Beni sevmiyor musun da baskasinin yuzugune layik gordun dedim.Kac yasında bu cocuk, yaslarınız kac?
Sen beni sevmiyor musun sorusu da normal degıl bu soru karsısında aglamakta.
De mi ya suçlu psikolojisi gibi? Anlattıkça her detaya ayrı tutuluyorum.Kac yasında bu cocuk, yaslarınız kac?
Sen beni sevmiyor musun sorusu da normal degıl bu soru karsısında aglamakta.
Adamın bu kızcağızı neden seçtiği belli oldu. Tam vur kafasına al ekmeğini biri konu sahibi. Kolay yönetilir. Korkarım, sevgilisi yeni tasarım bir yüzükle karşısına çıksa herşeyi unutacak.
Ne o yuzugun nede eski nişanlısının zerre degeri yoktur gözünde bence. Erkekler önemsemezler cünkü. Masraf cıkarmıcak Aklınca onu verip yenisini alır.Merhaba hanımlar,
Sevgilimin eskiden başkası ile nişanlı olduğunu kulağıma fısıldayan alakasız insanlardan öğrenmiştim.
Bunun üzerine içimdeki sorgulama hiç bitmedi. Benden gizlemiş olması bana iyi hissettirmedi.
Evlilikten hep bahsediyorduk yakında evlilik teklifi gelecegini de hissediyordum.
Bir gün evlerini ziyaret ettiğimde birlikte farklı evraklara bakarken eski nişanlısına aldığı tektaş pırlanta yüzüğün sipariş formunu da gördüm. Yüzüğün içine baş harfi benimkinden farklı şekilde K&O yazılacak yazıyordu formda. Tarih de iki sene öncesi yazıyordu.
Ben evlilik teklifi beklerken böyle bir şey görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.
Bu sipariş formunu neden sakladığını sorduğumda ise, ilk başta o yüzüğü benim parmağıma göre yaptırmayı düşündüğünü ama benim bunu istemeyecegimi tahmin edip o yüzüğü satıp yeni yüzük alacağıni söyledi.
Açıkçası bu açıklama beni çok memnun etmedi, bana gelecek olan yüzük başkasının eskisi mi yoksa yeni mi olacak kafamda hep soru işareti kalacak.
Evlilik teklifi denen güzel olaya dair de hiç hevesim kalmadı.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Diyor ki sonrasında çok haber yollamiş ailesi ile özür dilemişler ama kabul etmemiş bizimki
Ayyyy resmen geçmişim adeta fragman gibi gözümün önünden geçti.Diyor ki sonrasında çok haber yollamiş ailesi ile özür dilemişler ama kabul etmemiş bizimki
AnladımBeni sevmiyor musun da baskasinin yuzugune layik gordun dedim.
Yaslar ben 23 o 30
Beni sevmiyor musun da baskasinin yuzugune layik gordun dedim.
Yaslar ben 23 o 30
Yaşın 23 ise gerçek pencereden bakmayı bilemezsin canımGerçekten bu durumu hep aklımdan uzaklaştirmak istedim sanirim. Onun terk ettigine inanmak istemişim sanirim
Yaşın çok küçük evlilik içinBeni sevmiyor musun da baskasinin yuzugune layik gordun dedim.
Yaslar ben 23 o 30
Kendini ucuza da satmıyor erkek paşası he.Yaw he he
Benı sevmiyor musun sorusuna karsılık aglayan,eski Nısanlı ıcın annesıne duskundu kardesıme sovdu sonra barısmak ıcın haber yolladı bana defalarca diyen adamaZaten boyle cakallar hep boyle inanmaya musait av seciyorlar. Baksana dert sadece yuzuk :)
Oltaya gelecek balık gibi gördü herhalde anasının gözü30 yasinsaymıs, konu sahıbı 23.bulmus gozu acılmamis kızı, safi sallıyor.
8 aydır birlikteyiz. İş yerimde görüp beni sonra bana ulaştı bir şekilde ben de beğenip konuşmaya başlamıştım.Siz gorucu usulu evlenin diye mi tanistirildiniz yoksa birbirinizi kendiniz bulup, kendiniz taniyip oyle mi karar verdiniz evlilige.
Birde ne kadar zamandir birliktesiniz
Herkes saf olduğum konusunda hem fikirBenı sevmiyor musun sorusuna karsılık aglayan,eski Nısanlı ıcın annesıne duskundu kardesıme sovdu sonra barısmak ıcın haber yolladı bana defalarca diyen adama
Oh oh suyundan da koy koy dıyıp oynarım heralde karsısında.
Dibe vuruyor Hersey tabı be analizi sentezi var bide derım
30 yasinsaymıs, konu sahıbı 23.bulmus gozu acılmamis kızı, safi sallıyor.
Konu sahıbı bu cocuktan ayrılmayacak yalnız,.
Bende aynı düşüncedeyimKonu sahıbı bu cocuktan ayrılmayacak yalnız,.
İnsanlar olayın tamamını açık açık anlatmaktan korkuyor. Hem erkek tarafı hem kız tarafından '' yuva bozan, fesat, haset '' damgası yemekten çekiniyorlar.Ya olabilirdi dediğiniz gibi eğer anlatsaydı ama ben de en çok şüphe oluşturan dikkat et şeklinde konu sahibesinin kulağına fısıldanması. Benim bir arkadaşım da böyle nişan evresinde bir şeyler duydu aman millet abartıyor dedi evlendi, sonra çok kötü şeyler oldu. Bazen el elin aynası olabiliyor.
Sen beni sevmiyor musun dedigimde en son biraz agladi bile adam. Kabul etmiyor cok seviyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?