- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.699
- 548
Di mi? Kendinden emin insan saklamıyor ben bunu biliyorum.Bu saklamaya deger bir konumu bir de bunu sorgular insan :) ben de surekli seni alintiladim ama seviyorum senin yorumlarini :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi? Kendinden emin insan saklamıyor ben bunu biliyorum.Bu saklamaya deger bir konumu bir de bunu sorgular insan :) ben de surekli seni alintiladim ama seviyorum senin yorumlarini :)
Kafanızda bu kadar soru işareti varsa sağlıklı bir evlilik olacağını mı sanıyorsunuz. Zaten çoğu toksik ilişkiler böyle böyle oluyor kestirip atamam olay buraya geldi ayrılamamBen ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum
Haklisiniz ben de evleneceğim diye cok heveslenmistim o yuzden direkt vazgecemedim sanirimBacim adam nisanliyken donmus yani senden onceki kiz bu durumdan donmus. Biraz sorgula gozunu ac. Ilerlemis, kestirip atamayacagin ne durumu var nikah mi kiydiniz? Bir de bosanma cikti basima diye mi dusunuyorun?
Aklının onda kaldığı aşikar.Kızlar yüzük tektaş pırlanta evet belki maddi olarak satınca çok zarar edildiğini düşünmüş olabilir.
Eski nişanlısı ile ilgili de düğüne bir ay kala kız kardeşine küfürler falan etmiş o yüzden ayrılmış. Söylediği bu
Sanki iki çocuğunuzun babası. Nişan bunun için zaten, tanışıyor kaynaşıyorsun, işine gelmezse al mektuplarını ver mektuplarımı. Kaldı ki nişanlı bile değilsiniz.Ben ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum
DKafanızda bu kadar soru işareti varsa sağlıklı bir evlilik olacağını mı sanıyorsunuz. Zaten çoğu toksik ilişkiler böyle böyle oluyor kestirip atamam olay buraya geldi ayrılamam
sanirim haklisiniz, cok üzücü bu durumAklının onda kaldığı aşikar.
Bu adamın yanında değeriniz yok maalesef
Eğer olsaydı eskisine yaptığı özeni size de gösterirdi...
Hevesler onda alınmış...
Size de öylesine yapılacak yapılanlar
İşte ben de ondan muallakta kaldım ne saçma şey diye. Küfürleri eden kız, ailesine annesine bağlı olan kız, her sorunu çıkaran kız ama sorunlu olarak yaftalanmaktan korkan kendisi? Çok tutarsız değil mi ya?Kız, kardesıne kufur etmıs.
Kız cocugun kardesıne.. Ben kardesıne kufur ettim der mi etse bile?
Bu kadar değersiz misiniz gerçektensanirim haklisiniz, cok üzücü bu durum
Hayir sanirim yollari ayirmak sart..Bu kadar değersiz misiniz gerçekten
Sizi mutlu etmek için hep yalan söyleyecek.Ben ne yaptiysam seni mutlu etmek icin yaptim. Anlatsam üzülürdün falan diyor. Simdi ne oldu ne fark etti daha cok üzüldüm diyorum..
Ailesi için sevdiği ve o kadar özen gösterip özel yüzük yaptırdığı kızı silip atmış bir adama yanında eski nişanlısı kadar değerli olmadığınız belli iken nasıl ve ne cesaretle güvenecesinizEski nişanlısı ile ilgili de düğüne bir ay kala kız kardeşine küfürler falan etmiş o yüzden ayrılmış. Söylediği bu
Sahte mutluluk Hep bır gun son bulur zaten. Peri masalından uyanacagim kim bilir kac kez, devam edersem bunlar olacak hepSizi mutlu etmek için hep yalan söyleyecek.
Haklisiniz ben de evleneceğim diye cok heveslenmistim o yuzden direkt vazgecemedim sanirim
Aynen oyle.İşte ben de ondan muallakta kaldım ne saçma şey diye. Küfürleri eden kız, ailesine annesine bağlı olan kız, her sorunu çıkaran kız ama sorunlu olarak yaftalanmaktan korkan kendisi? Çok tutarsız değil mi ya?
Madem böyle bir şey yaşanıyor en baştan anlatması lazımdı konu sahibesine. Ben nişanlandım böyle böyle oldu yollarımızı ayırdık diye. Asıl böyle çok sorunlu duruyor bir şeyleri saklar gibi
Benimle evlenmek istemesi en buyuk seymis onun icin diger seyler formaliteymis. Bir tek bana asik olmus oyle diyor bir de. Bu da besbelli yalanAilesi için sevdiği ve o kadar özen gösterip özel yüzük yaptırdığı kızı silip atmış bir adama yanında eski nişanlısı kadar değerli olmadığınız belli iken nasıl ve ne cesaretle güvenecesiniz
Nişanlı oldugu kız, sevgilimin kardesine kufur etmis
Nereden dönerseniz kar, uçuruma kadar gidip uçurum olduğunu fark edip dönmek mi iyi atlamak mı?Ben ailesi ile taniştim o ailem ile tanişti direkt kestirip atamayacagim kadar ilerlemis durumda her sey. Emin olmak istiyorum
Kendi hatalarını anlatacak gibi değil zaten.İşte ben de ondan muallakta kaldım ne saçma şey diye. Küfürleri eden kız, ailesine annesine bağlı olan kız, her sorunu çıkaran kız ama sorunlu olarak yaftalanmaktan korkan kendisi? Çok tutarsız değil mi ya?
Madem böyle bir şey yaşanıyor en baştan anlatması lazımdı konu sahibesine. Ben nişanlandım böyle böyle oldu yollarımızı ayırdık diye. Asıl böyle çok sorunlu duruyor bir şeyleri saklar gibi
Evlilikler iki şekilde olur, ya aşk evliliği ya mantık evliliği...Benimle evlenmek istemesi en buyuk seymis onun icin diger seyler formaliteymis. Bir tek bana asik olmus oyle diyor bir de. Bu da besbelli yalan
Elini bile tutmasina izin vermiyormus kiz cafede buluşmaktan öteye gitmemişler falan filan bana bunlari anlatiyorSence kiz can sikintisindan mi kufur etmis? Dur ben bu gun kardesine kufur edeyim yesillik olur mu demis? Kizi ne hale getirdiler acaba.