günaydın kızlar
dün akşam giremedim kusuruma bakmayın... hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim...
aslında benim sorunum şu mantığım ve kalbim çok farklı şeyler söylüyorlar... bunun üzerine arkadaşlarım ve ailem de tam bir destek vermediği için (yani birileri şans ver diğerleri verme diyor) kafam gerçekten çok çok karışık... bir de evet aslında eski eşiyle başka ne sebepten görüşmüş olabilir ki? bu konuda haklısınız... anneme açtım bu konuyu dün akşam (zaten ondan giremedim tekrar) geç saatlere kadar sohbet ettik... annemin fikri bir süre ondan uzak durmam... yani tutumları kesin ve net olana kadar onunla hiç birşey yapmamam... ama emin olduğum zaman eğer hala seviyorsam (ki maalesef kimseye açıklayamasamda hala çok seviyorum o adamı) birşeyler başlar dedi... yani biraz daha zaman ver dedi... ama bu beni sürekli arıyor... mesaj gönderiyor... mesela az önce şöyle yazmış "günaydın güneşim... sen beni affetmesen de bu kalp senin için atacak" şimdiye kadar yaptığım gibi bu mesaja da cevap vermedim ama işte kafası karışıyor insanın... aslında zaafıma yenik düşmek istemiyorum ama acaba diye bir soru var kafamda.... yani anlayacağınız mantığım ve kalbim çatışıyor ve hangisine inanacağımı hangisinin yolundan devam edeceğimi hiç ama hiç bilmiyorum....