Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar mı yani? Durduk yere mi edilmiş o küfür? Ne olmuş, kim ne etmiş, ne ara bu kadar yüzgöz olunmuş? Hiç mi merakınız yok?Kızlar yüzük tektaş pırlanta evet belki maddi olarak satınca çok zarar edildiğini düşünmüş olabilir.
Eski nişanlısı ile ilgili de düğüne bir ay kala kız kardeşine küfürler falan etmiş o yüzden ayrılmış. Söylediği bu
Bahane bulmuş resmen. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kaide yok ki. Nişan attı ya da boşandı diye kimse kötü olmuyor. Anlaşamazsın ayrılırsın bu kdar basit. Keşke en baştan dürüst olup anlatsaymış bir şeyleriNeden eski nişanını sakladığını sorduğumda ise sorunlu biri olarak yaftalanmamak istediğini, benim bunu sorun edeceğimi düşündüğü için anlatmadiğını söyledi.
Merakım olmaz olur mu kafayı yemek üzereyim artık her söylediği yalan gibi geliyor.Bu kadar mı yani? Durduk yere mi edilmiş o küfür? Ne olmuş, kim ne etmiş, ne ara bu kadar yüzgöz olunmuş? Hiç mi merakınız yok?
Bu kadar mı yani? Durduk yere mi edilmiş o küfür? Ne olmuş, kim ne etmiş, ne ara bu kadar yüzgöz olunmuş? Hiç mi merakınız yok?
Ben ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorumNeden aklınıza takılan şeyler varken hala devam ediyorsunuz
Kesinlikle kafam allak bullak durumda adam 2kere2 4 eder dese tekrar düşünür haldeyimNeresinden tutsan elinde kalıyor. Kim bilir gizlenen daha neler neler vardır. Temeli sağlam olmayan, gizli saklı şeyler üzerine kurulmuş bu ilişki evliliğe gitmemeli. Aksi takdirde konu sahibi sürekli şüpheyle yaşayacak, adamın söylediği her şeyi en az 10 kere sorgulayacak
Ben ne yaptiysam seni mutlu etmek icin yaptim. Anlatsam üzülürdün falan diyor. Simdi ne oldu ne fark etti daha cok üzüldüm diyorum..Yüzük hikayesi tam facia, ama nisanlandigini sakliyorsa vardir bunun altina sebepler. Size eski nisanlinin yüzügünü keklemek isteyen admla sahsen evlenmezdim
Kız kardesı kimbılır kiza neler yaptı, sevgılın guvenılmez bırı. Pırlanta degıl altın taksın ama durust olsun.Kızlar yüzük tektaş pırlanta evet belki maddi olarak satınca çok zarar edildiğini düşünmüş olabilir.
Eski nişanlısı ile ilgili de düğüne bir ay kala kız kardeşine küfürler falan etmiş o yüzden ayrılmış. Söylediği bu
Ben ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum
20 yıllık evlilikler kestirilip atılıyor, sızın sevgililik neden atılmasınBen ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum
Ben anlayamadım hangi taraf küfür etmiş?Kızlar yüzük tektaş pırlanta evet belki maddi olarak satınca çok zarar edildiğini düşünmüş olabilir.
Ay kıyamaaaam. Her fesatlık, lanetlik, çirkeflik, şeytanlık karşı tarafın de mi? Beyfendi sütten çıkma ak kaşık. Bi de o masalı kurttan dinleseydiniz keşke.Merakım olmaz olur mu kafayı yemek üzereyim artık her söylediği yalan gibi geliyor.
Kızdan bir anda soğumuş artık her şeyi annesi ile yapiyormuş kız, hatta nişanlıyken annesi başka kısmetler bakıyormuş kıza bana bunları anlattı artık dayanamadım dedi. Ben de üstelemedim. Cunku ne dese yalan gibi geliyor
Nişanlı oldugu kız, sevgilimin kardesine kufur etmisBen anlayamadım hangi taraf küfür etmiş?
Kız, kardesıne kufur etmıs.Ben anlayamadım hangi taraf küfür etmiş?