Eski Nişanlısının Yüzüğü

Sizi fazla saf mı buldu acaba nişandan bahsetmemesi, yüzük meselesi... Yoksa kendini mi çok birşey sanıyor.Hangisi?

Böyle bir adamla evlenmek istediğinize emin misiniz? Daha önce nişanlanmış olduğunu bile başkalarından duymuşsunuz. Yüzük olayına hiç değinmeyeceğim
Yani bencede saklaması anlamsız belkide anlamlı aynı yüzüğü takma fikri iyice saçmalamış

Beni cok begenmis gorunuyor hayran hayran bakiyor bazen ama bu aşk mi bilmiyorum

Ben ne yaptiysam seni mutlu etmek icin yaptim. Anlatsam üzülürdün falan diyor. Simdi ne oldu ne fark etti daha cok üzüldüm diyorum..

Dur düsünelim: Adam size hayatinin önemli bir bölümünü anlatmiyor. Sözde siz üzülmeyin diye. Bitmis gitmis belki, ama bilmek hakkiniz, cünkü bitme sebepleri sizin geleceginiz icin önemli olabilir. Cocuklarini gizleyeni de gördüm ben.
Yüzük konusuna gelince: Adam o yüzügü ve belgesini ortadan kaldirabilirdi, satabilirdi. Onun yerine saklamis yenisine takarim diye. Sizin yerinizde bu adami iyice arastirmadan hicbir ciddi adimi atmam. Bana garip geldi

Elini bile tutmasina izin vermiyormus kiz cafede buluşmaktan öteye gitmemişler falan filan bana bunlari anlatiyor
Akıllı kızmıs, sonunu gormus ve bilerek ileri gıtmemıs pısman olmamak ıcın demek kı.
E haksız da cıkmamıs ayrılmışlar.
Su ayrıldıktan sonra karsı tarafı gomen tipleri de hıc guvenılır bulmuyorum.
Ya anlasamadık de uzatma. Ya da durust ol yaptıklarını anlat.

Aynen oyle.
Ciddi ciddi uzulcek zarara ugrayan haksızlığa ugrayan ınsan bunu saklamaz bangır bangır anlatır aksine.
Yangınım tamam sorunlu tipler var yok değil. Burda neler okuyoruz cidden durup dururken milletin kardeşine küfür edip pis yakıştırmalar yapanlar var. Yani evlenceğim kişi benimde kardeşime küfür etse bende evlenmem. Sırf seviyorum diye böyle saçma saygısız tipi koluma eş diye takmam. Biz diyoruz ya erkek bunu diyorsa vardır bı bok aılesı için sevdiğini siliyor. Silecek durup dururken kim ailesine takıntılı vizyonsuz görgüsüz birini ailesine tercih eder. Ancakkkk bunu başta ben olsam söylerim öyle bir tipinde yüzüğünü evlenceğim kadına layık görmem. Ne münasebet sen ona beğenip seçip almışsın demek ki ben değersizim bana üşeniyorsun takılan yüzüğü layık görüyorsun. Hemde nişanlandığını saklıyorsun. Demek ki doğruluğu yok söylenenlerin dediğin gibi çünkü bu tarz bir şey gerçek olsa ben ayy erkek kesın vardır bı bok demem. Araştırırım çünkü erkek diye karşıda ki kadın diye sırf haklı olucak demem. Ama bu beyefendı o kadar yaftaladığı kişi bağıra bağıra bu nedenden ayrıldım der yüzüğünüde satar ya da atar. Gidip evlenceği kıza takmak istemez

Elini bile tutmasina izin vermiyormus kiz cafede buluşmaktan öteye gitmemişler falan filan bana bunlari anlatiyor
Saçmalık ya bunları anlatacağına doğru düzgün ne olmuş bitmiş onları anlatsaymış. Belli ki habire yalan söylüyor. Millet belki de siz gözünüzü açın diye sizin kulağınıza fısıldıyor. Hani bazen sebep olmamak için direkt diyemezsin ama duyurmaya çalışırsın ya bana aynen öyle yapmaya çalışıyorlarmış gibi geldi.

Beni cok begenmis gorunuyor hayran hayran bakiyor bazen ama bu aşk mi bilmiyorum
Başka hayranların da olur takılma bu adama...

Kafasında eskisi var.

Evlilik ilişki uzmanlarına bir problem ile başvurulduğunda; eşinizin hayatında önceden sevdiği yada nişanlanıp ayrıldığı biri olup olmadığı sorulur...

Bilmem anlatabildim mi :))

Gercekten cok canim sıkılıyor her şeyi dosdoğru yapmaya gayret ederken başıma bu durum nereden geldi diye. Cocugunu saklayan mi varmis, heralde bu ileride onu da yapar

Evlenecegim kısı benimde kardesıme kufur etse bende evlenmem ama olayı anlatırken de, ruh hastası kardesım habıre sabrını zorluyordu sonucta o da deli degıldı dupdururken kufur etsin. Boyle tatsız cırkın bısey yasandı, saygı bıttı yolları ayırdık derım.
Kardesının naptıgını da soylesın mesela.
Cocuga degıl de kardesıne etmıs.
Nıye peki?

Gercekten cok canim sıkılıyor her şeyi dosdoğru yapmaya gayret ederken başıma bu durum nereden geldi diye. Cocugunu saklayan mi varmis, heralde bu ileride onu da yapar

Birini tanıyorum ikinci Evliliginde kiza 2 cocugu oldugunu söylememis. Nikahtan sonra ortaya cikti. Kiyamet koptu. Kadin dügünü iptal etti. Baska bir tanidigimda 4 cocugu olan adamin tek bir cocugunu söylemisler aracilar. O durumda nikahtan sonra ortaya cikti

Ozaman olmaz bu iş yine bırsey çıkar evlenmez vs vs diyede hoc girmiyor olabilir eski konuklara buda yalnıs tabı. Açık olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…