Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

Çocuk mu.. Bu da bana koyar gibi geliyor, yine kendi çocuklarımıza beraber isim düşünen romantiklerden oldugumuz için :/.. Allah karşıma onu unutturacak düzgün bir adamı çıkartmasını istiyorum sadece..

Gerçekten kız kazandı mi sizce? Kalbi aklı başkasında olan bir adam. Sonra bdv ye konu aciliyor kocam eski sevgilisine bakmış,eski nisanlisina bakmış vb. Kazanan yok gibi bu işte

Seni biraz olsun anlayabiliyorum, beni aldatan eski sevgilim de ayrıldıktan 1 ay sonra yeni bi ilişkiye başlamıştı, geçenlerde mesaj attı bayramdan sonra söz takıcaz onunla mutluyum diye, yıkıldım ben de, nasıl dayanıcam diye kara kara düşünüyorum ayrılalı 5 ay olmadı daha. Aradan bi kaç gün geçti sonra tekrar attı aklıma geldin halini hatrını sorayım istedim dedi sonra vazgeçtim değmezsin dedi, dedim sevgilin var mutlusun defol git hayatımdan mutluyum diyosun benden ne istiyorsun, evet mutluyum Allaha şükür diyo. Bastıra bastıra bunu söylüyo ama ben inanmıyorum mutlu olduğuna da kızı sevdiğine de. Mutlu insanın aklına eski sevgilisi mi gelir, mutluysan yanındakinden başkasını düşünmezsin ki sen çocuk mu kandırıyon. Yani seninki de mutlu değildir bence hala mesaj attığına göre.
5 yıllık ilişkiniz varmış 5 yıl bi insanı tanımak için uzun bi süre sen de onu tanımışsın, karakterini görmüşsün sadakatsizliğini görmüşsün ki ayrılmışsın, e bi insan 7 sinde neyse 70 te de odur, dün sana yaptığını, çektirdikleri eziyeti yarın yanındakine de yapar huyu bu çünkü mutlu da olamaz yani bunlar geçici hevesler, göstermelik gülüşler takma kafana. Ha evet, hayalini kurduğun hayatı bi başkasının yaşıyo olması çok zor, orda ben olmalıydım diye düşünmeden edemiyo insan. Ama nasip böyleymiş demek ki, yeni hayaller yeni hayatlar kurabileceğin pek çok erkek var dışarda sonuçta illa bigün biri çıkıp yaralarını sarıcak tüm bu yaşananları unutturcak sadece biraz sabır. Mutlu olamaz o merak etme.

Ah bu his..bunu yaşamak lazım..Beraberken planlarımız vardı..Evlenince birlikte spor salonuna gidecektik, kısa tatillerde bile yakın yerlere kaçamağımız olacaktı, kışın birlikte kayak yapacaktık, bozcaadayı keşfedecektik,en güzeli birlikte uyanacaktık..
sonuç;kızla spor salonundan defalarca check- in yapıldı, kapadokya vs yerlerden fotolar geldi, kayaklara gidildi, kızın doğumgününde şarap kadehi fotoları atıldı, bazı geceler beraber dolunayı izlerken fotolar falan.ben ailemle yaşıyorum, kız bunun yaşadğı şehirde ev arkadaşıyla kalıyordu ailesi başka yerdeydi.Sanırım bir süre sonra beraber yaşamaya da başladılar sonra kız memleketine döndü vs.Bunların her birinin kalbime saplanmış birer bıçak oldugunu hayal edin.
Amin Allah hakeden herkese hayırlı kapılar açsın,amin.

Gerçekten kız kazandı mi sizce? Kalbi aklı başkasında olan bir adam. Sonra bdv ye konu aciliyor kocam eski sevgilisine bakmış,eski nisanlisina bakmış vb. Kazanan yok gibi bu işte

Aslında haklısınız, ama kızın bir şeyden haberi yok sanırım muhtemelen sonunda benim oluyor diye seviniyordur.
Ben kendi adıma böyle bir şeyin başıma gelmesini istemezdim.Ama vicdani olmayan bir narsist oldugunu düşünüyorum artık

Sizinki de beyniyle hareket etmiyor anlaşılan, halini hatrını sorayım diye yoklamak zorla sözlendiğini duyurmak nedir?Bilemiyorum artık.Ben de bu konuya dışardan yorum yapan biri olsaydım,mutlu falan değil, ne diye 15 gündür senle iletişimde bu derdim.Ama içinde olunca emin olamıyorsunuz herşey birbirine girmiş vaziyette..Mutlu olmadıgın biriyle nasıl evlilik yolunda yürürsün.. Ne kendine ne ona ne de aradıgın kişiye bunları yapmaya hakkın var mı?
Karşıma beni sarıp sarmayalacak bir adamın çıkması için gerçekten dua ediyorum ama hala bir kıpırtı yok maalesef..

Çocuğun adını öğrenincede koyuyor, beyinde bitecek kilometrelerce uzağa kaçsanda beyinde bitmeyince ne uzaklık ne seni seven biri fayda ediyor hakkınızda hayırlısı olsun

Seni yokladi.. eger sen ona olumlu yaklassaydin belki sana donecek nisan yapmayacakti. Ama baktiki seni kaybetmis,ceptekini elinde tutmak istedi. Nisanlisina yazik,aldatilmis ama haberi yok.. kurtulmussun sukret,baskalarinda seni arayip bulamamis bu hissiyat yeter ona.

Mutlu olmadıgın biriyle nasıl evlilik yolunda yürürsün.. Ne kendine ne ona ne de aradıgın kişiye bunları yapmaya hakkın var mı?
Tabii ki hakkı yok ama onlar için insanların duygularının hatta hayatlarının hiç bi önemi yok gözü kapalı harcayabiliyorlar, dünya sadece kendi etraflarında dönüyor dengesizlerin, kendi mutluluklarına ulaşmak için başkalarını merdiven görüp düşünmeden çiğniyolar ama bu devran böyle sürmez illa bigün boşluğa basarlar.

Çocuğun adını öğrenincede koyuyor, beyinde bitecek kilometrelerce uzağa kaçsanda beyinde bitmeyince ne uzaklık ne seni seven biri fayda ediyor hakkınızda hayırlısı olsun
beyinde bitirdiğimi sanmıştım, siz nasıl aşmıştınız bu durumu acaba?sanırım benzer şeyler yaşadık

adamın ciddi ciddi narsist oldugunu düşünüyorum,bunu kendisine söyledim asla kabul etmiyor tabiiki.
çok haklısınız gerçekten, dünyada tek erkek kendisi oldugunu sanıyor sanırım benim hayatımda birilerinin olacabileceği fikri rahatsız etti sanırım yolladıgı çiçekteki hakaretli not buna işaret ediyor.Öte tarafta nişanlanan dedem mi acaba?Lanet olsun ya bazen günaha mı giriyorum ama ölmüş olsaydı rahatlar mıydım diye düşünmeden duramıyorum

Çok dengesiz hayatınızı zehir ederdi en iyisi olmuş bence ama kız icinde üzüldüm.
Sizi anlıyorum bunun caresi hiç takip edip bakmamak olabilirdi bir de kalbinizi kapatmayın cevrenize karşı. Benimde uzun süren iliskimde adam pat diye ayrılıp gitti bir ay olmadan sözlendi, üstelik arada arkadasim olduğu icin haberini aldim hep kendi is ortaminda kendi bulmuş diye. Sözlendiği gün kendime söz verdim bende.. Arkadasima da dedim onunla alakali birsey duymak istemiyorum diye çünkü yipraniyordum. Aradan 3 4 ay sonra nisanlandi ki o zaman icimde azicik aci bile kalmamisti takip etmemek bi sekilde iletisime geçmemek etkili oluyor bundan sonra bunu dene lütfen. Su an evli ve cocuklu. Cocugu olduğunu duyunca bile icim acimadi. Kendi karari kendi secimi mutlu mu değil mi umrumda bile değil . Ondan ayrildiktan sonra 2 sene bi iliskim olmadi üstelik. Sonra cok kisa 3 aylik bi iliskim oldu yani her zaman hayatına birinin girmesi gerekmez ben kimseyi yarabandi yapmiycam once unutucam demistim ki cok şükür oyle de oldu.

Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum tabi. Bir an önce atlatmanızı dilerim.
Fakat şuda varki, sizden ayrıldı o gün bu gündür o kızla birlikte diyorsunuz. Ama bu herif sürekli bi şekilde sizinle irtibat halindeymiş. Peki neden buna göz yumuyordunuz? Neden onunla telefonda konuşuyorsunuz? Görüntülü aramalar falan, sürekli takip durumu... o nereden daha doğrusu neden ve nasıl sizin konser biletinize kadar vakıf? Madem böyle bir durum var alın hesabı gizliye, sadece birebir tanıdık harici hiçkimseyi kabul etmeyin olsun bitsin. Bu kadar stalka neden izin veriyorsunuz..
Sonuçta sevgilisi var, ve sevgilisi olan birisi kendi rahat durmuyorsada sizin ona karşı tabiri caizse duvar olmanız lazım.

Bunları neden söylüyorum, çünkü dün sevgilisi olan bir kişi olarak peşinizdeydi, yarın nişanlı bir insan olarak peşinizde olacak. Büyük ihtimalle olacaktır bu. Nişanlandı bitti gitti diye bişey yok. Adam arsız belli yani. nişanlandı diye tak diye imana gelmez. Yarın yine arayacak yine yazacak.
Diğer kızada yazık, aleni aldatıyor onu. Buna alet olmayın.
Silin gitsin. Hatta şükredin kurtuldunuz, sadaka verin kurban kesin yapın bişeyler.

Bu arada bu ruh halindeyken bu güzel şarkıyı keşfettim, belki bilenleriniz vardır.Sizinle de paylaşmak isterim, şu anki ruh halime çok uygun..

Sen bu adamı hala seviyorsun ne yazık ki . Zaman her şeyin ilacıdır ama 3 yıl geçmesine rağmen unutamamışsın . Muhtemelen yerini dolduracak birini bulamadığın içindir. Bence başkalarına şans vermenin zamanı gelmiş. Hayatini bu adam için erteleme ve gönlünü kimseye kapatma. Sürekli bu adamı takip edersen bu döngüden kurtulamazsın. Öncelikle bunu yapmalısın zira onun hakkında her şeyi biliyorsun. Bunu kendine yapma.

Arkadasimin evlilik planları yaptigi kac yillik sevgilisi ayrildiktan kisa suresonra nisanlandi ve evlendi. Tabi arkadasim icin cok zordu. Zaten sorunlu bir iliskileri vardi. Kotu taraflarini gorup ayrilsada dayanamayip barisiyordu. En sonunda adam evlenince o da kurtuldu. Suan gayet guzel giden iliskisi var
Evet yıkılacaksın, belki kül olacaksin. Ama küllerden doğup ayaga dimdik kalkacaksın. En değerli sensin bu hayatta sakin unutma

Size de geçmiş olsun, gerçekten çok acaipmiş adamın yaptığı şey..
Ben de kendime bu şekilde söz verdim, hatta aşk beni bulsun kimseyle tanışmak,flört etmek için hamle yapmayacağım dedim.
Kimseyi sevmeden beraber olup üzemem, vaktini çalamam..Ama kendimi bir o kadar da yalnız hissediyorum.Yalnız olması gereken burada ben değilim çünkü

Gecicek su an haber cok yeni üzülmeniz normal lütfen bunu unutamadim , hala seviyorum seklinde yorumlamayin. Benim cevremdekilere göre de ben asla unutamazdim. Hala seviyorsun unutman zor diyorlardı ama dediğim gibi 3 ay icinde nisani olunca umrumda bile değildi adam. Sizinde su an yaranız kanamış sadece sızlıyor...yaralarin iyilesme özelliğine inanalim:) sizlamadan iyilesemiyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…