- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Çocuk mu.. Bu da bana koyar gibi geliyor, yine kendi çocuklarımıza beraber isim düşünen romantiklerden oldugumuz için :/.. Allah karşıma onu unutturacak düzgün bir adamı çıkartmasını istiyorum sadece..Unutuluyor diyemem zamanla geçiyor sadece, bir süre bir yerlere gittiğini duyacaksın, bir süre sonra çocuğu olduğunu, daha sonra hiç birşey duymayacaksın hakkında, seneler geçtikçe gözlerini kapatınca yüzü hafızandan silinmemesini isteyecek dereceye gelmeyin yeter
Merakimdan soruyorum nisanlandigi kiz da mi dr bunun tus filan demissiniz ya siz de mi dr sunuz?
Gerçekten kız kazandı mi sizce? Kalbi aklı başkasında olan bir adam. Sonra bdv ye konu aciliyor kocam eski sevgilisine bakmış,eski nisanlisina bakmış vb. Kazanan yok gibi bu işteBeni de sevdi evet, bunu biliyorum. Ama her zaman dikbaşlılığı ve kendi istekleri ön plandaydı. Onun aradığı kadın tipi; her şeye he desin tamam olur paşam desin. bazı şeyleri, başka hatunlarla gereksiz samimiyetleri görmezden gelsin,ne söylerse ve açıklarsa sorgulamadan hemen inansın falan.. eğer kız böyle biriyse sanırım bu yüzden kazandı
Ah bu his..bunu yaşamak lazım..Beraberken planlarımız vardı..Evlenince birlikte spor salonuna gidecektik, kısa tatillerde bile yakın yerlere kaçamağımız olacaktı, kışın birlikte kayak yapacaktık, bozcaadayı keşfedecektik,en güzeli birlikte uyanacaktık..Be
Senin hayal ettiklerini başkasının yaşadığını izlemek.. dertlendim gece gece. Allah hepimize hayırlı bir kapı açsın.. nasipten öte yol yok.. bir kaç gün/hafta icinde bu melankolik hal geciyor da.. ama ara ara yokluyor insanı
Gerçekten kız kazandı mi sizce? Kalbi aklı başkasında olan bir adam. Sonra bdv ye konu aciliyor kocam eski sevgilisine bakmış,eski nisanlisina bakmış vb. Kazanan yok gibi bu işte
Seni biraz olsun anlayabiliyorum, beni aldatan eski sevgilim de ayrıldıktan 1 ay sonra yeni bi ilişkiye başlamıştı, geçenlerde mesaj attı bayramdan sonra söz takıcaz onunla mutluyum diye, yıkıldım ben de, nasıl dayanıcam diye kara kara düşünüyorum ayrılalı 5 ay olmadı daha. Aradan bi kaç gün geçti sonra tekrar attı aklıma geldin halini hatrını sorayım istedim dedi sonra vazgeçtim değmezsin dedi, dedim sevgilin var mutlusun defol git hayatımdan mutluyum diyosun benden ne istiyorsun, evet mutluyum Allaha şükür diyo. Bastıra bastıra bunu söylüyo ama ben inanmıyorum mutlu olduğuna da kızı sevdiğine de. Mutlu insanın aklına eski sevgilisi mi gelir, mutluysan yanındakinden başkasını düşünmezsin ki sen çocuk mu kandırıyon. Yani seninki de mutlu değildir bence hala mesaj attığına göre.
5 yıllık ilişkiniz varmış 5 yıl bi insanı tanımak için uzun bi süre sen de onu tanımışsın, karakterini görmüşsün sadakatsizliğini görmüşsün ki ayrılmışsın, e bi insan 7 sinde neyse 70 te de odur, dün sana yaptığını, çektirdikleri eziyeti yarın yanındakine de yapar huyu bu çünkü mutlu da olamaz yani bunlar geçici hevesler, göstermelik gülüşler takma kafana. Ha evet, hayalini kurduğun hayatı bi başkasının yaşıyo olması çok zor, orda ben olmalıydım diye düşünmeden edemiyo insan. Ama nasip böyleymiş demek ki, yeni hayaller yeni hayatlar kurabileceğin pek çok erkek var dışarda sonuçta illa bigün biri çıkıp yaralarını sarıcak tüm bu yaşananları unutturcak sadece biraz sabır. Mutlu olamaz o merak etme.
Çocuğun adını öğrenincede koyuyor, beyinde bitecek kilometrelerce uzağa kaçsanda beyinde bitmeyince ne uzaklık ne seni seven biri fayda ediyor hakkınızda hayırlısı olsunÇocuk mu.. Bu da bana koyar gibi geliyor, yine kendi çocuklarımıza beraber isim düşünen romantiklerden oldugumuz için :/.. Allah karşıma onu unutturacak düzgün bir adamı çıkartmasını istiyorum sadece..
Tabii ki hakkı yok ama onlar için insanların duygularının hatta hayatlarının hiç bi önemi yok gözü kapalı harcayabiliyorlar, dünya sadece kendi etraflarında dönüyor dengesizlerin, kendi mutluluklarına ulaşmak için başkalarını merdiven görüp düşünmeden çiğniyolar ama bu devran böyle sürmez illa bigün boşluğa basarlar.Mutlu olmadıgın biriyle nasıl evlilik yolunda yürürsün.. Ne kendine ne ona ne de aradıgın kişiye bunları yapmaya hakkın var mı?
beyinde bitirdiğimi sanmıştım, siz nasıl aşmıştınız bu durumu acaba?sanırım benzer şeyler yaşadıkÇocuğun adını öğrenincede koyuyor, beyinde bitecek kilometrelerce uzağa kaçsanda beyinde bitmeyince ne uzaklık ne seni seven biri fayda ediyor hakkınızda hayırlısı olsun
Tabii ki hakkı yok ama onlar için insanların duygularının hatta hayatlarının hiç bi önemi yok gözü kapalı harcayabiliyorlar, dünya sadece kendi etraflarında dönüyor dengesizlerin, kendi mutluluklarına ulaşmak için başkalarını merdiven görüp düşünmeden çiğniyolar ama bu devran böyle sürmez illa bigün boşluğa basarlar.
Ben ülkeyi terkettim, sizin daha çok yeni ara ara geliyor acınızı yasayın, beni eşim buldu elbette sorunlar gene oluyor ama suan mutluyum darısı basınızabeyinde bitirdiğimi sanmıştım, siz nasıl aşmıştınız bu durumu acaba?sanırım benzer şeyler yaşadık
Çok dengesiz hayatınızı zehir ederdi en iyisi olmuş bence ama kız icinde üzüldüm.
Sizi anlıyorum bunun caresi hiç takip edip bakmamak olabilirdi bir de kalbinizi kapatmayın cevrenize karşı. Benimde uzun süren iliskimde adam pat diye ayrılıp gitti bir ay olmadan sözlendi, üstelik arada arkadasim olduğu icin haberini aldim hep kendi is ortaminda kendi bulmuş diye. Sözlendiği gün kendime söz verdim bende.. Arkadasima da dedim onunla alakali birsey duymak istemiyorum diye çünkü yipraniyordum. Aradan 3 4 ay sonra nisanlandi ki o zaman icimde azicik aci bile kalmamistitakip etmemek bi sekilde iletisime geçmemek etkili oluyor bundan sonra bunu dene lütfen. Su an evli ve cocuklu. Cocugu olduğunu duyunca bile icim acimadi. Kendi karari kendi secimi mutlu mu değil mi umrumda bile değil . Ondan ayrildiktan sonra 2 sene bi iliskim olmadi üstelik. Sonra cok kisa 3 aylik bi iliskim oldu yani her zaman hayatına birinin girmesi gerekmez ben kimseyi yarabandi yapmiycam once unutucam demistim ki cok şükür oyle de oldu.
Gecicek su an haber cok yeni üzülmeniz normal lütfen bunu unutamadim , hala seviyorum seklinde yorumlamayin. Benim cevremdekilere göre de ben asla unutamazdim. Hala seviyorsun unutman zor diyorlardı ama dediğim gibi 3 ay icinde nisani olunca umrumda bile değildi adam. Sizinde su an yaranız kanamış sadece sızlıyor...yaralarin iyilesme özelliğine inanalim:) sizlamadan iyilesemiyor ne yazıkkiSize de geçmiş olsun, gerçekten çok acaipmiş adamın yaptığı şey..
Ben de kendime bu şekilde söz verdim, hatta aşk beni bulsun kimseyle tanışmak,flört etmek için hamle yapmayacağım dedim.
Kimseyi sevmeden beraber olup üzemem, vaktini çalamam..Ama kendimi bir o kadar da yalnız hissediyorum.Yalnız olması gereken burada ben değilim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?