• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nisanlim randevuyu kabul etti, acil!

fatmaxsxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
36
-15
1
28
Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.

Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Eşyalarını verin gitsin. Bazı yemekler soğuyunca tekrar ısıtılmaz, zehirler.

Üstüne çok fazla düşmeyin inceldiği yerden kopsun. Şimdiden böyleyse ileride çok üzülürsün sana kıymet verse böyle olmazdınız unutma sen ondan değerlisin . Kendini ondan aşağıda tutma sakın bırak gitsin bana kalırsa randevuyla filanda uğraşma eşyalarını topla kapıya koy gelsin alsın eve bile alma

Eşyalarını verin gitsin. Bazı yemekler soğuyunca tekrar ısıtılmaz, zehirler.
Bana deger verdigini, bir umut sevdiginide biliyorum. Ayrilmadan once cok sabretmis ayrilmamak icin, ama ben farkinda olamadim nekadar ileriye gitigimin. Onun acisindan dusunce anliyor gibiyim biraz.

Kizgin olmak bile duygu belirtisi ama kizginligi gecip size notr davraniyorsa ve olmayacagini soylemişse o iş bitmiş. Bu saatten sonra peşinde dolaşmaniz sizinle oyun oynamasini sağlar sadece. Oyle duşunur durursunuz şurda ne demek istedi ne yapmak istedi diye adam da boş vaktini doldurur, eglence olur haliniz.

Pişman olan insan cikar konuşur acik acik, ne yapmak istedi diye dusunmenize gerek yok.

Yani cok mu gerekli? Hic mi gururunuz yok?
Insan sevince oyle dusunemiyor, askta gurur olmaz. 2 sene ilisikimiz oldu kolay degil boyle dusunmek. Ve dusunuyorum o niye zamanini ayrip gelio. Ben sahsen sevmesem fazla zamanimi ayirmam bile 2 defa ayri gunler ayarlicak, hicte demiyor neden cafede bulusacaz diye , kafami karistiran o, hemen tamam dedi

Insan sevince oyle dusunemiyor, askta gurur olmaz. 2 sene ilisikimiz oldu kolay degil boyle dusunmek. Ve dusunuyorum o niye zamanini ayrip gelio. Ben sahsen sevmesem fazla zamanimi ayirmam bile 2 defa ayri gunler ayarlicak, hicte demiyor neden cafede bulusacaz diye , kafami karistiran o, hemen tamam dedi
Eee hemen tamam diyecek tabi ki. Sizin tekrardan geri dönebileceğinizi düşünmüş demek ki . Doğru da düşünmüş o potansiyel var gibi. Pişman olmuşta neye pişman olmuş? Böyle birinin gelgitleriyle, canı istediği zaman yazmasıyla falan mı uğraşmak istiyorsunuz. O zaman hiç durmayın koşa koşa gidin 😑

Kizgin olmak bile duygu belirtisi ama kizginligi gecip size notr davraniyorsa ve olmayacagini soylemişse o iş bitmiş. Bu saatten sonra peşinde dolaşmaniz sizinle oyun oynamasini sağlar sadece. Oyle duşunur durursunuz şurda ne demek istedi ne yapmak istedi diye adam da boş vaktini doldurur, eglence olur haliniz.

Pişman olan insan cikar konuşur acik acik, ne yapmak istedi diye dusunmenize gerek yok.
Onun oyun oynayan erkeklerden olmadigini kesin bir sekilde soyleyebilirim. Ve aceba gurur mu yapiyor ve benim nekadar istedigimi aceba tartiyor olabilirmi, cunku ayriligin sebebinin cogu sucu bende, tek tarafli olmaz ama cogu suc bende. Biraz beni ozledigini dusunuyorum, ve bunu oyuzdenmi itiraz etmeden kabul etti diye dusunuyorum. Yani salak degil heralde , herseyi tek bir kerede halledebiliriz, ama 2 defada yapcaz ve hic sormuyor. Evin anahtarinida daha vermedi bu arada, hani sanki oda tam bitiremedi iliskiyi kafasinda diye dusunuyorum

Kendisi nişanı atmış şimdi siz hamle yaparsanız barışıp evlenseniz bile en ufak sorunda bu karşınıza çıkar ondan isteyen adam gurur yapmaz kendi hatasını telafi eder hiç boşuna ümitlenmeyin eşyalarını verin pişmansa kendisi uğraşırdı zaten.

Hayatında başka biri olabilir mi

Yani yalvarmadan ne diyebilirim demişsin ama umutsuzluğun, çaresizce geri dönmesini istediğin konuyu anlatış tarzından bile anlaşılıyor.

Bu durum da adamı itiyor olabilir. Yapışmış gibisin yakasına. Ne yapsam da bir bahane bulsam görüşsek, nasıl beni geri istemesini sağlasam durumundasın.

Adam kafamız uyuşmuyor deyip bitirmiş. Arada geçen sürede de kafalarınız değişmediğini göre...

Back