- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.044
- 83
Üff hem yalancı hem cimriBiraz paragöz evet. Üç beşin hesabini yapar hep
Birtakım psikolojik problemleri olan biri bile daha nişan evresinde görümce adayına küfretme gibi talihsiz bir iş yapmaz. Eğer görücü usulü değilse, kız eş ailesine cici gözükme çabalarına girer bu dönemde. Küfür söz konusu bile olamaz. Allah bilir neler yaşandı da o küfür çıkıverdi kızın ağzından.Sence kiz can sikintisindan mi kufur etmis? Dur ben bu gun kardesine kufur edeyim yesillik olur mu demis? Kizi ne hale getirdiler acaba.
İşte diyorum ya can gerçekten sorunlu bır kadınsa en başta böyle böyle oldu der. Suçum yoksa olanlarda karşı taraf 70 80 kusurluysa bunu saklamaz aksine söyler. Hem de karşındakine bak böyle şeyler yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum derim. Demek ki bı bokluklar var. Demek ki kız görmüş yol yakınken dönmüş. Bak ben sözlencem bılıyorsun karşı tarafla bı tanıştık kız kardeşi ıkı yaş büyük numaralarımız yok annesı arada annemı arar konuşur başsağlığı diler. Yüzgözlük yok bunlarda bi bokluk olmuş. Kız kendini kurtarmış. Bunu geçtım bana geçmişindeki insanın yüzüğğnü layık gören adamın hayatımın hiç bir yerinde yeri olamazEvlenecegim kısı benimde kardesıme kufur etse bende evlenmem ama olayı anlatırken de, ruh hastası kardesım habıre sabrını zorluyordu sonucta o da deli degıldı dupdururken kufur etsin. Boyle tatsız cırkın bısey yasandı, saygı bıttı yolları ayırdık derım.
Kardesının naptıgını da soylesın mesela.
Cocuga degıl de kardesıne etmıs.
Nıye peki?
Ozaman olmaz bu iş yine bırsey çıkar evlenmez vs vs diyede hoc girmiyor olabilir eski konuklara buda yalnıs tabı. Açık olmak gerek.
Diyor ki sonrasında çok haber yollamiş ailesi ile özür dilemişler ama kabul etmemiş bizimkiBirtakım psikolojik problemleri olan biri bile daha nişan evresinde görümce adayına küfretme gibi talihsiz bir iş yapmaz. Eğer görücü usulü değilse, kız eş ailesine cici gözükme çabalarına girer bu dönemde. Küfür söz konusu bile olamaz. Allah bilir neler yaşandı da o küfür çıkıverdi kızın ağzından.
Yaw he heDiyor ki sonrasında çok haber yollamiş ailesi ile özür dilemişler ama kabul etmemiş bizimki
Sen beni sevmiyor musun dedigimde en son biraz agladi bile adam. Kabul etmiyor cok seviyorum diyor.İşte diyorum ya can gerçekten sorunlu bır kadınsa en başta böyle böyle oldu der. Suçum yoksa olanlarda karşı taraf 70 80 kusurluysa bunu saklamaz aksine söyler. Hem de karşındakine bak böyle şeyler yaşadım tekrar yaşamak istemiyorum derim. Demek ki bı bokluklar var. Demek ki kız görmüş yol yakınken dönmüş. Bak ben sözlencem bılıyorsun karşı tarafla bı tanıştık kız kardeşi ıkı yaş büyük numaralarımız yok annesı arada annemı arar konuşur başsağlığı diler. Yüzgözlük yok bunlarda bi bokluk olmuş. Kız kendini kurtarmış. Bunu geçtım bana geçmişindeki insanın yüzüğğnü layık gören adamın hayatımın hiç bir yerinde yeri olamaz
Adamın bu kızcağızı neden seçtiği belli oldu. Tam vur kafasına al ekmeğini biri konu sahibi. Kolay yönetilir. Korkarım, sevgilisi yeni tasarım bir yüzükle karşısına çıksa herşeyi unutacak.Bacim saka misin ya? Valla saf taklidi yapiyorum de ki rahatlayalim. Tabi ki kiz terketmis yoksa bu durumu gizler mi? Daha bilmedigim kim bilir neler var.
Sırf su cumle bile ben yalanım diye bagırıyor.Diyor ki sonrasında çok haber yollamiş ailesi ile özür dilemişler ama kabul etmemiş bizimki
Ya geç onu ona bakarsan eski sevgilim her ayrılmak istediğimde gece kapılara dayanıp salya sümük ağlıyordu. Üniversitede servisten inerken yakın olmasına rağmen araçla eve bırakırdı. Halbu ki bu dönem beni eski sevgilisiyle aldattığını öğrendimSen beni sevmiyor musun dedigimde en son biraz agladi bile adam. Kabul etmiyor cok seviyorum diyor.
Soyledigi aciklama tam olarak bu aslinda. Ama yine de midem bulaniyor..Ben de şimdiki eşim ile evlenmeden önce başka birisiyle nişanımı atmıştım. Onun aldığı tek taş, yedi taş pırlantaları ve alyansı halen saklarım. Kendime bir şeyler alacağım zaman mübadele ederim diye düşünmüştüm. Değerli taşlarda kayıp çok fazla oluyor. Ama asıl altında yatan neden, o kişiye halen insan olarak değer veriyor, seviyor olmamdır.
Belki sizin nişanlınız da size alacağının üzerine koyup fiyattan düşürmeyi planlamıştır. Her ne kadar kırıcı olsa da bunu sizden saklayarak yapsaydı hiç bilmeyecektiniz.
Ya olabilirdi dediğiniz gibi eğer anlatsaydı ama ben de en çok şüphe oluşturan dikkat et şeklinde konu sahibesinin kulağına fısıldanması. Benim bir arkadaşım da böyle nişan evresinde bir şeyler duydu aman millet abartıyor dedi evlendi, sonra çok kötü şeyler oldu. Bazen el elin aynası olabiliyor.Ben söyle düsünüyorum: Bizim toplumda nisanlanip ayrilanlara biraz süphe ile bakiyorlar "ahh neden olmadi" felan diye. Cevreden saklamak istemesi neyise de ama evlenecek olan kisiye bunu söylemek zorundaydi
Kac yasında bu cocuk, yaslarınız kac?Sen beni sevmiyor musun dedigimde en son biraz agladi bile adam. Kabul etmiyor cok seviyorum diyor.
Emin ol timsah gözyaşı döküyor, tecrübeyle sabitSen beni sevmiyor musun dedigimde en son biraz agladi bile adam. Kabul etmiyor cok seviyorum diyor.
Aynen bencede zaten hep şu el ne der ah ne konuşur baskıları yokmu her yalnıs ordan başlıyorBen söyle düsünüyorum: Bizim toplumda nisanlanip ayrilanlara biraz süphe ile bakiyorlar "ahh neden olmadi" felan diye. Cevreden saklamak istemesi neyise de ama evlenecek olan kisiye bunu söylemek zorundaydi
Haklısınız aslında ben de çok üzülürdüm. Ama bazı şeyleri bilmemek, bilmekten daha rahatlatıcıdır. Nişanı söylememesi hariç tabiki...Soyledigi aciklama tam olarak bu aslinda. Ama yine de midem bulaniyor..
Cokta duygusalizKac yasında bu cocuk, yaslarınız kac?
Sen beni sevmiyor musun sorusu da normal degıl bu soru karsısında aglamakta.
Gerçekten bu durumu hep aklımdan uzaklaştirmak istedim sanirim. Onun terk ettigine inanmak istemişim sanirimBacim saka misin ya? Valla saf taklidi yapiyorum de ki rahatlayalim. Tabi ki kiz terketmis yoksa bu durumu gizler mi? Daha bilmedigim kim bilir neler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?