Eski nisanlim ve ailesi.

Bu seferde dicek ki ailem parayı kesince duramadin yanimda. Defalarca ayrilmak istedim. Gözün hep kapida dedi. Bi de avukat bunlari yapan 29 yasinda koskoca insan. Hala ailesinden alma derdinde.
Desin, ne halt derse desin. Ablasının size o.rspu demesine izin verecek kadar kansız bir adamın dedikleri umrunuzda olmalı mı sizce? Yapmışsınız büyük bir aptallık, size yalvarırım devam etmeyin. 7 milyar insan var şu dünyada. O pintiyi gudubet ailesiyle başbaşa bırakıp akıllanın ve hayatınıza yeniden başlayın ama sakın sakın ve sakın bu saçmalığa 1 saniye daha tahammül etmeyin.

Mutlu olmayacağını apaçık orta canım çok uzatma derim boşver sana adam mı yok yaaa

Çok hırpalanmışsınız. Aile de çok çeneli anlaşılan. Çocuk ailesine tüm maddi şeyleri iade etse bile bu iş ilerde bi gün patlak verir. Siz de kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz. Demek ki bu çocuk ailesinin etkisinde kalan biri ki size nişandan sonra salonla ilgili o kadar laf söylemiş.

Öncelikle keşke geri dönmeseydin... bu olaylar şu anda bu sekilde iken yani yol yakınken dön derim. Ben evliyim. Bende eşimin ailesi ile bi ton problem yaşadım. Aşarım geçer gider sanıyorsun ama artarak geliyor. Seviyorsan tabiki kolay olmayacak ama inan bana evlendikten sonra daha da zor olacak, diyeceksin ki keşke nişanlı iken ayrılsa idim. Benim sana tavsiyem kesinlikle evlilik olayini erteleyin..... zamana birak eger vazgeçmiyorsan. Bir psikolojik destek alarak bu süreci daha sağlıklı sekilde atlatıp sağlıklı sekilde karar verebilirsin diye düşünüyorum.

Bu seferde dicek ki ailem parayı kesince duramadin yanimda. Defalarca ayrilmak istedim. Gözün hep kapida dedi. Bi de avukat bunlari yapan 29 yasinda koskoca insan. Hala ailesinden alma derdinde.
Bunu deme ihtimali varsa karşısına geçip konuş. Kendini iyi sekilde ifade et onu sevdiğini ama bu olaylarin seni kırdığını... ailesi ve onun arasının bozulmasına sebep olarak ortada ismimin dolasmasindan rahatsız olduğunu. Ailesi ile onun arasina girmek istemediğini. Istenmeyen kişi olmak istemediğini. Ve en onemlisi de sana sahip cikacak arkamda duracak birini istediğini ifade et. Biraz ikili oyna derim
Erkekler boyle yapinca etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…