- 30 Haziran 2019
- 168
- 28
- 13
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
Gerçekten değişmiş olsaydı tehdit etmezdi....
Ayrıca bu değişim öyle kolay birşey değil....
Çok akıllı ve kurnaz bir kadın olmama rağmen 14 yıllık eşimi istediğim yönde değiştiremedim...
Bir söz vardır "7 'sinde ne ise 70 'inde odur" diye ..
eğer aranızda bir şey gecmediyse korkma en fazla konuştuk der ne diyebilir ki naşka blöf yapıyor sen ayrılma diye seni böyle tehdit eden bir insanla asla yoluna devam etme inan seven insan böyle bir sey yapmaz ayrıl bir daha da asla görüşme
Biliyorum Cok hataliyim Öyle yaparak .. onunda hakkini yemis oldum kendimi Cok kötü hissediyorum ..
Ben ailemi kaybetmek istemiyorum o yüzden korkuyorum.. Hersey Cok oldu birden oldu Simdi isin icinden cikamimiyorum..
Ailem biliyor desem bile Yine yapar o kötülügü yapma
Erkeklerde değişim evliliğin ertesi günü oluyor, hemde olumsuz yönde....Evet herkes öyke diyordu bi Ben inandim Hep degisecegine..
Simdi ilk Yine konustumuz günden beri Cok Iyi davraniyordu degistim diyordu Hep de böyle kalacam diyordu Bana .. Bende saf gibi inandim.. Tamam degisti eskiye göre Ama sonuna kadar Öyle kalir mi? Sanmam ..
Ne kadar Yemin etse bile bence degisir..
Söyleyecek söz yok o zaman yaşıyacaklarınıza her an hazırlıklı olun
Erkeklerde değişim evliliğin ertesi günü oluyor, hemde olumsuz yönde....
Ailenin herşeyi duyması mı?
Ömür boyu böyle tehditkar bir adamla mutsuz bir hayat mı?
Ailen mutsuz olmanı tercih etmezdi...
Öyle Düşünmeyin Allah kullarına karşı çok merhametlidir. her insan hata yapar önemli olan o hatadan ders çıkarmaktır ailenizin yapısını bilmiyorum çok mu sert karşılarlar bu durumu. Birde sadece konuştunuz mu yoksa başka birşeylerde yaşandımı aranızdaAynen ÖyleAllah yardimcim olsun ve bidaha böyle biseyle Devam etmem.. sunu anladim ki gercekten Allahin tokadini aldim
sinirlenmek kızmak acı çekmek başka şey tehdit etmek bambaşka ben de yaşadım bunlari tehdit de edildim ama o böyle davrandıkça icimde öyle bir sogukluk oldu ki böyle bir insana verdiğim yıllara üzüldüm benden sana tavsiye ne ile tehdit ederse etsin hayatini mahvetme korkma hiçbir sey yapamaz kesinlikle çıkar hayatındanBende dedim Seven böyle yapmaz tehdit etmez Ama oda Ben degistim Iyi davrandim gösterdim sana dedi Sen ne hakla gidersin Simdi Beni Yine yari yolda birakarak.. Anliyorum Tabi hakli Kim olsa sinirlenir..
Adam gibi adam "sen başlangıcı yaptığın için ben tehdit ediyorum" demez...Tehdit ediyorsun diyince Sen baslangici yapiyorsun diyor ..
Ailem herkes Nasil Biri oldugunu bildigi icin karsi ..
Eger ki bilsem hatasini anladi ayrildiktan sonra ve degisecegine giderdim Bu yolu .. Ama icimde bi Gram umut Yok
Herkes nasıl biri olduğunu biliyorsa bunu seninde tecrübe etmene gerek var mı?Ailem herkes Nasil Biri oldugunu bildigi icin karsi
biraz olumlu yönden bak.mesela ona yeniden dönmeseydin gerçek yüzünü göremez belki bu kadar soğumaz kalbinde yara olarak taşırdın. hatalarımız yüzünden ailemiz bizden vazgeçmez bir anne yavrusunu hata yaptı diye silip atmaz kolayca.eğer çok gizli bir ilişkiniz olmuşsa onu söylemekle tehdit ediyorsa bunu ispatlayamaz iftira dersin.yaşanacaklardan korkma hepsi gelip geçecek.ama o adamın sana kendini suçlu hissettirmesine izin verme.
Deminki konu demi bu?
Ya tamam o adama geri dönün rahatlayın.
Öyle Düşünmeyin Allah kullarına karşı çok merhametlidir. her insan hata yapar önemli olan o hatadan ders çıkarmaktır ailenizin yapısını bilmiyorum çok mu sert karşılarlar bu durumu. Birde sadece konuştunuz mu yoksa başka birşeylerde yaşandımı aranızda
Ben neyle edeyim ki sonucta hakliSİz de tehdit edin tehdit etmekte ne var yani
Herkes nasıl biri olduğunu biliyorsa bunu seninde tecrübe etmene gerek var mı?
Adam gibi adam "sen başlangıcı yaptığın için ben tehdit ediyorum" demez...
sinirlenmek kızmak acı çekmek başka şey tehdit etmek bambaşka ben de yaşadım bunlari tehdit de edildim ama o böyle davrandıkça icimde öyle bir sogukluk oldu ki böyle bir insana verdiğim yıllara üzüldüm benden sana tavsiye ne ile tehdit ederse etsin hayatini mahvetme korkma hiçbir sey yapamaz kesinlikle çıkar hayatından
insan bir yudum sevgi için bazen aptalca şeyler yapabiliyor sevgiden ziyade alışkanlık aslindaÖyle bir yaparki Hemde .. gözü döndümü Cok kötü oluyor insanliktan cikiyor ve Ben Bunlari yasamisim 6 Ay Önce kalkip Öyle bir Adama yazmam yeniden denemem aptalca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?