Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.