• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım Kabus olup döndü ancak

Bişeycik yapamaz tutki yaptı seninde sevgiline itiraf edecek durumun yok ozaman yalanlarsın .gerı dönmek için yalvarıyor kabul etmedim oislik atıyor dersin. Tabi once sevgiline anlatman daha doğrusu ama anlatamıcaksan buduruma basvurursun

Sevgiline durumu anlatacaksin...
Benimle ugrasiyor diyeceksin.Gerekirse sevgilin gorusecek o eski nisanlinla.
Sakin boyun egme...yoluna bak..

Bence de sevgiline anlat herseyden haberi olmasi en iyisi sonra neden anlatmadn olayi olmaz ve havlayan kopek isirmaz zaten yarn oburgun yuzuk takarsaniz durumun ciddiyetini anlayip vazgececektr .

heralde sizi döner dolaşır kendisine yar olur zannetti.
iletişimi neden kesmediniz, telefon numaranız aynı mı yada face hesabınız?
bunları değiştirmeli ve o kişiyi de engellemeliydiniz.

Hic bisey yapamaz korkma, hem elbet birgun evleneceksin bu adam her defasinda seni mutsuz edip tehtitmi edecek.
Iyikide olmamis boyle bir karaktersizle , nasil ozel anilariyla tehtit eder bir insan yaa..

Fazla cirkinlesirse tek mesaj yaz , mesajlarini savciliga verecegini soyle ve asla birdaha muhatap olma.
Seni sevseydi basta sahip.cikardi sevdigisine , simdimi akli basina gelmia dengesizin.

2014 ocakta çok sevdiğiniz nişanlınızdan ayrıldınız..

ve şimdi yine çok sevdiğiniz biriyle 6 aydır birliktesiniz ?

valla ben bu çok sevme işiniz bi türlü anlayamıyorum ya o_O

sizi yargılamak değil amacım sakın yanlış anlamayın ama bana garip geliyor bu kadar büyük sözler !

nişanlanacağınız çocuğa drumu anlat seni rahatsız ettiğini söyle. gerekiyosa muhatap olsun sonra başkasından öğrenirse sen suçlu olursun. özel hiçbişeyde anlatamaz anlatsada ispat nerde yalan der geçersin..

Arkadaslarım sızden fikir almak ıstedım burayı bir aradasım tavsiye etti Benim bir sorunum var şöyleki
Ben 2013 subat ayında nısanlandın ve 2014 yılının ocak ayında nısanı attım düğüne 3 ay kala cok severke ayrılmak zorunda kaldım ailesi ilk etapta beni cok sevmelerine rağmen Hayatımıza çocukmuşuz gibi yön vermeye calıstılar ailemde ıstemıyordu ben 27 o 33 yasında suan yüzüğü atmak zorunda kaldım sonra dayanamdım nişanlıma aileni devre dışı bırakırsan bize ziyan etmeyelim dedım ve pısmanlık duydum o bunu yapmadı ..3 ay bekledim herseyi düzeltmesini ama yapmadımı bana sahip cık derken ben kendime bile sahip çıkamıyorum dedı ailelerin baskısıyla ayrıldık ..Cok kötü zamanlar gecırdım nişanlımla aylarca kopamadık birbirimizden 5 ayın sonunda komple bitti.. Cok sancılı ve zor bir süreçti ama alışmıştım Şimdi 6 aya yakın bır beraberlıgım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ve cok sevıyorum onu ..2 hafta sonra isteme olayı olacak 1 hafta önce resım attım faceye sevgilimle ve eski nişanlım bunu görmüş o gece aradı açmadım Yalvarıyordu teli ac diye açmadım mesajlar attı senı sevıyorum cok pısmanım affet dıye ve en sonunda seni ona bırakmam gibi tehdit mesajları ben cevap vermeyince hızını alamadı bu sefer özel anlarımızı anlatırım dedı(beraberlik olmadı ama yüzeysel seyler yasadık onunla) beni bunlarla tehdit edıyo ne yapmalıyım? Ben kan kusarken ağlarken o oralı olmadı gayette kolay vazgectı benden ..Şimdi benden ne ıstıyorsun Su saatten sonra hayatta olmaz çünkü cok cok cirkin seyler yasandı aile arasıında

Bence eski nişanlınla hiç muhatap olma nasıl kanıtlayacak ki senle bir takım şeyler yaşadığını,
Çok rahatsız olursanız gidip şikayet dilekçesi doldurun zaten sorgulandıktan sonra korkup bulaşamaz,
hasta ruhlu herif .

düğün salonu diye tutturdu ailesi ve o ağzını açıp hıc bırsey söyleyemedı ınanılmaz pasıf
ailesine pasif ama sana gelince yırtık bi tip anlaşılan. özelinizi millete açmakla tehdit ettiğine göre.. gerizekalı ya..
ayrıca görmüş olmuşsundur sen de malum şahsın nasıl bi karakteri olduğunu, iyi olmuş ilişkiniz daha da ilerlemeden kurtulmuşsun.
şimdi de yoluna bak. ailenden güvendiğin büyüklerine anlat durumu yalan yanlış tehdit ediyor diye,şuanki sevgilin başından daha önce bi nişanlılık geçtiğini biliyosa biraz bahset eğer eski nişanlın tehditlerini ilerletirse de direkt olarak savcılığa git bence. giderim falan filan diye tehdit etme.

2014 ocakta çok sevdiğiniz nişanlınızdan ayrıldınız..

ve şimdi yine çok sevdiğiniz biriyle 6 aydır birliktesiniz ?

valla ben bu çok sevme işiniz bi türlü anlayamıyorum ya o_O

sizi yargılamak değil amacım sakın yanlış anlamayın ama bana garip geliyor bu kadar büyük sözler !

Valla arkadaşım yorumlara bakarken bende bu detay bir benimmi dikkatimi çekti demiştim ki senin yorumu gördüm.
2014 Ocakda uğuruna evlenmek için uğraş verdiğiniz çok sevdiğiniz adamdan ayrıldınız hemde onun sizi bırakmasıyla sahip çıkamamasıyla...Üstünden 6 ay oldu diyorsunuz kiii bu yeni bir ilişkiye başlamak diğer sancılı ilişkiyi atlatmak için ve yeni birini çok sevmek için çok ama çok az bir zaman.Bence önce duygularınızı gerçek anlamda kontrol edin!!!
Şuan ki ilşkinizde devam etmek istiyorsanız hertürlü sosyal ağda eski nişanlınızı vs... tanıdıkları engelleyin.Ve hiç cvp vermeyin.Karşılık verirseniz daha çok uzar.

Şunu söylemeliyim ki annen seni kadir gecesi doğurmuş ki sen böyle karaktersiz, ezik bir insanla evlenmeyip eşikten dönmüşsün. Havlayan köpek ısırmaz. Bence hiç takma kafana ve sakın muhattap olma. Heee senin için ileri geri mi konuştu o zamanda iftira de ve söylediği her şeyi inkar et. Malum kedi uzanamadıgı ciyere mundar dermiş. Olmadı git durumu ailene anlat ve savcılıga bir şikayet dilekçesi vermeniz yeter valla artık gerisini kendisi düşünsün ondan sonra.

Hiic canini sikma.Sevgiline soyleyip onu da sikma.Benim de basima geldi bu tarz bir olay hattimi degistim hemen.Hat degistirme gibi bir sansin varsa hemen yap.Facedende engelle gitsin cok gecmez vazgecer zaten.Boyle karaktersizlere de illet oluyorum ya eminim ona gitsen iki gun sonra gene seni sallamicak.Baskasinda gorunce kiymetli oluyor.

Arkadaslarım sızden fikir almak ıstedım burayı bir aradasım tavsiye etti Benim bir sorunum var şöyleki
Ben 2013 subat ayında nısanlandın ve 2014 yılının ocak ayında nısanı attım düğüne 3 ay kala cok severke ayrılmak zorunda kaldım ailesi ilk etapta beni cok sevmelerine rağmen Hayatımıza çocukmuşuz gibi yön vermeye calıstılar ailemde ıstemıyordu ben 27 o 33 yasında suan yüzüğü atmak zorunda kaldım sonra dayanamdım nişanlıma aileni devre dışı bırakırsan bize ziyan etmeyelim dedım ve pısmanlık duydum o bunu yapmadı ..3 ay bekledim herseyi düzeltmesini ama yapmadımı bana sahip cık derken ben kendime bile sahip çıkamıyorum dedı ailelerin baskısıyla ayrıldık ..Cok kötü zamanlar gecırdım nişanlımla aylarca kopamadık birbirimizden 5 ayın sonunda komple bitti.. Cok sancılı ve zor bir süreçti ama alışmıştım Şimdi 6 aya yakın bır beraberlıgım var ve evlenmeyi düşünüyoruz ve cok sevıyorum onu ..2 hafta sonra isteme olayı olacak 1 hafta önce resım attım faceye sevgilimle ve eski nişanlım bunu görmüş o gece aradı açmadım Yalvarıyordu teli ac diye açmadım mesajlar attı senı sevıyorum cok pısmanım affet dıye ve en sonunda seni ona bırakmam gibi tehdit mesajları ben cevap vermeyince hızını alamadı bu sefer özel anlarımızı anlatırım dedı(beraberlik olmadı ama yüzeysel seyler yasadık onunla) beni bunlarla tehdit edıyo ne yapmalıyım? Ben kan kusarken ağlarken o oralı olmadı gayette kolay vazgectı benden ..Şimdi benden ne ıstıyorsun Su saatten sonra hayatta olmaz çünkü cok cok cirkin seyler yasandı aile arasıında
Aileler arasında yaşanan çirkin şeyleri bi kenara bırak,adam karaktersizin önde gideniymiş.Hangi erkek adam mahremiyetini özel anlarını ağzına sakız yapıp bununla tehdit eder.Ne yaptı elinde kanıt mı var.Sakın eline kanıt olacak mesaj atma.Git kime diyorsan de,önce senin ağzını burnunu kırarlar de.Benim alnım ak başım dik de.Ya da boşver havlasın dursun.33 yaşına gelmiş adam,hala ailesinin etkisindeyse ondan sana değil,kendine bile fayda olmaz.

bence ondan önce sevgilinize anlatın

Valla arkadaşım yorumlara bakarken bende bu detay bir benimmi dikkatimi çekti demiştim ki senin yorumu gördüm.
2014 Ocakda uğuruna evlenmek için uğraş verdiğiniz çok sevdiğiniz adamdan ayrıldınız hemde onun sizi bırakmasıyla sahip çıkamamasıyla...Üstünden 6 ay oldu diyorsunuz kiii bu yeni bir ilişkiye başlamak diğer sancılı ilişkiyi atlatmak için ve yeni birini çok sevmek için çok ama çok az bir zaman.Bence önce duygularınızı gerçek anlamda kontrol edin!!!
Şuan ki ilşkinizde devam etmek istiyorsanız hertürlü sosyal ağda eski nişanlınızı vs... tanıdıkları engelleyin.Ve hiç cvp vermeyin.Karşılık verirseniz daha çok uzar.
Asıl kaçırdığınız şey 2014 Ocakta nişan atılıyor, 5 ay sürüncemede kalıyor 5 ay sonunda tamamen kopuluyor. yeni sevgili ile tanışma arasında en fazla 2 aylık bir zaman dilimi oluyor bu da.

zamanında adam gibi davranamamış şimdimi havlayacağı tutmuş.böyle sünepe karaktersiz tiplere siniz oluyorum.verilmiş sadakanız varmışta kurtulmuşsunuz hiç cevap vermeyin savcılığa bir dilekçe verin devam ederse bakın nasıl tutuşuyor .

Back
X