Aksam aksam sınır krizi geçir acillik ol çocuklar nerde kalacak devlet hastanesinin acilinde sıra beklenip iğne vurulacak boşuna yorgunluk bence de o sürede yapılmamış utuleri yapsam daha faydalı olur belki

Kız nerdeee, ozaman para Yok balayına gitmedik bile hiç çemkirmedim adama ... aynen oğlumla eşim gece panik yapmasın diye uyandırmadım artık evde doğuracaktım nerdeyse, vallahi zaten olmayalım bence prenses falan kendi kendime iki tokat sallarım heralde bu kadarmı güçsüzsün diye

Bence onunla çok kavga ediyordu. O nedenle söyledi. Güzel bir anda söylese mesela seni seviyorum ayşe dese kötü olurdu. Üstünde çok durmayın ki iyice düşünmesin. Bu arada geçmiş olsun. Üşüyen kaprisli prenses daha uyardı size. Bu güzel günleri böyle ziyan etmeyin.

Güldürdünüz beni, entrikalı kv hiç çekilmez ben böyle sürekli basit şeylerde sinir krizi geçirsem eşim senin psikolojin bozuk bir psikoloğa gidelim diye elimden tutup götürür galiba. Bu kadar sürekli birilerinin önünde sinir krizi geçirip kendimi o duruma düşüreceğime biri beni tokatlayıp kendime getirsin isterdim. Nişanlısının bunu normal karşılaması beni şaşırtıyor asıl

Ben size hep diyorum pambık primses. Bu herif sizi çok üzüyor. zaten kır düğününü çok görüyor, kontür bile almıyor, bir de üstüne eski sevgili adıyla hitap ediyor. Hala terketmediyseniz ben size ne diyeyim.

Ya benim takildigim sorun baska... Balayina gitmeseniz ne olur? Ya da istediginiz bir esyadan vazgecseniz? Dugununuz sizin en ozel gununuz ama sevdiginiz insanin da en ozel gunu. Ve bu zamanlari bu kadar sorunla gecirmek zorunda misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…