Eski nisanlim tehdit ediyor :(

Evet herkes öyke diyordu bi Ben inandim Hep degisecegine..

Simdi ilk Yine konustumuz günden beri Cok Iyi davraniyordu degistim diyordu Hep de böyle kalacam diyordu Bana .. Bende saf gibi inandim.. Tamam degisti eskiye göre Ama sonuna kadar Öyle kalir mi? Sanmam ..
Ne kadar Yemin etse bile bence degisir..

Bende dedim Seven böyle yapmaz tehdit etmez Ama oda Ben degistim Iyi davrandim gösterdim sana dedi Sen ne hakla gidersin Simdi Beni Yine yari yolda birakarak.. Anliyorum Tabi hakli Kim olsa sinirlenir..

Erkeklerde değişim evliliğin ertesi günü oluyor, hemde olumsuz yönde....

Ailenin herşeyi duyması mı?

Ömür boyu böyle tehditkar bir adamla mutsuz bir hayat mı?

Ailen mutsuz olmanı tercih etmezdi...

Deminki konu demi bu?
Ya tamam o adama geri dönün rahatlayın.

Erkeklerde değişim evliliğin ertesi günü oluyor, hemde olumsuz yönde....

Ailenin herşeyi duyması mı?

Ömür boyu böyle tehditkar bir adamla mutsuz bir hayat mı?

Ailen mutsuz olmanı tercih etmezdi...

Tehdit ediyorsun diyince Sen baslangici yapiyorsun diyor ..

Ailem herkes Nasil Biri oldugunu bildigi icin karsi ..
Eger ki bilsem hatasini anladi ayrildiktan sonra ve degisecegine giderdim Bu yolu .. Ama icimde bi Gram umut Yok

Aynen Öyle Allah yardimcim olsun ve bidaha böyle biseyle Devam etmem.. sunu anladim ki gercekten Allahin tokadini aldim
Öyle Düşünmeyin Allah kullarına karşı çok merhametlidir. her insan hata yapar önemli olan o hatadan ders çıkarmaktır ailenizin yapısını bilmiyorum çok mu sert karşılarlar bu durumu. Birde sadece konuştunuz mu yoksa başka birşeylerde yaşandımı aranızda

Bende dedim Seven böyle yapmaz tehdit etmez Ama oda Ben degistim Iyi davrandim gösterdim sana dedi Sen ne hakla gidersin Simdi Beni Yine yari yolda birakarak.. Anliyorum Tabi hakli Kim olsa sinirlenir..
sinirlenmek kızmak acı çekmek başka şey tehdit etmek bambaşka ben de yaşadım bunlari tehdit de edildim ama o böyle davrandıkça icimde öyle bir sogukluk oldu ki böyle bir insana verdiğim yıllara üzüldüm benden sana tavsiye ne ile tehdit ederse etsin hayatini mahvetme korkma hiçbir sey yapamaz kesinlikle çıkar hayatından

Tehdit ediyorsun diyince Sen baslangici yapiyorsun diyor ..

Ailem herkes Nasil Biri oldugunu bildigi icin karsi ..
Eger ki bilsem hatasini anladi ayrildiktan sonra ve degisecegine giderdim Bu yolu .. Ama icimde bi Gram umut Yok
Adam gibi adam "sen başlangıcı yaptığın için ben tehdit ediyorum" demez...

biraz olumlu yönden bak.mesela ona yeniden dönmeseydin gerçek yüzünü göremez belki bu kadar soğumaz kalbinde yara olarak taşırdın. hatalarımız yüzünden ailemiz bizden vazgeçmez bir anne yavrusunu hata yaptı diye silip atmaz kolayca.eğer çok gizli bir ilişkiniz olmuşsa onu söylemekle tehdit ediyorsa bunu ispatlayamaz iftira dersin.yaşanacaklardan korkma hepsi gelip geçecek.ama o adamın sana kendini suçlu hissettirmesine izin verme.

Ama bi yandan onuda Anliyorum .. Neden yazdim ki Neden denedikki hemen aradan biraz Zaman gecseydi biraz daha mantkli düsünseydim ztn yapmazdim Ama kalbim Onu ariyordu yapamadim okadar kötülük yaptigi Halde .. Hep Iyi yönlerini gördüm benim hatam bu..
Bu Sefer Hic acimaz Bana elinden geleni yapar cünkp kendini kullanilmis gibi görüyor sonucta umut Verip Yine Geri cekiliylrum ikinci bi darbe yapiyorum..

Ders cikardim bundan .. olmayacak birseyi zorlamicam daha .. bi yandan dedim belki Bu Bizim icin ikinci bir sans degerimizi daha cok anlariz diye ayriligi gördük yasadik diye Ama bilmiyorum Cok zor Hersey ..
Bulustugumuzda Sadece konustuk Bide sarildik Bide yanagimdan öptü..

Öyle bir yaparki Hemde .. gözü döndümü Cok kötü oluyor insanliktan cikiyor ve Ben Bunlari yasamisim 6 Ay Önce kalkip Öyle bir Adama yazmam yeniden denemem aptalca

Öyle bir yaparki Hemde .. gözü döndümü Cok kötü oluyor insanliktan cikiyor ve Ben Bunlari yasamisim 6 Ay Önce kalkip Öyle bir Adama yazmam yeniden denemem aptalca
insan bir yudum sevgi için bazen aptalca şeyler yapabiliyor sevgiden ziyade alışkanlık aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…